ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ «Ε»

«Ήταν μια νίκη επιβίωσης»

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2009 1:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:58
Είναι ο μοναδικός Λαρισαίος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην Α1 και με τις τέσσερις λαρισινές ομάδες. Αρχικά ήταν με τον Γυμναστικό, στη συνέχεια πήγε στην Ολύμπια, όταν έγινε η ΑΕΛ ΓΣ φόρεσε τη φανέλα με το άλογο στο στήθος και τώρα παίζει στον Γυμναστικό - Ολύμπια. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί και στα Τρίκαλα τότε καταλαβαίνουμε πως μιλάμε για έναν αθλητή που γνωρίζει το μπάσκετ της Θεσσαλίας όσο λίγοι. Ο λόγος για τον Φάνη Παπακώστα που δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας από τους βασικούς συντελεστές της προχθεσινής νίκης επί της Καβάλας. Μπορεί να σημείωσε μόλις δύο πόντους αλλά με την άμυνά του πάνω στον Αλεξάντερ και τα πέντε του ριμπάουντ έδειξε πως η λαρισινή ... ψυχή είναι αυτή που μετράει σε τόσο κρίσιμα ματς.
«Ήταν ένα παιχνίδι που δεν χωρούσε άλλο αποτέλεσμα» δηλώνει στην «Ε» ο 32χρονος σέντερ και συνεχίζει «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Αυτήν ήταν μια νίκη επιβίωσης για εμάς»
* Γιατί τη χαρακτηρίζεις έτσι;
- Κακά τα ψέματα. Μετά την ήττα μας από τον Κολοσσό στη Νεάπολη βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο. Τώρα μπορούμε να ανασάνουμε περισσότερο.
* Πώς σχολιάζεις τη δική σου απόδοση;
- Εγώ κοιτάω να παίζω καλά μόνο για να βοηθάω την ομάδα μου. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Μόνο να κερδίζουμε. Ό,τι θα μου ζητηθεί από τον προπονητή μου θα το κάνω. Όλοι μας ήμασταν παθιασμένοι την Κυριακή.
* Μέχρι που μπορεί να φτάσει η φετινή ομάδα;
- Τώρα σαν στόχο έχουμε την παραμονή. Μην ξεχνάμε πως προερχόμαστε από πολλές δυσκολίες. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο για να γίνουμε μια ομάδα. Τις πρώτες ημέρες δεν γνωριζόμασταν καν ως συμπαίκτες. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε πιο καλό σύνολο.
*Ο κόσμος δείχνει να ανταποκρίνεται σιγά - σιγά...
- Αυτό είναι θετικό. Υπάρχει ανταπόκριση και μας δίνει δύναμη. Ούτως ή άλλως μόνο μια ομάδα υπάρχει στην πόλη και καλό θα είναι να τη στηρίξουμε όλοι.
ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
Στα αγωνιστικά νέα τώρα της ομάδας χθες δεν έγινε προπόνηση. Σήμερα θα προπονηθούν το μεσημέρι οι Έλληνες παίκτες καθώς οι ξένοι έφυγαν για τις πατρίδες τους. Συγεκριμένα ο Ντέιβιν Γκριν, ο Μάσι, ο Μπάτλερ πήγαν στην Αμερική, ενώ ο Ντεμόντ Γκριν παρέμεινε εδώ. Για το εξωτερικό αναχώρησαν και ο Τόντιτς με τον Αλιέβας. Όλοι τους θα κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους και θα επιστρέψουν το Σάββατο το μεσημέρι καθώς η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16.30. Οι υπόλοιποι παίκτες θα προπονούνται καθημερινά εκτός της ημέρας των Χριστουγέννων.
ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Αν υπάρξει μια αντικατάσταση τότε αυτήν θα είναι για τον Τόντιτς. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι ικανοποιημένοι με την έως τώρα παρουσία του και αν βρούνε κάτι καλό τότε θα τον αντικαταστήσουν. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάτι ικανοποιητικό στην αγορά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass