Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Και το όνομα αυτού Νίκος Μπογονικολός...

Δημοσίευση: 17 Απρ 2009 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:48
Στην ΑΕΛ ΓΣ γνωρίζουν ότι τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην Α2 εθνική κατηγορία και πλέον το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αποτελεί διαδικαστικό χαρακτήρα.
Αυτό που εξετάζουν είναι τι συνθήκες θα υπάρχουν τη νέα χρονιά. Το πρώτο θέμα είναι η πιθανή συγχώνευση με την Ολύμπια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επίσημες συζητήσεις με τον Γιώργο Μαλάκο και το δεύτερο η αυτόνομη πορεία.
Και για το δεύτερο άρχισαν ήδη διεργασίες καθώς υπάρχει άμεσα ενδιαφερόμενος να αναλάβει την ομάδα για ένα χρόνο το μάνατζμεντ και με οψιόν αγοράς και αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας Νίκος Μπογονικολός που είναι μεγαλομέτοχος της Ολυμπιάδας Πατρών αλλά και πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ με σημαντική οικονομική φερεγγυότητα.
Ο Νίκος Μπογονικολός βρέθηκε χθες στη Λάρισα και συζήτησε με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Γιάννη Λάτσιο και τον οικονομικό υπεύθυνο Μανώλη Λελούδα. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις γύρω από το άθλημα , ο κ. Μπογονικολός ζήτησε να ενημερωθεί για τα οικονομικά τονίζοντας ότι δεν έχει πρόβλημα να αναλάβει με τους ίδιους όρους και μία ομάδα που θα προκύψει από συγχώνευση.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρεθούν εκ νέου την ερχόμενη βδομάδα με πιο συγκεκριμένες προτάσεις ενώ ο κ. Μπογονικλός θα φέρει μαζί του και το οικονομικό επιτελείο.
Για τους λόγους που έρχεται στη Λάρισα είπε ότι δεν θέλει να πει τίποτα αλλά το σίγουρο είναι ότι τα χρήματα που θα δαπανήσει θα φθάνουν περίπου τα 600.000 ευρώ για μία χρονιά στην Α2 εθνική κατηγορία και με δέσμευση να πληρώνονται οφειλές που υπάρχουν μέσα στο 2009 από τον σύλλογο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass