ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας

*Βοσνιάδης: «Σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα»

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2015 12:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:43

Την ευθύνη της ήττας ανέλαβε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σούλης Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα στο στάδιο Αλκαζάρ, ενώ από την άλλη πλευρά ο  προπονητής του Απόλλωνα Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε ότι  η ομάδα του πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών:

Σούλης Παπαδόπουλος(ΑΕΛ): «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Για το ματς μπήκαμε δυνατά αν και δεν είχαμε τον κόσμο μας. Θέλαμε το γκολ, κάναμε προσπάθεια , αλλά δεν ήρθε. Είχαμε όμως τις προϋποθέσεις, εκτός από το πέναλτι χάσαμε και ευκαιρίες. Παίξαμε και με παίκτη παραπάνω, ρισκάραμε.  Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά και να κάνει ο Απόλλωνας που έχει μια δυνατή  ομάδα  και στάθηκε καλά αμυντικά, το 0-2. Υπεύθυνος για την ήττα σήμερα είμαι εγώ. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν από τους παίκτες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε».

Αλέκος Βοσνιάδης(Απόλλωνα Σμύρνης): «Χαίρομαι που επιστρέφω και βλέπω ξανά φίλους. Πέρασα εδώ ένα μικρό χρονικό διάστημα. Πετύχαμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα,  απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Ξέραμε πως δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες, ευτυχήσαμε να πετύχουμε το γκολ πρώτοι και στη συνέχεια πιστεύω είχαμε μια αποβολή που δόθηκε εύκολα. Μας πίεσε η ΑΕΛ και  παρότι μείναμε με δέκα παίκτες, αντιδράσαμε καλά. Δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, στην φάση με τον Ανγκούλο, αλλά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Σούλη Παπαδόπουλο και στην ΑΕΛ».

-Σε ερώτηση για τα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ, ο κ.Βοσνιάδης επισήμανε τα εξής: «Ο Ηρακλής έκανε δυο νίκες και δείχνει ότι έχει σταθερότητα, ενώ και η ΑΕΚ αντέδρασε καλά μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ . Εμείς και η ΑΕΛ πρέπει να  έχουμε μια καλή αγωνιστική  παρουσία και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημήτρης Γιάντσης(ΑΕΛ): «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Χάσαμε το πέναλτι, αλλά δημιουργήσαμε μετά ευκαιρίες, που δεν τις αξιοποιήσαμε. Αδικούμαστε από το σημερινό παιχνίδι, καθώς είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες.  Μας έλειπε πολύ και ο κόσμος. Το κεφάλι κάτω και δεν πρέπει να  τα παρατήσουμε».

Ανδρέας Ηρακλής(Απόλλων Σμύρνης): «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, γι΄αυτό  το παιχνίδι. Παίξαμε σωστά και ήρθε στο τέλος η νίκη. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και ο τερματοφύλακάς μας να πιάσει το πέναλτι. Ακόμη και όταν μείναμε με δέκα παίκτες, δεν φοβηθήκαμε το παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια στη Λάρισα, διότι στα τελευταία παιχνίδια  έπαιξε  πολύ καλά και πέτυχε σημαντικές νίκες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass