ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

«Ο κάθε παίκτης δικαιούται μια άσχημη ημέρα»

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2009 23:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:58
Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης είπε τα εξής: «Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε και τελείωσε όσο ανάποδα γινόταν. Ξεκίνησε ανάποδα πολύ γρήγορα με τα τρία γκολ που δεχτήκαμε από μακρινή απόσταση κι ακόμη στην ευκαιρία που είχαμε με το πέναλτι μήπως και αποκτήσουμε πιθανότητες να γυρίσουμε το ματς, δυστυχώς δεν ευστοχήσαμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Περιμένουμε να πάρουμε παίκτες, γιατί όπως είναι τώρα τα πράγματα η συνέχεια είναι δύσκολη για εμάς. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το ματς γιατί το παιχνίδι τελείωσε πριν αρχίσει. Δυστυχώς οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που τα τρία γρήγορα γκολ, έφεραν άσχημη ψυχολογία στην ομάδα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Η προσπάθεια που κάνουν με όλα αυτά τα προβλήματα από την αρχή της χρονιάς είναι μεγάλη και είναι οι μοναδικοί στους οποίους δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες. Πρέπει να κοιτάξουμε όσο πιο γρήγορα και με την ευκαιρία της διακοπής να ξεκουράσουμε κάποιους και να ενισχυθούμε ώστε να δείξουμε άλλο πρόσωπο στον β’ γύρο, γιατί αν παραμείνουμε έτσι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό. Κέρδισε πιο εύκολα απ’ ό,τι περίμενε αυτό το ματς».
* Οι οργανωμένοι αποχώρησαν...
- Κι αυτοί είναι απογοητευμένοι και είναι λογικό. Έκαναν κάτι εν θερμώ, νομίζω και αν το σκεφτούν πιο ήρεμα ίσως διαπιστώσουν ότι ήταν λάθος.
* Δηλαδή είστε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας;
 - Όχι. Εγώ δεν είπα ότι παίξαμε καλά. Αλλά κι από την άλλη είναι πολύ μικρός ο αριθμός των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, έχουν φορτωθεί πάρα πολύ. Όταν δέχονται και 3 γκολ από τα 30 μέτρα τι να κάνουν;
* Τι στόχο έχει η Α.Ε.Λ.;
- Αυτή τη στιγμή πρώτα είναι η παραμονή. Είναι σημαντικό να έρθουν πολύ γρήγορα παίκτες. Η διοίκηση προσπαθεί πολύ.
* Για την επικινδυνότητα στα μακρινά σουτ του Ταραλίδη υπήρχε πρόβλεψη;
- Είχε συζητηθεί η περίπτωση του Ταραλίδη και είχαμε πει τι πρέπει να κάνουμε. Βρέθηκε σε κακή μέρα ο Μάλαρτζ.
* Γιατί δεν προσπαθήσατε να αλλάξετε κάτι στο ημίχρονο;
- Βάλαμε έναν πιο επιθετικογενή παίκτη και ο δεύτερος που υπήρχε στον πάγκο ήταν ο νεαρός ο Σιατραβάνης. Αν έμπαινε το πέναλτι, ίσως κάτι να μπορούσε να αλλάξει.
* Περί ευθύνης των ποδοσφαιριστών;
- Τι ευθύνη να έχουν οι παίκτες όταν ο αριθμός είναι τόσο μικρός. Είναι ευθύνη όλων. Φταίει η διοίκηση, φταίει ο προπονητής και λιγότερο οι παίκτες. Πρέπει να φέρουμε παίκτες ποιότητας».
* Υπάρχει στο μυαλό σας το σκεπτικό της παραίτησης;
- Όχι βέβαια. Αν θεωρεί η διοίκηση ότι υπεύθυνος είναι προπονητής τότε μπορεί να πάρει ανάλογη απόφαση. Το θέμα είναι να πάει καλά η ομάδα, ό,τι και να γίνει. Πρέπει να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αν θεωρεί η διοίκηση ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο προπονητής, τότε να τον αλλάξει. Αν θεωρεί ότι την έχουν οι ποδοσφαιριστές, τότε να ενισχύσει το ρόστερ.
* Μήπως η απόκτηση του Βιέρα σήμαινε και μια πρόβλεψη για αγωνιστικό ντεφορμάρισμα του Μάλαρτζ;
- Ο κάθε παίκτης δικαιούται μια άσχημη ημέρα. Σε αυτή βρέθηκε ο Μάλαρτζ σήμερα. Τι να κάνουμε να τον σκοτώσουμε;
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass