ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

«Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Πρικάκη, Λιλολάρι, Μαντζαφούλη

*ΔΙΠΛΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2009 17:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:59
Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχθηκε νικητής του 1ου τουρνουά «Γ. Μητσιμπόνας», ωστόσο αυτό ήταν το ελάχιστο κέρδος για τους «πράσινους».
Η πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του Γιώργου Καλτέκη και ειδικότερα οι Μαντζαφούλης, Λιλολάρι και Πρικάκης μαγνήτισαν τα βλέμματα των ανθρώπων τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τους τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να υπάρξουν εξελίξεις.
Η επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους του Οικονόμου να εξετάζουν από τώρα (έχουν ήδη γίνει οι πρώτες σκέψεις) τη διεξαγωγή νέου τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων από χώρες των Βαλκανίων (Σερβία, Ρουμανία).
«ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ»
Την ικανοποίησή του από την αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του αλλά και το επίπεδο φυσικής κατάστασης δήλωσε ο τεχνικός του Οικονόμου, Γιώργος Καλτέκης κάνοντας μια αποτίμηση της διοργάνωσης.
«Σαν ομάδα, ειδικά στον τελικό με τον Ολυμπιακό, δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς φυσικής κατάστασης και όχι μόνο. Κερδίσαμε σε εμπειρίες μπορώ να πω και επιπλέον μας δόθηκε η δυνατότητα να δούμε κάποιες αδυναμίες που παρουσιάζουμε για να τις βελτιώσουμε στη συνέχεια» υπογράμμισε ο τεχνικός του Οικονόμου και κατέληξε:
«Θέλουμε να ξεφύγουμε από τα στενά όρια του νομού και να δείξουμε ότι η ομάδα διαθέτει ικανότατους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αξίζουν κάτι παραπάνω».
*Οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου θα έχουν ρεπό μέχρι και την Κυριακή ενώ από την Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass