ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Οι πρόεδροι δεν παίζουν μπάλα...

* ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ *ΣΤΙΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2009 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:58
Η προχθεσινή ήττα της ΑΕΛ στη Λιβαδειά με το βαρύ 3-0 αλλά κυρίως για η άσχημη εμφάνιση της Λαρισινής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές αντιδράσεις κυρίως από τους φιλάθλους που κάποιοι μάλιστα αποχώρησαν στο 35 του αγώνα ενώ στην επιστροφή της αποστολής από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας είχαμε και λαϊκά δικαστήρια καθώς ογδόντα περίπου φίλαθλοι τα έψαλαν στον προπονητή και τους παίκτες στο ξενοδοχείο Imperial που είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους όταν είχαν αναχωρήσει για τη Λιβαδειά.
Από το πούλμαν της ομάδας μόλις κατέβηκαν οι παίκτες αποδοκιμάστηκαν ενώ ο Ουζουνίδης με τον Βενετίδη προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και να τους πούνε ότι η κατάσταση θα διορθωθεί ενώ υπάρχουν πολλά προβλήματα.
Αυτός που τα άκουσε περισσότερο ήταν ο Πολωνός τερματοφύλακας Αρκάντιους Μάλαρζ που έχει ευθύνη και στα τρία γκολ που δέχθηκε η Λαρισινή ομάδα και το παραδέχθηκε ο ίδιος, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Οι υπόλοιποι παίκτες απλά άκουσαν κάποιες ύβρεις και προτροπές για σεβασμό στη φανέλα της Λαρισινής ομάδας.
Το πιο εντυπωσιακά είναι ότι κάποιοι φίλαθλοι έβαζαν τα κλάματα λέγοντας ότι δεν θα αφήσουν την ομάδα να υποβιβαστεί και επειδή πέρασαν πέτρινα χρόνια δεν θέλουν να επαναληφθεί. Είπε κάποιος: «Η ΑΕΛ για μένα είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να δουλέψω όταν χάνει η ομάδα. Δεν αντέχουμε να υποβιβαστεί».
Ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων παρακολούθησε τον αγώνα τηλεοπτικά ήταν στεναχωρημένος αλλά δεν θα βιαστεί να πάρει κάποια απόφαση καθώς θεωρεί ότι οι αποφάσεις δεν παίρνονται εν θερμώ αλλά με ψυχραιμία.
Μιλήσαμε χθες μαζί του και μας είπε: «Είμαι και εγώ όπως όλοι οι φίλαθλοί μας στεναχωρημένοι από την εμφάνισή μας. Οι πρόεδροι δεν παίζουν μπάλα και αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ειδών φίλαθλοι. Οι φίλαθλοι που διαμαρτύρονται και οι φίλαθλοι όπως είμαι εγώ που πρέπει να σώσουμε την κατάσταση.
Για μένα η λύση είναι η συσπείρωση ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.
Σχετικά με τα μεταγραφικά ο πρόεδρος τόνισε: «Η ομάδα κάνει κινήσεις για ενίσχυση αλλά δυστυχώς κάθε άσχημο αποτέλεσμα ανεβάζει και τις απαιτήσεις των μεταγραφικών μας στόχων. Εμείς θα κάνουμε τις κινήσεις μας με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.
Θα βρίσκομαι στη Λάρισα στις 29 Δεκεμβρίου για να μιλήσω με προπονητή και παίκτες».     
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
Χθες το πρωί ο Ουζουνίδης είχε προγραμματίσει προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και στην οποία πήραν μέρος οι νεαροί και αυτοί που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Ο Ουζουνίδης δεν είπε τίποτα και πήγε στο γραφείο του ενώ απουσίαζαν αρκετοί παίκτες. Συγκεριμένα δεν έδωσαν το παρών ο Νίκος Νταμπίζας που ταλαιπωρείται από ίωση, ο Τουμέρ Μετίν που έχει δερματική πάθηση που τον οδήγησε και στο νοσοκομείο ανήμερα του αγώνα , ο Θοδωρής Τριποτσέρης που είχε στρατιωτικές υποχρεώσεις , ο Σιμόν Αμπουχατζίρα που δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ο Ηλίας Κυριακίδης που ανέβασε και πάλι πυρετό.
Στο μεταξύ στο πλαίσιο να ηρεμήσει η ομάδα ο προπονητής αποφάσισε να τους δώσει τέσσερις μέρες άδεια που θα αρχίσει την Τετάρτη το πρωί και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα το απόγευμα.
Τη μέρα αυτή περιμένει όλοι οι παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι καθώς το πρώτο παιχνίδι του 2010 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης(5 Ιανουαρίου) αποκτάει χαρακτήρα επιβίωσης με δεδομένο ότι ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ατρόμητο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass