ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Καθοριστικά τα παιχνίδια με την Πιερία

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ Η ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ-ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2009 17:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:59
Γλυκόπικρη γεύση άφησαν τα παιχνίδια των μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ στα Τρίκαλα. Οι Νέοι χωρίς να ικανοποιήσουν απώλεσαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Καρδίτσα, σε αντίθεση με τους Παίδες οι οποίοι με τη νίκη που πέτυχαν παρέμειναν ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης. Ακολουθούν ωστόσο τα παιχνίδια με την Πιερία την ερχόμενη Τετάρτη (σε Τσαριτσάνη και Ελασσόνα αντίστοιχα) τα οποία κρίνονται πολύ σημαντικά αφού θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.
ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
«Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε στα Τρίκαλα» είπε ο τεχνικός της ομάδας Νέων, Τάσος Μπεριτζάς σχολιάζοντας το παιχνίδι της Τετάρτης και συνέχισε:
Βέβαια σ’ αυτό συνέβαλε ο κακός αγωνιστικός χώρος χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Αλλά όταν μια ομάδα θέλει να παίξει τεχνικό ποδόσφαιρο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που αμύνεται μαζικά πρέπει να είναι γρήγορη και πώς θα είναι γρήγορη όταν οι παίκτες είναι αναγκασμένοι να κάνουν τρία και τέσσερα κοντρόλ λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.
Παρ’ όλα αυτά δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες κυρίως στην επανάληψη οι οποίες δυστυχώς πέρασαν ανεκμετάλλευτες».
-Δυσκολεύουν τα πράγματα μετά από αυτό το αποτέλεσμα;
«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Το παιχνίδι που ακολουθεί με την Πιερία είναι εξίσου σημαντικό. Με νίκη θα διατηρήσουμε τη δεύτερη προνομιούχο θέσει και είναι πολύ πιθανό να πλησιάσουμε την Καρδίτσα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Θεωρώ ότι τα πάντα θα κριθούν στο 2ο γύρο.
Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα που μπορούν κάλλιστα να αγωνιστούν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί δηλαδή να μην επιτρέπουμε να χάνονται τόσες ευκαιρίες».
ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ
Το πάθος και η αποφασιστικότητα έδωσαν τη νίκη στους Παίδες και τους διατήρησαν ζωντανούς στη μάχη της πρόκρισης. Ήταν μία νίκη που πέρα από το βαθμολογικό όφελος ενίσχυσε σημαντικά την ψυχολογία των Λαρισαίων παικτών.
«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα γιατί το είχαμε μεγάλη ανάγκη» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Δημήτρης Τσέτσιλας και πρόσθεσε:
«Το παιχνίδι δεν ήταν καλό λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου ωστόσο εμείς ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Το πάθος που δείξαμε μας οδήγησε στη νίκη αν και μείναμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ».
-Τι σημαίνει αυτή η νίκη;
«Μας δίνει μεγάλη ψυχολογική ενίσχυση για τη συνέχεια. Μας κάνει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας αλλά για να πιάσει τόπο πρέπει να κερδίσουμε και την Πιερία.
Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε και την Πιερία θα ξεκινήσουμε το β’ γύρο με πολύ ευνοϊκές προϋποθέσεις σε ό,τι αφορά στην υπόθεση πρόκριση».
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Το επόμενο ραντεβού για τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ δόθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα στη Ν. Πολιτεία. Για τους μεν Νέους επιστρέφει ο Πρακατές που εξέτισε την ποινή του όμως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Γκαμπέτας, ενώ για τους Παίδες υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού του Κοσμά.
Την ερχόμενη Τρίτη, τέλος θα δοθεί φιλικό παιχνίδι στους Αγ. Αναργύρους με αντίπαλο τον τοπικό Ατρόμητο με την ομάδα των γεννηθέντων το 1993.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass