ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ FIS ΚΑΤΑΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Διεθνείς επιτυχίες για αθλητές-τριες του Ε.Ο.Σ. Λάρισας

*ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ-ΤΡΙΤΗ Η ΚΑΤΣΑΝΗ ΣΤΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2009 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:14
Το διήμερο 15-16 Ιανουαρίου έγιναν στα Τρία πέντε Πηγάδια της Νάουσας οι διεθνείς αγώνες FIS καταβάσεων στα αγωνίσματα του τεχνικού και γιγαντιαίου slalom. Συμμετείχαν 80 αθλητές και 40 αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Βουλγαρία, FYROM, Κύπρο) της κατηγορίας ΑΓΕΝ. Έγιναν δύο αγώνες τεχνικής κατάβασης (slalom) και ένας αγώνας γιγαντιαίας . Ο έφηβος Κωνσταντίνος Καραπιπέρης κατάκτησε τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη στον δεύτερο αγώνα τεχνικού slalom και η νεάνιδα Φιλίτσα Κατσάνη   την τρίτη θέση στο αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης. Εξαιρετική ήταν και η απόδοση του έφηβου Κωνσταντίνου Κωστή. που τερμάτισε στην 6η θέση στη γενική στο δεύτερο τεχνικό slalom και αναρριχήθηκε πιο ψηλά στην κατηγορία των ΑΓΕΝ.Ο Βασίλης Τζιότζιος. κατάφερε να πλασαριστεί ψηλά, στην 6η θέση της κατηγορίας ανδρών,στον πρώτο αγώνα του τεχνικού slalom και τη γιγαντιαία κατάβαση παρά την ελλιπή προετοιμασία του, ενώ ο έφηβος Παν. Γαλανόπουλος αναβάθμισε τους στόχους του με την σταθερή του απόδοση και τις δύο ημέρες. Τέλος, η νεάνιδα Μαρία Ξανθοπούλου τερμάτισε στη γιγαντιαία κατάβαση και πήρε το "βάπτισμα του πυρός" με θετικό τρόπο.
Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο αγώνα τεχνικής κατάβασης, και στις γυναίκες:
H Φιλ. Κατσάνη τερμάτισε 8η στη γενική , 4η στην κατηγορία νεανίδων, ενώ η Μαρ. Ξανθοπούλου δεν τερμάτισε.
Στους άνδρες:
Ο Καραπιπέρης Κ. τερμάτισε 9ος στη γενική, 2ος στην κατηγορία εφήβων, ο Τζιότζιος Β. 11ος στη γενική, 6ος στην κατηγορία ανδρών και ο Γαλανόπουλος Παν.14ος στη γενική και 5ος στην κτηγορία εφήβων. Ο Κωστής Κ. δεν τερμάτισε.
Στο δεύτερο αγώνα τεχνικού slalom στις γυναίκες:
Η Κατσάνη τερμάτισε 5η στη γενική και 1η στην κατηγορία νεανίδων ενώ η Ξανθοπούλου δεν τερμάτισε.
Στους άνδρες:
Ο Καραπιπέρης Κ. τερμάτισε 2ος στη γενική κατάταξη, 1ος στην κατηγορία εφήβων. ο Κωστής Κ. 6ος στη γενική και 2ος στην κατηγορία εφήβων, ο Γαλανόπουλος Παν. 15ος στη γενική, 5ος στην κατηγορία εφήβων και ο Τζίότζιος Β. δεν τερμάτισε.
Στη γιγαντιαία κατάβαση στις γυναίκες:
Η Κατσάνη Φ. τερμάτισε 3η στη γενική και 1η στην κατηγορία νεανίδων και η Ξανθοπούλου 26η στη γενική, 18η στην κατηγορία νεανίδων
Στους άνδρες:
Ο Καραπιπέρης τερμάτισε 9ος στη γενική ,2ος στην κατηγορία εφήβων, ο Τζιότζιος Β. 11ος στη γενική, 6ος στην κατηγορία ανδρών, ο Κωστής Κ. 16ος στη γενική,3ος στην κατηγορία εφήβων και ο Γαλανόπουλος Παν. 18ος στη γενική, 5ος στην κατηγορία εφήβων.
*Ο προπονητής Δημ. Νικολόπουλος απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση όλων των αθλητών-τριών στους πρώτους αυτούς αγώνες, ετοιμάζει την ομάδα για τους επόμενους διεθνείς αγώνες, που θα γίνουν στο Πήλιο αυτή τη φορά, 7 και 8 Φεβρουαρίου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass