ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Δ.ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΛΗ:

Ο χρόνος θα δείξει ποιος έκανε λάθος

*Είναι μεγάλη ομάδα ο Απόλλων και θα βρούμε λύσεις

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2009 1:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:57
Πολλά ήταν τα τηλέφωνα που δέχθηκε χθες ο πρόεδρος του Απόλλωνα Δημήτρης Καρβούνης, μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησης από την τεχνική ηγεσία, του Νίκου Αργυρούλη.
Όλοι ρωτούσαν για ποιους λόγους έφυγε εντελώς ξαφνικά, ενώ δεν φαινόταν τις προηγούμενες ημέρες ότι θα υπάρξουν τέτοιες εξελίξεις.
Χθες ο κ. Καρβούνης τοποθετήθηκε επί του θέματος και σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Η διάρκεια του χρόνου θα δείξει εάν ένας επαγγελματίας προπονητής όπως είναι ο Νίκος Αργυρούλης, που για μένα είναι φίλος και ας έφυγε από την ομάδα, θα δικαιωθεί για την επιπόλαια απόφαση που πήρε και αποχώρησε από τον Απόλλωνα, ή αν κάναμε εμείς λάθος που δεν τον κρατήσαμε. Θεωρώ ότι η διάρκεια του χρόνου, θα το δείξει.
Απλά από την πλευρά μου αυτό που βγάζω ως πικρία προς τα έξω, είναι πως ο Νίκος Αργυρούλης που θεωρώ ακόμα πως είναι φίλος μου, δεν πήρε τηλέφωνο πρώτα τον πρόεδρο να ενημερώσει ότι θα φύγει από την ομάδα αλλά πήρε τηλέφωνο δημοσιογράφο, προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφασή του.
Διότι θεωρώ τον εαυτό μου ότι είμαι ο μοναδικός που έχω στηρίξει τον Νίκο Αργυρούλη στην ομάδα και αυτό μπορώ να πω ότι μας έχει συνδέσει με φιλία, μεταξύ μας.
Νομίζω ότι όλο αυτό τον καιρό που συνεργαστήκαμε ό,τι μου ζήτησε, το έχω κάνει και ήμουν εδώ.
Θέλω να του ευχηθώ όπου κι αν πάει-σε οποιαδήποτε ομάδα- ας έχει καλή τύχη και να του πάνε όλα τα πράγματα με το δεξί.
Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και αυτό το έχει αποδείξει αρκετές φορές.
Όσα δε προβλήματα δημιουργούνται στην ομάδα, ξέρει ταυτοχρόνως να βρίσκει και τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να προχωράει πιο δυνατός στην υλοποίηση των στόχων του.
Τίποτα άλλο δεν θέλω να πω, παρά να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Νίκο Αργυρούλη και για μένα προσωπικά σαν Δημήτρη Καρβούνη, παραμένει φίλος».
*Χρέη προπονητού θα εκτελεί ο μέχρι τώρα συνεργάτης του, Γιώργος Κεραμάρης, ο οποίος και θα κοουτσάρει την ομάδα κόντρα στο Μουζάκι, την ερχόμενη Κυριακή στη Φιλιππούπολη.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Εν τω μεταξύ, το ερχόμενο Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα, ο Απόλλων Λάρισας διοργανώνει την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ(Τυχερού και Λαγού 7).
Θα μοιραστούν δώρα σε όλους τους αθλητές , ενώ θα γίνουν βραβεύσεις για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ανδρικής ομάδας, τους αριστούχους μαθητές από τα παιδικά τμήματα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για το ήθος τους.
Επίσης, θα γίνει παρουσίαση των χορηγών της ομάδας για τη σεζόν 2009-2010 και ειδικά του χρυσού οδηγού, με έναν πρωτοποριακό τρόπο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass