ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η ΑΕΛ ΓΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ

Με οδηγό τον... Παναθηναϊκό

* ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕΧΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2009 1:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:19
Η παραμονή περνάει από τη... Ρόδο. Αν η ΑΕΛ ΓΣ καταφέρει και πάρει την εκτός έδρας νίκη αυτήν την Κυριακή τότε μπαίνει δυναμικά στο κυνήγι της παραμονής. Αν όμως δεν κατορθώσει να κερδίσει τα περιθώρια θα στενέψουν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ΑΕΛ ΓΣ έχασε οριστικά τη «μάχη» της παραμονής. Με τις εμφανίσεις τους άλλωστε οι παίκτες (οι οποίοι αναμένεται να πληρωθούν εκ νέου αύριο Πέμπτη) του Βαγγέλη Αλεξανδρή δείχνουν πως έχουν ψυχικά αποθέματα και δυνατότητες να φέρουν τα πάνω... κάτω.
Η προετοιμασία ξεκίνησε για το ματς στο νησί των Ιπποτών και αν η ομάδα παίξει όπως και με τον Παναθηναϊκό τότε υπάρχει η αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
Χθες έβγαλε και μισή προπόνηση ο Αμερικανός Σάμι Μέχια. Ο παίκτης της ΑΕΛ ΓΣ, που έχει ένα πρόβλημα με το πόδι του, δείχνει να το ξεπερνάει σιγά - σιγά και το πιθανότερο είναι να πάρει μέρος κανονικά στην αποστολή (η οποία θα πετάξει από Αθήνα για Ρόδο την Παρασκευή στις 14.50).
ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
Την ώρα που στην ΑΕΛ ΓΣ υπάρχει προβληματισμός για τη μεγάλη ατυχία στα περισσότερα παιχνίδι τα συναισθήματα στη Ρόδο είναι αντίθετα. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για την πρόσφατη επιτυχία κόντρα στο Μαρούσι αλλά και μεγάλη ικανοποίηση για τη βοήθεια του κόσμου. Οι παίκτες τού Σφαιρόπουλου λοιπόν αναμένεται να έχουν και ένα παραπάνω «όπλο» στο ματς με την ΑΕΛ ΓΣ και αυτό δεν είναι άλλο από τη δυνατή κερκίδα του Βενετόκλειου γηπέδου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass