ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ Α1

Τρεις ξένες και στην περίοδο 2009-΄10

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΑΛ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2009 22:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:35
Τρεις ξένες παίκτριες θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Α1 για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό αποφάσισε χθες σε γενική συνέλευση η ΕΟΠΕ και το θέμα θα επανεξετασθεί στην επόμενη Γ.Σ. των σωματείων-μελών τον Απρίλιο του 2010, για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Βέβαια ο ίδιος νόμος ίσχυε και για την περίοδο που τελείωσε, αλλά η ΕΑΛ χρησιμοποίησε μόλις δύο αφού τα οικονομικά του συλλόγου δεν ήταν και τόσο ανθηρά.
ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ
Βέβαια φέτος για να ελπίζει σε κάτι καλό η λαρισινή ομάδα θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση σε αρκετούς τομείς, γιατί η αποστολή της θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Φέτος υπήρχε ο Κτησιφών που ήταν υποβιβασμένος από νωρίς και οι Ίωνες με τους οποίους η ΕΑΛ είχε την τύχη να μετράει δύο νίκες στο πρωτάθλημα. Του χρόνου όμως στην Α1 θα βρίσκεται το Ανατόλια και πιθανότατα ο Απολλώνιος ομάδες που θα είναι πιο ισχυρές στη μάχη για παραμονή. Μετά το Πάσχα θα αρχίσουν οι συζητήσεις της διοίκησης με τον τεχνικό Αποστόλη Οικονόμου και όπως φαίνεται το οικονομικό κομμάτι (αν βοηθήσουν και οι χορηγοί φυσικά) και οι εγγυήσεις για ενίσχυση στις μεταγραφές θα παίξει σπουδαίο ρόλο για να υπάρξει ανανέωση.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
Το Σάββατοκύριακο ολοκληρώνεται και τυπικά το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και όσον αφορά στο Βόρειο όμιλο. Το Σάββατο στις 14.00 στα Γιαννιτσά παίζει η ΑΕΛ με τον Μεγ. Αλέξανδρο (Μιχαηλίδου - Σπανού), ενώ μια ημέρα αργότερα στο γήπεδο Ασβεστοχωρίου αγωνίζεται ο Φιλαθλητικός με τη Νέα Γενιά (12.30 Μπουγιούκας - Καραπαναγιωτίδης).
Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε πως η ΑΕΛ έχει υποβιβαστεί από την Α2 ενώ ο Φιλαθλητικός έχει παραμείνει.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass