Η ΑΕΛ ΓΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

Με τον κόσμο... πλέι μέικερ

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2009 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:12
 Πλέι μέικερ εδώ, πλέι μέικερ εκεί αλλά στην ΑΕΛ ΓΣ... όχι. Αν και ψάχνουν (σε μια πολύ δύσκολη ομολογουμένως εποχή) οι άνθρωποι της ομάδας εδώ και αρκετό διάστημα να βρούνε έναν κοινοτικό που θα τους βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος από τη θέση του «άσου» δεν βρίσκουν με τίποτα. Προτάσεις υπήρξαν (όπως και... εμπόδια) όμως ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής θέλει κάτι που να ταιριάζει στην ομάδα και να μπορεί να την ενισχύσει πραγματικά για να έρθουν οι νίκες που χρειάζονται. Το δύσκολο ματς με την Καβάλα πλησιάζει (ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στο κλειστό της Νεάπολης) και το μόνο σίγουρο είναι πως οι «βυσσινί» θα παίξουν χωρίς καμία νέα προσθήκη.
Έτσι λοιπόν με δεδομένο το παραπάνω στοιχείο, ο βασικός οργανωτής ή αλλιώς πλέι μέικερ της ΑΕΛ ΓΣ θα πρέπει να είναι ο κόσμος που επιβάλλεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας. Οφείλουν να καταλάβουν όλοι πως η παραμονή της ομάδας κρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αν δεν έρθει η νίκη τότε η ΑΕΛ ΓΣ θα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α2 κάτι που για το μπάσκετ της Λάρισας θα είναι πισωγύρισμα πραγματικό. Αντίθετα αν οι παίκτες του «τίγρη» νικήσουν αυτόματα θα αυξήσουν κατακόρυφα και τις ελπίδες τους και παράλληλα θα πάρουν θάρρος για τη συνέχεια.
ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Με έναν μικροτραυματισμό εν τω μεταξυ συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα ο Φώτης Λαμπρόπουλος υπέστη ένα μικρό διάστρεμμα αλλά όπως όλα δείχνουν δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και θα παίξει κανονικά στον αγώνα της Κυριακής. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικα.
ΠΗΡΕ ΜΙΚΑΛΑΟΥΣΚΑΣ Η ΚΑΒΑΛΑ
Τον 23χρονο Λιθουανό πάουερ φόρουορντ (2.03), Λαβρίνας Μικαλάουσκας, απέκτησε η Καβάλα για την αντικατάσταση του Μλάντεν Πάντιτς. Ο Μικαλάουσκας που έφτασε χθες επί ελληνικού εδάφους, προέρχεται από το κολεγιακό πρωτάθλημα με το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και χθες το απόγευμα βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας.
ΠΕΝΤΑΖΙΔΗΣ: «Η ΑΕΛ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...»
Την πεποίθησή του, εξάλλου, πως η Καβάλα θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νίκος Πενταζίδης. «Η ομάδα μπορεί να σωθεί. Υπάρχει καλό ρόστερ για την Α1 και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Στον πρώτο γύρο ήμασταν καλά περίπου μέχρι την ένατη αγωνιστική. Από εκεί και μετά υπήρχε μια κάμψη, πιστεύω, όμως, πως στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι. Θα παρουσιάσουμε ένα καινούργιο πρόσωπο, ειδικότερα με την ενσωμάτωση ορισμένων νέων παικτών", επισήμανε ο αρχηγός των "κυανόλευκων", ο οποίος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΛ ΓΣ είπε: "Είναι ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλοι τη διάρκειά του, όχι όπως στον αγώνα με τον Κολοσσό που στο δεύτερο μέρος ήμασταν κακοί. Αν παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο πιστεύω πως ο αγώνας θα έχει θετική εξέλιξη για μας. Η ΑΕΛ έδειξε στις τελευταίες συναντήσεις της ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Τουλάχιστον έξι ματς πήγαν στον πόντο, ωστόσο έχασε τα πέντε και νίκησε μόλις ένα. Γι' αυτούς είναι ένας τελικός, άρα κι εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass