ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ «VISSINI STORE»

«Βυσσινί» βραδιά με φόντο τα πλέι οφ

«ΠΟΛΙΟΡΚΗΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΥΜΕΡ, ΙΛΙΤΣ ΚΑΙ ΓΚΟΥΕΛΑ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2009 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:24
 Καρφίτσα δεν έπεφτε χθες το βράδυ στο επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, «Vissini Store» όπου οι Στέλιος Γιαννακόπουλος, Τουμέρ Μετίν, Σάσα Ίλιτς και Φρανκ Γκουέλα μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους της Λαρισινής ομάδας.Μια βραδιά αφιερωμένη στους φίλους της ΑΕΛ μικρούς και μεγάλους που πλημμύρισαν την οδό Μανωλάκη για να δουν από κοντά και να θαυμάσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «βυσσινί». «Περνάω πάρα πολύ όμορφα και εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Είναι πάρα πολύ ωραία τα πράγματα εδώ στη Λάρισα. Η ομάδα πάει καλά, παίζουμε όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι δεν υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορείς να ζητήσεις από μια ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Στέλιου Γιαννακόπουλου ενώ ο Σάσα Ίλιτς επισήμανε:
«Μου αρέσει πάρα πολύ η εκδήλωση. Είναι πράγματι πολύ εντυπωσιακή. Μ’ αρέσει το γεγονός ότι οι Λαρισαίοι αγαπούν την ομάδα τους, την ΑΕΛ και είναι κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει και στη χώρα μου με τις εκεί ομάδες».
Χαρούμενος που βρίσκεται ανάμεσα στους φιλάθλους της ομάδας δήλωσε και ο Φράνκ Γκουέλα με τη σειρά του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ για να δώσω χαρά στους φιλάθλους της ομάδας. Νομίζω ότι είναι το σημαντικό πράγμα. Μπορούμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός. Έτσι είμαι πραγματικά υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ αυτή τη βραδιά.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ είναι εντυπωσιακοί. Δίνουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα και δεν ξέρω τι θα γίνονταν αν δεν είχαμε την υποστήριξή τους. Τραγουδούν, χειροκροτούν ασταμάτητα και αποτελούν πράγματι τον 12ο παίκτη μας».
ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ
Όπως όμως ήταν φυσικό η χθεσινή βραδιά είχε αρκετό… «άρωμα» από τα πλέι οφ αφού σκέψη όλων των παικτών της ΑΕΛ ήταν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.
«Είναι πολύ ευχάριστο ότι η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση. Το θέμα όμως είναι να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος και αν μπορούμε να πάμε ακόμα ψηλότερα. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι ένα ακόμα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Ειδικά όπως δήλωσα και μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι ένα παιχνίδι με μια ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα πάμε στους 6 βαθμούς διαφορά οπότε όντως είναι σημαντικό παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ενώ ο Φρανκ Γκουελά τόνισε:
«Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς πρέπει να το κερδίσουμε γι’ αυτό δουλεύουμε πολύ σκληρά…
…Πιστεύω ότι έχουμε ποιοτική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Μπορούμε να πετύχουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη και να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Η ΑΕΛ είναι μια πραγματική επαγγελματική ομάδα και πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».
***
Στο περιθώριο της χθεσινής βραδιάς είχαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο για κάποια πράγματα που αφορούν στον ίδιο αλλά και γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
-Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αγγλία τι άλλαξε στον Στέλιο Γιαννακόπουλο;
«Εντός γηπέδου σίγουρα κάποιες εμπειρίες παραπάνω μ’ έχουν βοηθήσει ούτως ώστε να κάνω ακόμα καλύτερο το παιχνίδι μου και πιο ουσιαστικό ή πιο ώριμο αν θέλετε. Έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτεσαι, με κάποιες κινήσεις μέσα στο παιχνίδι τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, με τη νοοτροπία και την προσέγγιση του παιχνιδιού, την προπόνηση, τη διατροφή, τις συνήθειες και άλλα. Εκτός γηπέδου έχω παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος».
-Βρήκες κάτι διαφορετικό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε σχέση μ’ αυτό που άφησες όταν έφυγες;
«Όχι. Πάνω-κάτω τα πράγματα είναι τα ίδια».
-Είναι λυπηρό αυτό;
«Δεν είναι;»
-Τι θα ήθελες να αλλάξεις;
«Βασικά τους αγωνιστικούς χώρους. Δεν είναι γήπεδα στα οποία μπορεί να παιχτεί όμορφο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα που δεν μπορούν να δείξουν αυτό που πραγματικά μπορούν να δείξουν και αυτό είναι λυπηρό γιατί ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο, έρχεται να δει θέαμα και παίκτες και γενικά οι συνθήκες δεν είναι αυτές που όλοι επιθυμούμε».
-Εάν η Λάρισα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ τι μπορεί να πετύχει από κει και πέρα;
«Τα πάντα είναι πιθανά. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα μ’ ένα κράμα έμπειρων και νέων παιδιών και νομίζω ότι αυτή η ομάδα που έχουμε δημιουργήσει είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα. Βασικό είναι να παραμείνει η ομάδα εκεί που είναι, αν μπορεί να πάει ακόμα ψηλότερα και από κει και πέρα στα πλέι οφ μπορεί να γίνουν όλα».
ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ
Καλά νέα επιφύλαξε η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ για τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη καθώς είδε να προπονούνται χωρίς προβλήματα οι:Νταμπίζας, Σαρμιέντο και Κατσαιρός ενόψει του αγώνα με τον Άρη την Κυριακή στο Αλκαζάρ ενώ μοναδικός αμφίβολος είναι ο Κώτσιος που η συμμετοχή του θα αποφασιστεί σήμερα.
498 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ΠΑΕ ΑΕΛ και ΠΑΕ Άρης συμφώνησαν χθες να πάρουν οι Θεσσαλονικείς για το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ των δύο ομάδων 498 εισιτήρια και για να γίνει αυτό τοποθετήθηκε ένα νέο κιγκλίδωμα στη Θύρα 14. Η παιδική κερκίδα θα είναι στην Θύρα-4 ενώ θα υπάρχει μια νεκρή ζώνη 3500 θέσεων.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣ
Ο Βασίλης Παμπορίδης του Συνδέσμου Διαιτητών Κιλκίς θα διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη στο Αλκαζάρ, έχοντας για βοηθούς τους Δ. Γούκο (Ηπείρου) και Κ. Βλάχο (Γρεβενών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χ. Μήτσιος του Συνδέσμου Ηπείρου.
Ο Πειραιώτης ρέφερι, Ηλίας Σπάθας, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, μεταξύ ΠΑΟΚ-Ηρακλή, στην Τούμπα, ενώ ο Κύρος Βασσάρας θα "σφυρίξει" στον αγώνα Παναθηναϊκού-Πανιωνίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Αναλυτικά οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές των αγώνων που ακολουθούν:
*Ξάνθη-ΟΦΗ (21/2, 16.45, Πηγάδια):Δαλούκας Γ. (Θεσσαλίας), Ευθυμιάδης Δ. (Πιερίας), Τρύφων Π. (Δράμας), 4ος:Ζαχαριάδης Π. (Θεσ/νίκης), παρ.:Σωμαρακάκης Φ. (Αθηνών)
*Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (21/2, 19.00, Ο.Α.Κ.Α.): Βασσάρας Κ. (Θεσ/νίκης), Ακρίβος Χ. (Αθηνών), Παπαδόπουλος Δ. (Θεσ/νίκης), 4ος: Γιαννόπουλος Γ. (Αθηνών), παρ.: Μαζαράκης Γ. (Κεφ/νίας)
*ΠΑΟΚ-Ηρακλής(21/2, 19.00, Γήπ. Τούμπα):Σπάθας Η. (Πειραιά), Φαντόπουλος Ν. (Πειραιά),Παπαδόπουλος Κ. (Κοζάνης), 4ος: Μαζαράκος Η. (Άρτας), παρ.: Μπριάκος Α. (Ηπείρου)
*Πανσερραικός-Λεβαδειακός (22/2, 15.00, Δημ. Γήπ. Σερρών):Κάκος Α. (Κέρκυρας), Δάλλας Κ. (Ηπείρου), Τάτσης Δ. (Ηπείρου),4ος: Σταυρίδης Ι.(Πιερίας),παρ.: Παπαδάκος Σ.(Λακωνίας)
*Θρασύβουλος-Πανθρακικός (22/2, 16.45, Δημ. Στ. Φυλής): Σταθόπουλος Γ. (Αχαΐας), Σωτηρόπουλος Χ. (Αχαΐας),Μπαλτάς Χ.(Αχαΐας),4ος: Παππάς Α. (Αθηνών),παρ.: Ντάουλας Δ.(Αιτ/νίας)
*ΛΑΡΙΣΑ-Άρης (22/2, 16.45, Αλκαζάρ): Παμπορίδης Β. (Κιλκίς), Γούκος Δ. (Ηπείρου), Βλάχος Κ. (Γρεβενών), 4ος: Μήτσιος Χ. (Ηπείρου), παρ.: Βέλλιος Α.(Ξάνθης)
*Αστέρας Τρ.-ΑΕΚ (22/2, 19.00, Γήπ. Αστέρα Τρίπολης):Κύρκος Δ. (Ηπείρου), Καρσιώτης Μ. (Κορίνθου), Πάνου Γ. (Αιτ/νίας), 4ος: Στυλιάρας Δ. (Αιτ/νίας), παρ.: Καλύβας Δ. (Βοιωτίας)
*Εργοτέλης-Ολυμπιακός(22/2, 19.00, Παγκρήτιο):Ντάκος Μ. (Ξάνθης), Ιωσηφόγλου Ν.(Αθηνών), Παπαχαραλάμπους Κ. (Αθηνών),4ος:Τριτσώνης Σ. (Αθηνών),παρ.: Σπυρόπουλος Ι. ΣΔΠ Φθιώτιδας
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass