ΔΙΔΑΞΕ ΜΙΚΡΑ... ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις ακαδημίες του Φοίβου ο Γιάννης Τζήμας

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2009 22:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:35
Την ακαδημία Μπάσκετ του Φοίβου Γιάννουλης επισκέφτηκε ο γνωστός Λαρισαίος προπονητής Γιάννης Τζήμας ύστερα από σχετική πρόσκληση του Δ.Σ. του συλλόγου. Ο κ. Τζήμας μίλησε στους μικρούς αθλητές για την ιστορία του αθλήματος, για τη σημασία που έχει η σωστή εκγύμναση και η διατροφή ενός νέου αθλητή αλλά και για τα οφέλη και τις συγκινήσεις που προσφέρει ο αθλητισμός γενικότερα. Επίσης, στους προπονητές των τμημάτων υποδομής υπέδειξε μια σειρά από ασκήσεις οι οποίες είναι κατάλληλες για την εκγύμναση σε μικρές ηλικίες. Υποσχέθηκε στους μικρούς αθλητές, αφού βέβαια φωτογραφήθηκε μαζί τους, ότι θα τους επισκεφτεί ξανά στο τέλος της περιόδου για να διαπιστώσει την πρόοδό τους. Τα παιδιά με τη σειρά τους που ενθουσιάστηκαν με την παρουσία του κόουτς, τον χειροκρότησαν και του ευχήθηκαν σύντομα να τον δουν σε ομάδα της Α1,ενώ του παρέδωσαν και μια φανέλα του Φοίβου ως ενθύμιο.
Η ανδρική ομάδα του Φοίβου αφού εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο της και την άνοδο στην Α2 τοπική κατηγορία, αγωνίστηκε την Κυριακή με τον πρώτο του ομίλου των Τρικάλων, σε γήπεδο της Καρδίτσας, τον Ερμή Τρικάλων, τον οποίο και κέρδισε τελικά, αν και βρέθηκε να χάνει με 17 πόντους διαφορά, με 65-60. Απομένει ένας αγώνας με τον Ολυμπιακό Καρδίτσας στα Τρίκαλα για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της κατηγορίας.
Προβληματισμός επικρατεί όμως στο Δ.Σ του συλλόγου για την καινούργια χρονιά για το πού θα προπονείται και πού θα δίνει τους αγώνες της αφού το κλειστό γυμναστήριο της Γιάννουλης στις εργατικές κατοικίες, αν δεν γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τέλεση αγώνων και είναι άσχημο διότι ο Φοίβος εκπροσωπεί μια πόλη, τη Γιάννουλη, που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass