ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Η «ΨΕΥΤΟΓΙΟΡΤΗ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

All Star... ειρωνείας

* ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2009 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:31
Σε μια περίοδο που το μπάσκετ της Θεσσαλίας βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση των τελευταίων ετών, σε μια άλλη επαρχιακή πόλη, την ακριτική Ξάνθη ξεκινάει σήμερα το All Star Game. Οι δύο λαρισινές ομάδες έχουν πολλά προβλήματα τόσο οικονομικά και επομένως αγωνιστικά ενώ μια άλλη Θεσσαλική ομάδα ο ΑΣ Τρίκαλα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποφύγει τον υποβιβασμό. Έτσι η σημερινή διοργάνωση μπορεί να χαρακτηριστεί μονάχα ως All Star... προβλημάτων, κρίσης και ουσιαστικά ειρωνείας.
Παίκτες λοιπόν της Ολύμπια και της ΑΕΛ ΓΣ που σε κανονικούς αγώνες του πρωταθλήματος παίζουν με βαριά καρδιά λόγω της κατάστασης, σήμερα στην Ξάνθη θα φορέσουν τη... γιορτινή μάσκα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της κρατικής τηλεόρασης και του ΕΣΑΚΕ. Η Ένωση από την πλευρά της όπως και ο ΕΟΚ αδιαφορούν... χαρακτηριστικά για τα όσα γίνονται στην επαρχία και το μόνο που δείχνουν είναι ότι εφαρμόζουν την αποκέντρωση στα λόγια και στις μικρές γιορτές (βλ. All Star Game).
Ποιος ξεχνάει άλλωστε πως όταν έγινε το προολυμπιακό τουρνούα το μπάσκετ στην επαρχία (δηλαδή σε όλες τις ενώσεις) υπέφερε για μεγάλο διάστημα από την οικονομική ασυνέπεια της ΕΟΚ κάτι που φαίνεται ακόμη και τώρα, αφού τα χρήματα που σπαταλήθηκαν προορίζονταν για τα ερασιτεχνικά σωματεία.
Παρόλα αυτά λοιπόν παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ αλλά και της Ολύμπια θα αγωνιστούν στο All Star και στους διαγωνισμούς. Από την ΑΕΛ ΓΣ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Δημήτρης Καραδολάμης και ο Θοδωρής Ζάρας θα παίξουν στις Ελπίδες του Βορρά. Ο Καραδολάμης μάλιστα θα δοκιμάσει την τύχη του και στο διαγωνισμό των τριπόντων Ελπίδων. Από την Ολύμπια ο Γιάννης Καραγκιολίδης θα βρίσκεται στις Ελπίδες του Βορρά, ενώ ο Γερμανός Σούλτζε θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό τριπόντων. Επίσης τις υπηρεσίες του θα προσφέρει και ο γυμναστής της ομάδας Βαγγέλης Παπάς στις ελπίδες του Βορρά και στην ομάδα των THE REST OF THE WORLD.
Τέλος όσον αφορά στην κανονική ομάδα των Ελλήνων που αποκαλείται Greek Stars ο μοναδικός Λαρισαίος θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass