Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΚΑΡΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Τους... κέρασε για τη γιορτή του

* ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΤΡΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ Η Α.Ε.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΧΑΣΕ 3-1(1-1 κ.α.)

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2009 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:22
Ο Μπάμπης Μπακαρός είναι όπως φαίνεται σαν το παλιό… καλό κρασί, που όσο περνούν τα χρόνια τόσο και πιο γευστικό γίνεται.
Χθες ο έμπειρος πορτιέρο  του Απόλλωνα Λάρισας που μια ημέρα πιο πριν είχε τη γιορτή του, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Λ με την Α.Ε.Δ. Νίκαιας, καθώς απέκρουσε τρία πέναλτι και οδήγησε την ομάδα του στον τελικό της διοργάνωσης.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης και στην κανονική του διάρκεια αλλά και στην παράταση τελείωσε 1-1, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι, ο Απόλλωνας επικράτησε με 3-1.
Η ομάδα της Νίκαιας πάντως κέρδισε τις εντυπώσεις και έδειξε ότι έχει ένα καλογυμνασμένο σύνολο, που κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της, ήταν καλύτερη  και διεκδίκησε με όλες τις δυνάμεις, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Νεαρά παιδιά όπως οι Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου, Κοτούμπας, Μέκρας, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία όπως και παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία Μπακαρτζής, Τυρίμου.
Δίκαια, λοιπόν, βρίσκεται σε πολύ καλή βαθμολογική θέση στην Α’ τοπική κατηγορία.
Αντίθετα, ο Απόλλωνας δεν ήταν όπως τον περιμέναμε και παρότι προηγήθηκε στο 78’ με τον Μπέη, στο 88’ ισοφαρίστηκε από τον Σιαμαντούρα σε 1-1 και στις καθυστερήσεις στάθηκε τυχερός, καθώς σε κεφαλιά του Σιαμαντούρα ο Μπακαρός έκανε μια εκπληκτική απόκρουση και απέτρεψε το 1-2.
Ενδεχομένως οι παίκτες του Απόλλωνα να είχαν το μυαλό τους και στον κυριακάτικο αγώνα του πρωταθλήματος με το Βελούχι, ο οποίος πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία, για να βελτιωθεί η βαθμολογική θέση.
Χρειάζεται πάντως να συνειδητοποιήσουν ότι εκτός από τις οδηγίες των προπονητών τους, πρέπει και μόνοι τους να αντιδρούν πιο ώριμα μέσα στο παιχνίδι, να έχουν περισσότερο πάθος και να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δίνονται.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
6’ Σε σουτ του Ζάρρα, η μπάλα έφυγε άουτ
8’ Σουτ επιχείρησε ο Ψαρούλης και ο Μπακαρός με το πόδι απέκρουσε την μπάλα
13’ Μετά από κόρνερ του Νάστα, με κεφαλιά ο Τανάγιας έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ 
19’ Σε πλασέ του Χριστοδούλου, απέκρουσε την μπάλα πάνω στην γραμμή ο Κολοβός και στη συνέχεια ο Τριανταφυλλόπουλος σούταρε άουτ.
31’ Με μακρινή σέντρα ο Μπακαρτζής προσπάθησε να βρει τον Χριστοδούλου, αυτός εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα του Κολοβού, όμως ο Μπακαρός που είχε βρει από την εστία του κόντραρε την μπάλα, την οποία απομάκρυνε στη συνέχεια ο Κολοβός.
64’ Ο Τριανταφυλλόπουλος έπιασε μακρινό σουτ, ο Μπακαρός απέκρουσε την μπάλα που χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Τριανταφυλλόπουλος και στη δυνατή κεφαλιά του Σταυρίδη, ο Μπακαρός εντυπωσιακά απέτρεψε το γκολ.
78’ Με ωραία ενέργεια ο Γιοβανόπουλος τροφοδότησε τον Τανάγια, ο οποίος από αριστερά έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Αλέξης Μπέης με καρφωτή κεφαλιά, έκανε το 1-0.
81’ Σε σουτ του Τανάγια από ευνοϊκή θέση, η μπάλα έφυγε άουτ
82’ Ο Τριανταφυλλόπουλος συνεργάστηκε με τον Χριστοδούλου, εκείνος γύρισε την μπάλα στον Βέργο, που σούταρε άουτ μέσα απο την περιοχή.
86’ Ο Γιαννακόπουλος έβγαλε τετ-α-τετ τον Τανάγια, εκείνος επιχείρησε το σουτ και ο Μαγαζιώτης απέκρουσε την μπάλα. 
88’ Με μακρινή πάσα ο Πασχάλης Μπακαρτζής βρήκε στην περιοχή τον Παναγιώτη Σιαμαντούρα, ο οποίος ελίχθηκε όμορφα και με θαυμάσιο σουτ ισοφάρισε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, σε 1-1.
90’+1 Σέντρα από τα δεξιά επιχείρησε ο Χατζής, σε κεφαλιά του Χριστοδούλου η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Σιαμαντούρα, που έπιασε νέα κεφαλιά, όμως ο Μπακαρός…απογειώθηκε και κράτησε το ισόπαλο αποτέλεσμα.
114’ Φάουλ εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος και υποχρέωσε σε πολύ δύσκολη απόκρουση τον Μαγαζιώτη.
ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Στα πέναλτι η ισχυρή φυσιογνωμία του Μπάμπη Μπακαρού, οδήγησε τον Απόλλωνα στον τελικό.
Πρώτα εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών ο Γιαννακόπουλος και έκανε το 1-0, ο Τριανταφυλλόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, ο Μπακαρός δεν κατάφερε στη συνέχεια να νικήσει τον πολύ καλό Μαγαζιώτη, αλλά το ίδιο έγινε και από τον Σιαμαντούρα, το πέναλτι του οποίου απέκρουσε ο Μπακαρός και… αποκατέστησε την τάξη.
Ο Γιοβανόπουλος πέτυχε μετά το 2-1, ο Γκερλιώτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπακαρό, ο Βενέτης σημείωσε το 3-1 και ο αρχηγός Πασχάλης Μπακαρτζής στο τελευταίο πέναλτι δεν κατάφερε επίσης να νικήσει τον γκολκίπερ του Απόλλωνα, πάνω στον οποίο έτρεξαν όλοι πάνω του και έγιναν ένα…κουβάρι.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Άψογος ήταν ο διαιτητής Θωμάς Κουκλωμένος, ο οποίος στο 116’ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μαυρουδή του Απόλλωνα, ενώ αρκετές φορές έβγαλε από το τσεπάκι του την κάρτα.
Δεν απέφυγε ορισμένα λάθη στο πρώτο ημίχρονο ο πρώτος επόπτης Μανόλης Κουκλωμένος, ενώ πολύ καλός ήταν ο Κώστας Κουρδής.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: Μπακαρός, Αρχοντής (63’ Μπέης), Βαρσάμης (70’ Μαυρουδής), Κολοβός, Πολύζος, Βενέτης, Μπίμπα, Γιοβανόπουλος, Τανάγιας, Νάστας, Ζάρρας (46’ Γιαννακόπουλος)
Α.Ε.Δ.ΝΙΚΑΙΑΣ: Μαγαζιώτης, Τυρίμου (113’ Γκερλιώτης), Ψαρούλης, Κοτούμπας, Σωκράτης Κολομητρούσης, (87’ Χατζής), Βέργος, Σταυρίδης (80’ Σιαμαντούρας), Μέκρας, Μπακαρτζής, Τριαναταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου.
* Τον αγώνα παρακολούθησε ο δήμαρχος Νίκαιας Ρίζος Κομήτσας και πολλοί προπονητές. Διακρίναμε λοιπόν τους Οράσιο Μοράλες, Τάκη Παραφέστα, Τάσο Μπεριτζά, Ηλία Σελιώνη, Θανάση Τσώτσο, Γιάννη Μπαλοδήμο, Χρήστο Γκάτα, Γιώργο Καλτέκη, Μάκη Αλεξούδη, Γιώργο Τζιμόπουλο, Γιάννη Μπάγκα, Γιώργο Παπαντωνίου.
* Ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος έκαναν απο τον πάγκο οι προπονητές Νίκος Αργυρούλης-Γιώργος Κεραμάρης, Κώστας Κολομητρούσης και τους αποδόθηκαν τα εύσημα από τους συναδέλφους τους.   
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass