ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Ποιοι προσβάλλουν τους Λαρισαίους φιλάθλους;

* ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ Η Α.Ε.Λ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ * ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2009 1:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:58
Αν και βρισκόμαστε σε γιορτινές ημέρες καθώς πλησιάζουν Χριστούγεννα, στη Λάρισα οι φίλοι της Α.Ε.Λ. κάθε άλλο παρά χαρούμενοι είναι, μετά την ντροπιαστική ήττα της ομάδας στην Λιβαδειά, με σκορ 3-0.
Ο φίλαθλος κόσμος της «βασίλισσας» του Θεσσαλικού κάμπου είναι έντονα δυσαρεστημένος και αγανακτισμένος παράλληλα, γιατί η ιστορική ομάδα της πόλης βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και κινδυνεύει με υποβιβασμό, στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Προχθές έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου στη Σούπερ Λίγκα και η αγαπημένη ομάδα της πόλης, βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Δικαιολογημένη είναι πλέον η αγωνία των φίλων της Α.Ε.Λ. και όχι μόνο, από τη μέχρι τώρα πορεία και την εικόνα που παρουσιάζει, στα περισσότερα παιχνίδια.
Φίλαθλος μάλιστα που ήταν παρών στον αγώνα με τη Λιβαδειά, τόνισε τα εξής: «Νιώσαμε πολύ άσχημα και θέλαμε από το 35’ να φύγουμε από το γήπεδο. Μείναμε και δεν είδαμε παιχνίδι, αλλά ήμασταν από τη στεναχώρια εκτός εαυτού.
Πληγώθηκε ο εγωισμός μας και τα σχόλια ήταν ειρωνικά από τους γηπεδούχους. Αναρωτηθήκαμε αρκετές φορές, μήπως μας δουλεύουν; Με τέτοιες εμφανίσεις πώς θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό; Τελικά ποιος φταίει, ή μήπως δεν φταίει κανείς;
Αντιλαμβάνεται η διοίκηση εάν δεν κερδίσουμε τον Αστέρα Τρίπολης, σε τι θέση θα βρεθούμε; Πότε θα γίνουν μεταγραφές, όταν η κατάσταση θα χειροτερέψει;».
ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Λιβαδειά, φίλαθλοι της Α.Ε.Λ. περίμεναν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για την απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας, που έχασε αμαχητί ένα κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος.
Ακόμα και χθες στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης στις συζητήσεις που γινόταν για την Α.Ε.Λ., ο κόσμος ήταν απαισιόδοξος και όλοι αναρωτιόντουσαν, εάν θα αλλάξει το σκηνικό, με τα τωρινά δεδομένα.
Οι φίλαθλοι της Α.Ε.Λ. είναι απαιτητικοί και υπερήφανοι για την ομάδα, διότι στο παρελθόν τους χάρισε μεγάλες στιγμές και παρόμοιες θέλουν να ξαναζήσουν.
Όμως φέτος η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και εξαντλήθηκε κάθε όριο υπομονής. Δεν πάει άλλο, οι λύσεις πρέπει να είναι ουσιαστικές και να βρεθούν άμεσα, πριν έρθουν τα χειρότερα.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
Εν τω μεταξύ οι προπονήσεις της Α.Ε.Λ. θα συνεχισθούν μέχρι αύριο και ακολούθως θα δοθεί άδεια στους ποδοσφαιριστές, που θα επανέλθουν τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, το απόγευμα.
Οι ξένοι της ομάδας θα αναχωρήσουν μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση, για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Όσον αφορά τώρα στη χθεσινή προπόνηση, εκτός του Σίμιτς δεν πήραν μέρος ακόμη, ο Μετίν που έχει έρπητα ζωστήρος, ο Σωτηρίου ο οποίος αναρρώνει από τον ιό της γρίπης, ο Κυριακίδης που έχει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και ο Αμπουχατζίρα ο οποίος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Επέστρεψε κανονικά ο Νίκος Νταμπίζας, που προχθές δεν συμμετείχε στην προπόνηση εξαιτίας ελαφρού κρυολογήματος.
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ
Εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή, προκειμένου εκείνος να βρίσκεται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και να προπονηθεί στις 28 Δεκεμβρίου.
Εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις και μακάρι να τελειώσουν θετικά όλα τα μεταγραφικά ζητήματα το συντομότερο δυνατό γιατί και αυτά έχουν κουράσει τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας που βλέπουν άλλες ομάδες να ενισχύονται πραγματικά και όχι στα λόγια...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass