ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ «ΝΤΟΠΑ»

Όρκος νίκης στον Γυμναστικό - Ολύμπια

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2009 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:57
Όλοι πλέον γνωρίζουν πως ο αγώνας της Κυριακής με την Καβάλα είναι από τους πλέον σημαντικούς. Ο τεχνικός του Γυμναστικού - Ολύμπια, Γιώργος Καλαφατάκης ξεκίνησε τη Δευτέρα με πολλές φωνές όμως από την Τρίτη και μετά προσπαθεί με διάφορους τρόπους να ανεβάσει την ψυχολογία όλων των παικτών. Αυτοί με τη σειρά τους δείχνουν να έχουν λάβει το μήνυμα και μέρα με την ημέρα δείχνουν όλο και περισσότερο πάθος στις προπονήσεις. Οι περισσότεροι μάλιστα δείχνουν ορκισμένοι για την επιτυχία που θα βάλει στέρεες βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία.
Το θετικό είναι πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα πλην της περίπτωσης τους Τριαντάφυλου Τζακόπουλου. Ο νεαρός γκαρντ είχε χτυπήσει στον ώμο του και πλέον θα λείψει τέσσερις εβδομάδες.
ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Είναι γνωστό πως η ομάδα του Γυμναστικού - Ολύμπια Λάρισας την Κυριακή σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρισας θα προβεί σε μια ευαίσθητη κίνηση. Το θετικό βέβαια είναι πως βρίσκει και συμπαραστάτες στην προσπάθειά του καθώς όπως ανακοινώθηκε και ο Αστέρας Λάρισας θα συνδράμει. Συγκεκριμένα χθες υπήρξε και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ολύμπια Λάρισας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και το Δήμο Λαρισαίων συγκεντρώνουν αυτή την Κυριακή 20/12/2009 και ώρα 17:00,στον αγώνα με την Καβάλα, παιχνίδια που θα μοιραστούν σε παιδιά απόρων οικογενειών. Μοναδικός σκοπός είναι η χαρά των παιδιών αυτές τις Άγιες μέρες. Για τον λόγο αυτόν καλούμε όλους εσάς να φέρετε από ένα παιχνίδι. Τα πρώτα παιχνίδια έχουν ήδη συγκεντρωθεί καθώς πολλοί ήταν αυτοί που τα έχουν φέρει ήδη από τον προηγούμενο αγώνα. Σιγά-σιγά κι άλλοι ενισχύουν την προσπάθεια αυτή, όπως ο Αστέρας Λάρισας που θα δώσει το παρών στο γήπεδο με τους μικρούς αθλητές του».
ΣΤΟ «PANTHEON PLAZZA» ΑΥΡΙΟ
Στο εμπορικό κέντρο «Pantheon Plazza» θα πάει η ομάδα του Γυμναστικού - Ολύμπια αύριο το απόγευμα. Εκεί θα δώσει το παρών σε κάποιο χάπενινγκ. Άλλωστε το εν λόγω εμπορικό κέντρο είναι και ένας εκ των μεγάλων χορηγών στη φετινή προσπάθεια. Αξίζει να σημειώσουμε πως αύριο το μεσημέρι (13.30) στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Καλαφατάκη.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΡΑΪΣΕΒΙΤΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Για δύο εβδομάδες χάνει η Καβάλα τον Μίροσλαβ Ραΐτσεβιτς. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ήταν αρνητικά και ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί στους δύο κρισιμότατους αγώνες με ΓΣ Ολύμπια και Ηλυσιακό.
Ο έμπειρος φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα νέα ήταν ιδιαίτερα αρνητικά για τον Κώστα Πιλαφίδη που χάνει μια ιδιαίτερα αξιόπιστη μονάδα. Ωστόσο, οι Σον Χαφ και Θωμάς Νίκου βρίσκονται στο στάδιο της επιστροφής στη δράση και ενδέχεται να αγωνιστούν το προσεχές Σάββατο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass