ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ

Και τώρα αποφασίζουν...

* ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Ο ΑΡΙΓΚΜΠΑΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2009 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:48
Στην Ολύμπια μπορεί να έχουν προβλήματα αλλά και θλίψη για το χαμό του πατέρα των μεγαλομετόχων αδελφών Μαλάκου, Κίμωνα αλλά ξέρουν να παλεύουν και θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια. Απόδειξη και το γεγονός ότι κέρδισαν προχθές στο λαρισινό ντέρμπι την ΑΕΛ ΓΣ με 107-87 και έχουν ελπίδες να τερματίσουν και στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς την τελευταία αγωνιστική (Τετάρτη 22 Απριλίου) αντιμετωπίζουν τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανιώνιο.
Και ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με τους παίκτες του μέσα σε μία δίνη προβλημάτων απέδειξαν ότι πάνω απ’ όλα βάζουν την αξιοπρέπεια και μετά οτιδήποτε άλλο.
Στο μεταξύ αυτό που απασχολεί τους πάντες στην Ολύμπια αλλά και γενικότερα στο λαρισινό μπάσκετ είναι μετά την παραμονή της ομάδας στην Α1 εθνική κατηγορία και τι θα γίνει την επόμενη σαιζόν.
Οι αδελφοί Μαλάκου θα πάρουν τις αποφάσεις τους στα τέλη Απριλίου και θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα με πρώτο τη συγχώνευση με την ΑΕΛ ΓΣ αλλά και στη συνέχεια τι άλλο μπορεί να γίνει για το καλό του αθλήματος στη Λάρισα.
Θέλουν να σκεφτούν ήρεμα και να αποφασίσουν για τις ενέργειές τους. Το σίγουρο είναι ότι έχουν μεγάλο χρονικό διάστημα και η παραμονή της ομάδας στην Α1 εθνική κατηγορία και τη νέα περίοδο τους δίνει πολλά περιθώρια να αποφασίσουν το καλύτερο.
Τέλος αγωνιστικά να αναφέρουμε ότι ο Γερμανός παίκτης της Ολύμπια Στέφαν Αριγκμπάμπου δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αφού το πρόβλημά του (θλάση τους κοιλιακούς αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρό).   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass