ΟΙ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ (18.00 ΕΤ1)

Χρειάζεται Ολύμπια... προσπάθεια

* ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2009 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:14
 Ο δρόμος για τα φετινά πλέι οφ σιγουρα δεν είναι στρωμένος με... ροδοπέταλα. Για να τα καταφέρει η Ολύμπια να μπει στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας του κανονικού πρωταθλήματος της Α1 θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν σε μερικά παιχνίδια. Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι και το σημερινό. Στο πλαίσιο της 15ης λοιπόν αγωνιστικής του πρωταθλήματος οι «πορτοκαλί» υποδέχονται τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Νεάπολης (18.00 ΕΤ 1) με τις δύο ομάδες να θέλουν τους δύο βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς αλλά συνάμα για καλούς λόγους.
Οι μεν γηπεδούχοι δεν θέλουν να έχουν απώλειες στην προσπάθεια που κάνουν για να μπουν στα πλέι οφ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ενώ οι δε φιλοξενούμενοι ψάχνουν τις επιτυχίες που θα τους δώσουν την ευκαιρία να μπουν στην πρώτη τριάδα που αν μη τι άλλο σε χρήζει προνομιούχο.
Το καλό για την Ολύμπια είναι βέβαια πως προέρχεται από σημαντική νίκη στα Τρίκαλα αλλά το... κακό είναι πως και οι «Ολυμπιονίκες» προέρχονται από νίκη και παράλληλα εντυπωσιακή εμφάνιση στην Κυψέλη με τον Άρη.
Και οι δύο ομάδες πάντως έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και το θέαμα που αναμένεται να προσφέρουν στο παρκέ προβλέπεται να είναι απολαυστικό.
ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ Η... ΝΙΚΑΙΑ
Θέλοντας να αποφύγουν τα μπλόκα των αγροτών η ομάδα του Πανελλήνιου έφτασε στη Λάρισα προχθές το βράδυ και μάλιστα χθες οι παίκτες προπονήθηκαν στο γήπεδο της Νίκαιας θέλοντας να μην χάσουν χρόνο.
Στην Ολύμπια από την άλλη δεν υπάρχει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα πλην του Σιγγούνα που έχει υποστεί θλάση στον ώμο. Ο Μάικ Κινγκ που προχθές δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών χθες πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση.
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑ
Μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της λαρισινής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε το βαθμό της δυσκολίας για τους παίκτες του. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχουμε δύσκολη αποστολή γιατί είναι πολύ φορμαρισμένος ο Πανελλήνιος, πέρα από το γεγονός ότι είναι μια ομάδα με ταλέντο και εμπειρία. Όμως, το αντιμετωπίζουμε σαν μια πρόκληση που πρέπει να ανταποκριθούμε». Από τη μεριά του ο Στέφαν Αριγκμπάμπου είπε: «Ξέρουμε ότι ο Πανελλήνιος είναι πολύ δυνατός. Διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο και βάθος στον πάγκο του. Όμως, εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».
Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
Από την πλευρά του Πανελληνίου τώρα δηλώσεις έκανε ο προπονητής, Ηλίας Ζούρος που υπογράμμισε: «Το παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο. Παίζουμε απέναντι σε μία σκληρή ομάδα, η οποία έχει πολύ καλό υλικό και εξαιρετικό προπονητή. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα». Τέλος ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είπε: «Στα 4 τελευταία παιχνίδια που έχουμε δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουμε παίξει κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη στη Λάρισα. Όπως είδαμε και στον αγώνα με τον Άρη, η άμυνα μας δίνει τον ρυθμό που θέλουμε. Η Ολύμπια είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει πολύ σκληρά και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass