ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ ΣΤΗΝ «Ε»

«Η ΑΕΛ ΓΣ θα παραμείνει υγιής...»

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2009 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
Μπορεί η ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ να συνεχίζει να προσπαθεί να πάρει νίκες που θα της δώσουν ελπίδες για την παραμονή της, ωστόσο η άλλη ομάδα αυτή της... διοίκησης φαίνεται πως θέλει να προλάβει καταστάσεις για κάθε ενδεχόμενο (είτε παραμείνει είτε όχι η ομάδα). Γι΄ αυτό και πραγματοποιήθηκε ένα διοικητικό συμβούλιο στο οποίο συζητήθηκαν θέματα οικονομικής φύσεως αλλά και θέματα διαχείρισης.
Επί τη ευκαιρία η «Ε» μίλησε με τον πρόεδρο της ΑΕΛ ΓΣ, Γιάννη Λάτσιο και απέσπασε την άποψή του για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα: «Η ομάδα έχει δείξει πως λειτουργεί με υγιή τρόπο και σαν μοναδικό στόχο έχει να συνεχίσει έτσι. Οι κατηγορίες δεν έχουν σχέση με αυτό. Είτε η ΑΕΛ ΓΣ είναι στην Α1 ή στην Α2 θα παραμείνει υγιής. Αυτή είναι η ουσία» είπε το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος των «βυσσινί» και συνέχισε μιλώντας για τις αγωνιστικές εξελίξεις: «Εχουμε ακόμη ελπίδες. Μαθηματικά μεν αλλά έχουμε. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε και μετά αν δεν τα καταφέρουμε θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε την επόμενη σεζόν. Παράλληλα όμως θα κοιτάξουμε να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε στα τελευταία παιχνίδια για να μην επηρεάζουμε καταστάσεις».
Τέλος, αναφερόμενος στη συγχώνευση με την Ολύμπια είπε τα παρακάτω: «Η συγχώνευση είναι μια λύση που θα πρέπει να εξεταστεί με κάθε λεπτομέρεια. Τίποτα δεν είναι απλό αλλά και τίποτα ακατόρθωτο. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και θα πρέπει να δοθεί ανάλογη προσοχή καθώς είναι κάτι που θα απασχολεί ολόκληρη την πόλη της Λάρισας και όχι μια μερίδα αυτής».
ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Στη γειτονική πόλη η ΑΕΛ ΓΣ δίνει ακόμη ένα κρίσιμο ματς την Κυριακή. Για να έχει κάποιες ελπίδες στη συνέχεια θα πρέπει να κερδίσει. Στη χθεσινή προπόνηση ο μόνος παίκτης που δεν προπονήθηκε ήταν ο Παναγιώτης Καραβανάς και αυτό γιατί είχε κάποιες στρατιωτικές υποχρεώσεις.  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass