ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Άδειο γήπεδο, μεγάλες ελπίδες...

Ο ΠΣΑΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... «ΤΡΕΙΣ»

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2009 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:14
 Σε άδειο γήπεδο θα αγωνιστεί σήμερα η ΑΕΛ ΓΣ καθώς θα παίξει στα Πατήσια με την ΑΕΚ (5 μ.μ.) που είναι τιμωρημένη για επεισόδια οπαδών της και στόχος είναι οι «βυσσινί» να εκμεταλλευτούν αυτό το πλεονέκτημα και να επιστρέψουν στις νίκες μετά από πέντε αγώνες.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής υλοποιώντας τις εισηγήσεις του προέδρου Γιάννη Λάτσιου μετά την ήττα από την Καβάλα για απομάκρυνση παικτών που δεν είχαν την απαιτούμενη προσφορά από προχθές δεν υπολογίζει τους Μανωλόπουλο, Ματαλόν και Καραδολάμη.
Στη διάθεση του προπονητή βρίσκονται οι υπόλοιποι δώδεκα παίκτες που είναι οι Μέχια, Φράνσις, Παπανικολάου, Αποστολίδης, Λάππας, Τσαιρέλης, Παπακώστας, Κόμματος, Μπρόζος, Λαμπρόπουλος, Ζάρρας, Καραβανάς.
Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση για την υπόθεση παραμονή και πλέον μόνο με νίκες εκτός προγράμματος θα καταφέρει να παίξει και του χρόνου στην Α1 εθνική. Η αλήθεια είναι ότι με δεδομένο ότι βρίσκονται σε πιο άσχημη κατάσταση τα Τρίκαλα 2000 αυτή τη στιγμή ο μόνος αντίπαλος για την παραμονή είναι το Αιγάλεω από το οποίο η ΑΕΛ έχει χάσει στον πρώτο αγώνα με 34 πόντους!
Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τα εξής «Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Καβάλα δεν είχαμε και το χρόνο να ανασυνταχτούμε, καθώς η αλήθεια είναι ότι μας σόκαρε η τελευταία μας ήττα. Επίσης σοκ μας προκάλεσε και το γεγονός ότι αναγκαζόμαστε να αποχωριστούμε τρία παιδιά και σίγουρα και αυτό το γεγονός μας έχει επηρεάσει, αλλά δεν γινόταν αλλιώς αφού η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Μετά και τον αγώνα με την ΑΕΚ θα έχουμε ένα δεκαήμερο μπροστά μας για να ανασυνταχτούμε. Πρέπει να ενισχυθούμε για να συνεχίσουμε τη μάχη μας».
 Αναφορικά με τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ ο «τίγρης» τόνισε: «Είναι σαφώς ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με την ΑΕΚ. Το θετικό είναι ότι το παιχνίδι γίνεται κεκλεισμένων οπότε ο αντίπαλος χάνει από τη δύναμη που του δίνει ο κόσμος και αυτό είναι ίσως ένα αβαντάζ για μας».
ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΠΣΑΚ
Στο πλευρό των τριών νεαρών Ελλήνων παικτών που χθες ενημερώθηκαν από την ΑΕΛ πως δεν υπολογίζονται, στάθηκε με χθεσινή ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ). Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΚ αναφέρει:
«Μετά από τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για την αποπομπή τριών παικτών από την ΚΑΕ Α.Ε. Λαρισας, ο ΠΣΑΚ ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η «εξοικονόμηση πόρων» δεν αποτελεί δικαιολογία για τη λύση συμβολαίου με καλαθοσφαιριστή. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι, εφόσον δεν υπάρχει συναινετική λύση, το συμβόλαιο είναι... συμβόλαιο (για κάποιους μάλλον δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο). Όσο υπάρχει ΠΣΑΚ θα φροντίζουμε να μην θίγονται τα δικαιώματα των παικτών μας, τα οποία θα προασπιζόμαστε με όλη μας τη δύναμη. Υπάρχουν νόμοι σε αυτό τον τόπο, συμβόλαια υπογράφονται και οι καλαθοσφαιριστές δεν είναι «αντικείμενα» ή «προϊόντα» κανενός, ώστε να πιστεύουν κάποιοι ότι μπορούν να τους διώχνουν όποτε θέλουν προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Ο ΠΣΑΚ θα είναι κοντά στα τρία μέλη του και θα εξασφαλίσει ότι οι νόμοι θα εφαρμοστούν και τα συμβόλαια θα τηρηθούν όπως επιβάλλεται».
Το περίεργο είναι ότι ο ΠΣΑΚ τώρα ενεργοποιήθηκε και για το γεγονός ότι μία περιφερειακή ομάδα τόλμησε να παίζει μόνο με Έλληνες παίκτες δεν είχε πει λέξη... Και απορούμε αφού τα μέλη του είναι τόσο άξια πως δεν μπορούν να βρουν δουλειά και στέκονται πάνω στα συμβόλαιά τους τους...
ΧΩΡΙΣ ΝΕΜΕΘ
Με τη συμμετοχή του Ίστβαν Νέμεθ να κρίνεται αμφίβολη, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ως μονόδρομο τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ σήμερα στο κλειστό του Σπόρτιγκ. Λόγω τιμωρίας της έδρας, οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη δεν θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο της Ένωσης, με τον τελευταίο να δηλώνει:
«Σίγουρα, ότι θα παίξουμε μέσα σε διάστημα πέντε ημερών δύο κρίσιμα παιχνίδια και μάλιστα, έχοντας επιβαρυνθεί με ένα ταξίδι, αυξάνει το βαθμό επικινδυνότητας» τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης και συνέχισε: «Παράλληλα, σε ένα ακόμα παιχνίδι θα στερηθούμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, οι οποίοι μας δίνουν ενέργεια, ενώ θεωρώ δύσκολο να αγωνιστεί ο τραυματίας Νέμεθ. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που «διψάει» για βαθμούς στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. Γι’ αυτό και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, αφήνοντας πίσω την κακή παρένθεση που είχαμε στο ματς με τον Κολοσσό».
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός στο Αλεξάνδρειο ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ, προγραμματισμένο για σήμερα στις 15:45. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές (σε παρένθεση οι κομισάριοι) της σημερινής 15ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
15:45 Άρης-Ολυμπιακός Πιτσίλκας-Σχινάς-Μπήτης (Μιναρετζόπουλος)
16:00 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρ. Φούφης-Αφεντουλίδης-Κατραχούρας (Αγγελόπουλος)
16:00 Καβάλα-Πανιώνιος Γκόντας-Αναστόπουλος-Πανταζής (Τσανίδης)
17:00 ΑΕΚ-ΑΕΛ Βορεάδης-Καρακατσούνης-Ανδρικόπουλος (Μαύρος/Ντίνος)
17:00 Αιγάλεω-Μαρούσι Μουζάκης-Παπαδημητρίου-Κουκουλίτσιος (Σωτηριάδης)
18:00 Ολύμπια Λ.-Πανελλήνιος Χριστοδούλου-Κορομηλάς Ηλ.-Ταβουλαρέας (Μαραμής)
 19:00 ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2000 Ζαβλανός-Ηλιόπουλος-Παναγιώτου (Αρβανιτίδης)
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός   27
Παναθηναϊκός            26
Άρης   25
Πανελλήνιος   24
Πανιώνιος       22
Μαρούσι         22
ΠΑΟΚ 21
Κολοσσός Ρ. 21
ΑΕΚ    20
Ολύμπια Λ.    19
Καβάλα          19
Αιγάλεω         17
ΑΕΛ    16
Τρίκαλα          15
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass