ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ «ΚΤΗΜΑ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ»

Χορεύει βραβεύει και τιμά ο Ν.Ο.Λ.

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2009 1:36 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:09
Στο «Κτήμα Βερσαλίες» σήμερα και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του ΝΟΛ όπου οι φίλοι του και τα μέλη του θα διασκεδάσουν με τους Βασίλη και Σαράντη Σαλέα και την Κατερίνα Κόρου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι χορηγοί οι κολυμβητές – τριες, και οι πολίστες του Συλλόγου, οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, καθώς επίσης ο Γ. Δοντάς, ολυμπιονίκης της Μελβούρνης 2005 στην Ολυμπιάδα Κωφών και ο Γιώργος Παπαδογιάννης ο πολίστας τερματοφύλακας του ΝΟΛ και της εθνικής ομάδας εφήβων, για την 4η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων.
Θα βραβευτούν επίσης με μετάλλια τα παιδιά των ακαδημιών της κ. Λένας Θεοδώρου, της κ. Κέλλυς Μάνδαλου και του κ. Γιώργου Γκανούρη που πήραν μέρος στην ημερίδα του Συλλόγου στις 21/12/2008 και κολυμβητές-τριες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι οποίοι είναι οι:
1.Σεβδαλής Παναγιώτης 3η θέση στα 200μ. πρόσθιο.
2.Μπαγιώτη Αφροδίτη 3η θέση στα 50μ. ελεύθερο
3.Βασιλόπουλο Κων/νο 8ο στα 100μ. ύπτιο.
4.Κουμουνδούρου Ελένη, Μιχμίζου Μαρία, Χαλβατζή Ζωή για την 4η θέση στη σκυταλοδρομία μαζί με την Μπαγιώτη Αφροδίτη.
Βραβείο θα λάβει και η ομάδα πόλο Κορασίδων για την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και η ομάδα mini παίδων polo για τη συμμετοχή τους στους τελικούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι κολυμβητές – τριες Γιάτσιου – Παύλου Ελ., Καλοπήτας Κ., Κουμουνδούρος Μ., Αλέξης Μ., Τρικάλη Γλ., Κορδίστα Θ., για τη συμμετοχή τους επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Επιπλέον, οι αθλητές του Συλλόγου που εισήλθαν στα ΑΕΙ – ΤΕΙ οι οποίοι είναι οι εξής: Δήμτσας Α., Εμμανουήλ Μ., Μαυρογιάννης Γερ., Μητρολιός Χ., Ντόσας Δ., Στάμος Θ., Σδράλης Β., Καραπέδη Α., Κορδίστα Θ., Κουβάτα Π., Σκρέτα Αικ., Κόκκινου Αλ., Χατζή Ελ., Κυπαρισσού Ν., Ψωμολιά Ντ., Τσαπούρης , Τσέλης Χρ.
Τέλος θα βραβευτούν οι χορηγοί του Συλλόγου: «Μύλοι Καπλανίδη», «STAFF», «ΟΛΥΜΠΟΣ», «GAEA», «ΕΥΘΥΜΙΟΥ», «ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ», «ΛΑΡΙΣΑΪΚΗ ΣΑΜΑΡΑ», «ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass