Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Έχασε το ματς, όχι και τις ελπίδες…

*Την Κυριακή χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2015 12:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:43

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Την περίφημη φράση του Ιβιτσα Οσιμ για την... ιδιότητα της μπάλας  θυμήθηκαν   προχθές στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας οι άνθρωποι του Τυρνάβου 2005, μόλις τελείωσε ο αγώνας με την Αναγέννηση.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ.Σταθόπουλου βρήκε νικήτρια την τοπική ομάδα με σκορ 2-1 και μεγάλους  χαμένους τους «κυανέρυθρους».
Μέσα στον χώρο των αποδυτηρίων κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει από τους Τυρναβίτες, ότι χάθηκε αυτό το παιχνίδι στο οποίο κατά γενική ομολογία ο Τύρναβος ήταν καλύτερος και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε το σκορ να είναι ακόμη και 1-3.
Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς και πήγαν στους έξι, ενώ ο Τύρναβος παρέμεινε στον ένα και η μάχη για τη σωτηρία δυσκολεύει  πάρα πολύ.
Πάντως ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης παρότι ήταν πολύ στεναχωρημένος από το άδικο αποτέλεσμα, ανέφερε ότι  ακόμη δεν χάθηκε τίποτα και με βεβαιότητα στη συνέντευξη Τύπου επισήμανε ότι είναι 100% σίγουρος ότι  η ομάδα του θα παραμείνει στη Β΄Εθνική κατηγορία.
Ήδη από σήμερα ξεκίνησε την προσπάθεια για να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, ώστε εκείνοι να δώσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μάχη της σωτηρίας μέχρι το τέλος των πλέι άουτ.
Μένουν ακόμη οκτώ παιχνίδια και κάθε ματς θα είναι και ένας τελικός από δω και πέρα, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο στο στάδιο Αλκαζάρ.
Δυο φορές έχει ηττηθεί φέτος από τους νησιώτες ο Τύρναβος, όμως στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι ευελπιστεί ότι θα πάρει το… τρίποντο  και θα κάνει μια νέα αρχή στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.
Περιθώρια για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος υπάρχουν, αρκεί οι παίκτες να δούνε εγωιστικά  πλέον το θέμα και  να αντιδράσουν όπως πρέπει  στη συνέχεια  της διαδικασίας  αυτής.
Το ζητούμενο είναι να κερδηθεί ο αγώνας με τη Ζάκυνθο,  από κει και πέρα όλα γίνονται και το βέβαιο  είναι  ότι  ο Τύρναβος  ετοιμάζεται για οκτώ τελικούς, που θα κρίνουν την υπόθεση της σωτηρίας.
Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στις δυο πρώτες αγωνιστικές, το όριο για τη σωτηρία μπορεί να ξεπεράσει και τους 15 βαθμούς, που ήταν μια αρχική εκτίμηση.
Ο Τύρναβος με τον Πιερικό έχουν μόλις ένα βαθμό, όμως με αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα, διότι μπορεί να χάθηκε μια μάχη, αλλά ο «πόλεμος» συνεχίζεται ακόμη αφού  η ελπίδα πεθαίνει  πάντα τελευταία…
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΟΤΤΑ
Με  την κάρτα που δέχθηκε προχθές στην Καρδίτσα ο Φράνκο Οττα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα απουσιάσει από τον αγώνα της 6ης ημέρας με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο.
Εξάλλου, επτά κίτρινες έχει και ο Ακης Γεωργίου που δηλώθηκε να μην παίξει στα παιχνίδια με τον Πιερικό και τον Αγροτικό Αστέρα.
Στην αναμέτρηση με τον Πιερικό θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής(τέσσερις κίτρινες) και ο Δημήτρης Σουλιώτης, που είχε συμπληρώσει κάρτες στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής κατηγορίας.
*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το προχθεσινό θεσσαλικό ντέρμπι στην Καρδίτσα.

                                                           

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass