ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

«Είναι ένα θεσμός που πρέπει να αναβαθμίζεται»

*ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΚΟΤΣΟΛΗ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ * «ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» ΕΙΠΕ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2009 3:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:47
 Ενδιαφέρον παρουσίασε και το τρίτο...ημίχρονο του χθεσινού ολ σταρ γκειμ, όπου οι προπονητές Φερνάντο Σάντος (Ξένων Επιλέκτων παικτών) και Μαρίνος Ουζουνίδης(Ελλήνων Επιλέκτων παικτών) στη συνέντευξη Τύπου συμφώνησαν ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και ο θεσμός αυτός πρέπει να αναβαθμίζεται κάθε χρόνο, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε παίκτες και κόσμο, να δημιουργούν μια καθαρά ποδοσφαιρική γιορτή.Για ματς που ευχαριστήθηκε από το θέαμα ο κόσμος έκαναν λόγο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Στέφανος Κοτσόλης, Στέλιος Γιανακόπουλος, οι οποίοι ερωτηθέντες εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Όμορφα ένιωσε δήλωσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που αγωνίστηκε στην πόλη όπου έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα και όσον αφορά στα σενάρια της μεταγραφολογίας, επισήμανε ότι δεν έχει πρόβλημα όπου κι αν πάει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις προπονητών και παικτών, έχουν ως εξής:
ΦΕΡΝΑΝΤΟΣ ΣΑΝΤΟΣ: «Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που προσέφερε διασκέδαση, θέαμα, κάτι που είναι και ο κεντρικός στόχος-έτσι κι αλλιώς-τέτοιων εκδηλώσεων.
Είναι θετικό που υπάρχει αυτός ο θεσμός, μαζεύονται κάποιοι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, προσφέρουν θέαμα, μαζεύεται περισσότερος κόσμος.
Και ήταν ωραίο να το βλέπεις».
ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «Είναι ένας θεσμός που πρέπει κάθε χρόνο να αναβαθμίζεται. Νομίζω ότι είναι χαρά για τον κόσμο να βλέπει ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κυρίως για τα μικρά παιδιά, που το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ».
Χαμογελώντας, ο κ.Ουζουνίδης για το παιχνίδι ανέφερε ότι «εμείς είχαμε λίγο πρόβλημα στον πάγκο, λόγω διαφορετικής...φιλοσοφίας με τον συνάδελφο προπονητή, δυσκολευθήκαμε λίγο, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι.
Εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους». 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ: «Ελπίζω να χάρηκε ο κόσμος το ματς, υπήρχε θέαμα, σημειώθηκαν πολλά γκολ και όλα πήγαν καλά. Σίγουρα όλα τα παιχνίδια πρέπει να διεξάγονται μέσα σε τέτοια ωραία ατμόσφαιρα και αυτό χρειάζεται να το συνειδητοποιήσουν όλοι οι φίλαθλοι. Εμείς οι ποδοσφαιριστές είχαμε τη μοναδική ίσως ευκαιρία να παίξουμε χωρίς άγχος, να μην στεναχωρηθούμε από το αποτέλεσμα και να χαρούμε τον αγώνα».
Σε ερώτηση που του τέθηκε για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό, ο γκολκίπερ των «βυσσινί», τόνισε τα εξής: «Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την είσοδό μας στα πλέι οφ και γνωρίζουμε όλοι μας, την κρισιμότητα του παιχνιδιού.
Έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε και να είμαστε πανέτοιμοι, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Καλό Πάσχα σε όλους και καλή Ανάσταση».
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος που βρέθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ.
Στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πολυπόθητη πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και ταυτόχρονα σε έξοδο στην Ευρώπη». 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ: «Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους παίκτες. Αυτά τα παιχνίδια γίνονται πιο πολύ για τον κόσμο. Παίχθηκε ωραίο ποδόσφαιρο, σημειώθηκαν πολλά γκολ και γενικότερα το θέαμα πιστεύω ότι ήταν αντάξιο των προσδοκιών των φιλάθλων.
Ένιωσα σίγουρα πολύ όμορφα γατί είμαι από τη Λάρισα, ήρθαν να με δουν αγαπημένα μου πρόσωπα και φίλοι μου».   
Σχετικά με τη μεταγραφολογία που αναπτύσσεται γύρω από το πρόσωπό του, ο Λαρισαίος μέσος του Εργοτέλη επισήμανε τα εξής: «Κατά καιρούς γράφονται αρκετά πράγματα, κάτι όμως επίσημο δεν υπάρχει μέχρι τώρα. Εάν έρθει κάτι, θα το εξετάσουμε».
Και το τι θα προτιμούσε ο ίδιος, ομάδα από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, απάντησε: «Όπου είναι καλύτερα, δεν έχω πρόβλημα εγώ».
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass