ΟΜΟΦΩΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ

«Δεν ήταν πέναλτι η ανατροπή του Κάμπορα»

ΟΣΤΕΪΚΗ ΚΑΚΩΣΗ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2009 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
Η διαιτησία του κυρίου Παμπορίδη που παρά τα δύο οφθαλμοφανέστατα λάθη του, να μην δείξει κάρτα στον Γκαρσία για το χτύπημα στον Γιαννακόπουλο (15΄) στον προχθεσινό αγώνα ΑΕΛ-Άρη 1-1 και να δώσει πέναλτι σε πέσιμο του Κάμπορα μέσα στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ στο 87΄ έχει προκαλέσει την αγανάκτηση στους κύκλους της ΑΕΛ απόλυτα δικαιολογημένα ενώ μεγαλύτερη αγανάκτηση προκάλεσε η βαθμολογία του παρατηρητή διαιτησίας κ. Βέλλιου από την Ξάνθη (βαθμολογήθηκε με 7,72).Και οι τρεις τηλεδιαιτητές (Βαρούχας, Βασιλάκης, Τσίκινης) συμφώνησαν ότι δεν υπήρχε κανένα πέναλτι στον Κάμπορα στο 87΄ αφού ο παίκτης του Άρη πέφτει και μετά βρίσκει το πόδι του ο Κώτσιος. Το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση του Κόκε ήταν ανύπαρκτο.Στο μεταξύ για το χρώμα της κάρτας του Γκαρσία στο χτύπημα που έκανε ο Γκαρσία στον Γιαννακόπουλο υπήρξε μία διαφωνία. Ο Τσίκινης είπε ότι ήταν απευθείας κόκκινη ενώ Βασιλάκης και Βαρούχας είπαν για κίτρινη. Ο Παμπορίδης δεν έδωσε ούτε φάουλ...
Στο μεταξύ για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ο κ. Βασιλάκης είπε ότι υπήρχε και κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Πάρα στον Καράμπελα(δόθηκε κίτρινη στον παίκτη της ΑΕΛ).
Η απώλειά των δύο βαθμών για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΛ και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, ισοφάριση στα τελευταία λεπτά(προηγήθηκαν τα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Άρη) δημιούργησε έναν εκνευρισμό αλλά μεγαλύτερο έχει δημιουργήσει η τρίτη εντός έδρας συνεχόμενη αδικία σε βάρος της Λαρισινής ομάδας (στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (δεν δόθηκαν δύο καθαρά πέναλτι υπέρ των «βυσσινί»).
Πάντως η ΑΕΛ παραμένει σταθερά στην 5η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και με διαφορά τριών βαθμών από τον βασικό διώκτη της τον Άρη, κάτι που αποτελεί και ψυχολογικό πλεονέκτημα.
Στο μεταξύ ενόψει του παιχνιδιού με τον Εργοτέλη το ερχόμενο Σάββατο ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κυριακίδη, τον τραυματία Κατσιαρό (έχει πρόβλημα στο γόνατο) ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στέλιου Γιαννακόπουλου που έχει υποστεί οστεϊκή κάκωση στην περόνη ενώ ένα τράβηγμα στο δικέφαλο έχει ο Μετίν που δεν εμπνέει ανησυχία.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο μεταξύ χθες οι παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Άρη έκαναν χαλάρωμα και σήμερα έχουν ρεπό ενώ αυτοί που δεν αγωνίστηκαν χθες γυμνάστηκαν κανονικά κάτι που θα γίνει και σήμερα.
Στο μεταξύ ο Ουζουνίδης από αύριο θα αρχίσει να δείχνει και τα αγωνιστικά πλάνα για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη όπου η νίκη είναι μονόδρομος αν οι «βυσσινί» θέλουν να κατακτήσουν την πέμπτη θέση.
ΕΠΤΑ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ
Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Στέλιος Βενετίδης στον αγώνα με τον Άρη και θα απουσιάσει πιθανότατα από τα εκτός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ηρακλή. Κρίνεται απαραίτητος για τον αγώνα με τον Εργοτέλη λόγω του τραυματισμού του Κατσιαρού και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης.
Πάντως από δω και πέρα σημαντικό ρόλο θα παίξουν για την κατάκτηση της πέμπτης θέση και τα πιθανά προβλήματα που θα έχει η ΑΕΛ από τραυματισμούς και τιμωρίες παικτών μια και κάποιοι παίκτες πλησιάζουν επικίνδυνα στο όριο τιμωρίας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass