ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

Παιχνίδι ψυχολογίας στα Τρίκαλα

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΝΕΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΟΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2009 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:12
 Από τη μία η Ολύμπια που προέρχεται από δύο εκτός έδρας παιχνίδια (με Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και Άμστερνταμ για την Ευρώπη) και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες. Από την άλλη τα Τρίκαλα που ψάχνουν μια νίκη πραγματική... σανίδα σωτηρίας για να παραμείνουν στην κατηγορία. Την Κυριακή στα Τρίκαλα η αγωνία αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο» ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους που αγωνίζονται με την πλάτη στο τοίχο. Όλοι δείχνουν πως ο αγώνας για την 14η αγωνιστική στη γειτονική πόλη θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο ψυχολογικό τομέα. Πάνω σε αυτό λοιπόν ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα και αν η Ολύμπια καταφέρει και δείξει «χαρακτήρα» σε ένα γήπεδο που θα είναι καυτή έδρα τότε θα πάρει την πολύτιμη αυτή νίκη που αν μη τι άλλο θα τη φέρει και πάλι σε τροχιά διεκδίκησης εισόδου στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤΟΒΙΤΣ
Όσον αφορά τώρα στην περίπτωση του Κούρτοβιτς όπως έγινε γνωστό μετά το παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής στο Άμστερνταμ για το Eurochallenge στα αποδυτήρια της Ολλανδικής ομάδας ο τεχνικός της Ολύμπια, ανακοίνωσε σε όλους πως ο Κούρτοβιτς αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο. Ήδη οι υπεύθυνοι της «πορτοκαλί» ΚΑΕ έχουν ερθει σε επαφή με τον μάνατζερ του Σκοπιανού παίκτη και έχουν κατατεθεί οι προτάσεις και από τις δύο πλευρές. Το θέμα τώρα είναι να βρεθεί η «χρυσή» τομή που θα βρεθεί. Από την άλλη έτσι μια θέση έμεινε κενή και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάλυψη με την απόκτηση ενός νέου παίκτη.
Ο ΣΙΓΓΟΥΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
Στα αγωνιστικά νέα τώρα στη χθεσινή προπόνηση δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο και ο μοναδικός «πονοκέφαλος» είναι ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Σιγγούνα. Ο παίκτης που τραυματίστηκε σε μια προπόνηση στην Αθήνα έγινε γνωστό πως υπέστη θλάση στον ώμο μετά τη μαγνητική τομογραφία και το τεχνικό σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ αποφάσισε πως θα είναι φρονιμότερο να μην λάβει μέρος ούτε στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανελλήνιο εκτός και αν υπάρξει εντυπωσιακή βελτίωση στην περίπτωσή του.
ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΝΤΟΠΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στα Τρίκαλα εν τω μεταξύ γνωρίζουν πως αν χάσουν, χάνουν και την κατηγορία. Γι΄ αυτό και στην προπόνηση της Τετάρτης ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γιαννούλας βρέθηκε στο γήπεδο και μίλησε στους παίκτες προκειμένου να τους ανεβάσει την ψυχολογία. Ο προπονητής της γειτονικής ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass