ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Το μυαλό μας στην πέμπτη θέση»

* ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ * ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2009 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:35
Μετά από ένα διήμερο ξεκούρασης οι παίκτες της ΑΕΛ επανήλθαν χθες στις προπονήσεις όπου οι μοναδικοί που δεν έδωσαν  το «παρών» ήταν ο Ναΐμ Ααράμπ και ο Μιχάλης Μπουκουβάλας που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ελπίδων του Βελγίου και της Ελλάδας αντίστοιχα.
Απόλυτα συνεπής στην επιστροφή υπήρξε ο Ζουράφσκι που είχε πάει στην Πολωνία ενώ ο μόνος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο τερματοφύλακας Στέφανος Κοτσόλης που όμως όλα δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου τον αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή 5 Απριλίου.
Στο μεταξύ με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος άρχισαν να κυκλοφορούν πολλά σενάρια για μεταγραφές , τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και αποχωρήσεις παικτών.
Πληροφορίες ασφαλέστατες ανέφεραν ότι χθες ο Ουζουνίδης στην προπόνηση έλεγε σε παίκτες ότι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο την πέμπτη θέση και ειδικά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που μία νίκη θα σημάνει ουσιαστικά και την ευρωέξοδο για τους «βυσσινί».
Το πρόγραμμα προπονήσεων περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις μέχρι και την Κυριακή ενώ οι παίκτες θα έχουν ρεπό τη Δευτέρα.
Αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι ότι πολλές από τις κινήσεις της ΑΕΛ για τη νέα περίοδο θα εξαρτηθούν από την κατάκτηση ή όχι της πέμπτης θέσης μια και διαφορετικά θα είναι τα πράγματα αν η ΑΕΛ παίξει στην Ευρώπη και διαφορετικά αν δεν το πετύχει.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Στο μεταξύ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ ενδεχομένως να έχει προχωρήσει και στις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ή και αποκτήσεις ποδοσφαιριστών αλλά χωρίς να διαρρέεται κάτι από πουθενά.
Το σίγουρο είναι ότι έχει ρίξει μεταγραφικά «δίχτυα» σε τρεις αγορές, στην Ανατολική Ευρώπη, στα Βαλκάνια και στη Λατινική Αμερική. Για το σέντερ φορ που αυτή τη στιγμή είναι σε προτεραιότητα οι τελευταίες πληροφορίες μιλάνε για παίκτη που αγωνίζεται σε ανατολική χώρα και πρόκειται για παίκτη που πετυχαίνει περίπου δεκαπέντε γκολ κάθε περίοδο, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, έχει ύψος περίπου σαν αυτό του Ζουράφσκι.
Υπάρχει ενδιαφέρον και για έναν μεσοεπιθετικό που μπορεί να ενθουσιάσει άμεσα τους Λαρισαίους φιλάθλους αλλά και για ένα ακόμα νεαρό σε ηλικία που πήγε καλά στο πρωτάθλημα της χώρας που αγωνίζεται. Είναι νεαρός αλλά διεθνής με την ομάδα των ανδρών.
 Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η προετοιμασία καθώς αν η ΑΕΛ τερματίσει στην πέμπτη θέση πρέπει να αρχίσει στις 10 Ιουνίου αφού οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη θα αρχίσουν στις 15 Ιουλίου.
Και ο τόπος που θα επιλεγεί για την προετοιμασία θα έχει άμεση εξάρτηση από τους διαθέσιμους αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια (κάτι που σημαίνει ότι θα προτιμηθεί ένας τόπος προετοιμασίας μιας χώρας που το πρωτάθλημα θα αρχίζει νωρίς). Οι επιλογές δείχνουν να είναι αυτή τη στιγμή η Αυστρία, η Ολλανδία και σαν τρίτη λύση η Ιταλία.
ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Την Πέμπτη 2 Απριλίου η ΑΕΛ θα διοργανώσει εκδήλωση σε εμπορικό κέντρο της Λάρισας.
Επίσης όσον αφορά στη συναυλία του γνωστού ροκ συγκροτήματος «Scorpions» που θα διοργανώσει στη Λάρισα η ΑΕΛ τα εισιτήρια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κοστίζουν 30, 40 και 50 ευρώ.  Ένα μέρος των εσόδων της συναυλίας θα πάει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.       
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass