ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΦΗ

«Να καθαρίζουμε πιο νωρίς...»

ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΗΡΘΕ Ο ΜΕΤΙΝ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ...

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2009 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:19
 Η νίκη το περασμένο Σάββατο της ΑΕΛ στο Παγκρήτιο επί του ΟΦΗ με 2-1 αποτέλεσε την καλύτερη τονωτική ένεση για τους «βυσσινί» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ ενώ ακόμα μεγαλύτερη τόνωση στους φιλάθλους έδωσε και το δώρο του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη να ξαναφέρει στο Αλκαζάρ τον Τούρκο Τουμέρ Μετίν.
Αξίζει όμως να αναφέρουμε και τι είπε ο προπονητής της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Συγχαρητήρια για τη νίκη σας αλλά πρέπει να «καθαρίζετε» νωρίτερα τα παιχνίδια... Δεν είναι δυνατόν στο πρώτο μέρος να μπορούμε να προηγηθούμε με 3-0 και να κερδίζουμε τον αγώνα στις καθυστερήσεις...» Στο μεταξύ ο Ουζουνίδης έμεινε ευχαριστημένος από τις τρεις κινήσεις τακτικής που έκανε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα κάνει το ίδιο και στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ (4.45 μ.μ.) Οι κινήσεις ήταν τρεις: α) αγωνίστηκαν μαζί στην αριστερή πλευρά Κατσιαρός και Βενετίδης, β) αγωνίστηκαν δύο αμυντικά χαφ ο Κυριακίδης και ο Ιγγλέσιας και γ) έπαιξε στη δεξιά πλευρά ο Μπουκουβάλας αντί του Βέμπερ.
Μέχρι τώρα δεν έχει δείξει τι θα κάνει στον αγώνα με την ΑΕΚ ο προπονητής (που εντύπωση έκανε στους ποδοσφαιριστές που δεν μίλησε καθόλου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ) αλλά θεωρείται βέβαιο ότι ο Μπουκουβάλας θα πάρει ευκαιρία για ένα ακόμα παιχνίδι μια και διαπίστωσε ο Ουζουνίδης βελτίωση αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα παίξει με την ίδια αριστερή πλευρά (με δεδομένη και την επιστροφή του Σαρμιέντο) ή θα παίξει πάλι με δύο αμυντικά χαφ. Θα φανεί μετά τη σημερινή προπόνηση.
Βέβαια για ένα ακόμα παιχνίδι θα υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και αυτά είναι ο Τούρκος Τουμέρ Μετίν που έχει ένα χτύπημα στη γάμπα από ένα φιλικό που είχε αγωνιστεί με την Φενερμπαχτσέ και θα απουσιάσει για δεκαπέντε περίπου μέρες (μακάρι να είναι έτοιμος πιο νωρίς). Επίσης θα απουσιάσει ο Νίκος Νταμπίζας που είναι τραυματίας και σ’ αυτό το παιχνίδι θα ήταν απαραίτητος μια και η εμπειρία του θα βοηθούσε ενώ για τον Γκουέλα που μετείχε χθες στην προπόνηση οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα είναι λίγες.
Από κει και πέρα μία ίωση ταλαιπωρεί τον Ζουράφσκι αλλά θα αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα και ώρα 1.15 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τύπου ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης ενώ αύριο θα δώσει συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης που θα είναι εφ’ όλης της ύλης και θα αναφερθεί στις μεταγραφές, στο γήπεδο αλλά και στην προσέλευση των φιλάθλων.
«ΜΟΝΟΙ» ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Μετά την απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να μην κάνει χρήση του δικαιώματος παραλαβής εισιτηρίων για τους φιλάθλους της και τη χθεσινή σχετική σύσκεψη της Α.Δ.Λάρισας για τον αγώνα της Κυριακής, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστά τα εξής:
Α) Τόσο τα εισιτήρια της Θύρας 1, όσο και εκείνα της Θύρας 14 του σταδίου Αλκαζάρ, θα τεθούν στη διάθεση των Λαρισαίων φιλάθλων
Β) Τα 1.500 εξ’ αυτών θα διανεμηθούν σε δημοτικά σχολεία της πόλης, αποκλειστικά για μαθητές.
Γ) Η διάθεση των υπολοίπων θα γίνεται από την Παρασκευή (από το VISSINI STORE), στην τιμή των 20 ευρώ κι αποκλειστικά με την επίδειξη κάρτας διαρκείας ή αστυνομικής ταυτότητας. Το ίδιο ισχύει και για τους ενήλικες που θέλουν να συνοδεύσουν παιδιά τα οποία θα εισέλθουν με μαθητικό εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες.
Δ) Θα λειτουργήσει κανονικά η Παιδική Κερκίδα «Όλυμπος».
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι όσοι γονείς επιθυμούν να συνοδεύονται από τα παιδιά τους, σε οποιαδήποτε άλλη θύρα, μπορούν να προμηθευτούν για εκείνα εισιτήριο αξίας 10 ευρώ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass