ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΟΚ ΜΕ 3-1

Ξαναμπήκε στη μάχη της ανόδου ο Πυργετός

* ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ - ΤΕΛΙΚΑ - ΥΠΕΣΤΗ Ο ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2009 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:55
Τον καλό του εαυτό στο κρισιμότερο σημείο της φετινής περιόδου έδειξε την Κυριακή ο ΑΣ Πυργετού, που αγωνιζόμενος με απαράμιλλο πάθος έφθασε στη δίκαιη επικράτηση με 3-1 επί του πρωτοπόρου μέχρι τότε ΑΟ Καρδίτσας και ξαναμπήκε στη μάχη της ανόδου, προσδίδοντας νέο ενδιαφέρον στην κορυφή του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Ζαλίκα, παροτρυνόμενοι από τους τετρακόσιους και πλέον φίλους τους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου Πυργετού, απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν άφησαν τους Καρδιτσιώτες σε κανένα σημείο του αγώνα να ελπίσουν ότι μπορούν να αποφύγουν την ήττα που, μάλιστα, επέφερε γενικότερη αναταραχή στην ομάδα τους, με την αποχώρηση του Κώστα Σταματίου.
Η «βυσσινί» ομάδα, μάλιστα, είχε την ατυχία να στερηθεί από το πρώτο εικοσάλεπτο τον Βαγγέλη Τσιρογιάννη, που παίζοντας κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του έδειχνε να έχει μεγάλη αγωνιστική διάθεση, αλλά αντιμετωπίστηκε με σκληρότητα (υπό την ανοχή του διαιτητή) και αποκαταστάθηκε λόγω τραυματισμού (υπέστη διάστρεμμα και μέχρι την Πέμπτη του συστήθηκε ξεκούραση, πριν αρχίσει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας).
Ο αντικαταστάτης του, όμως, ο Νίκος Σαββίδης βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα και ήταν ο δημιουργός των δύο πρώτων τερμάτων της ομάδας, έχοντας άξιο συμπαραστάτη στο χώρο του κέντρου τον Θανάση Παπαβασιλείου που πραγματοποίησε και αυτός το καλύτερο φετινό του παιχνίδι.
Φυσικά, οι Πυργετινοί δεν μένουν περισσότερο στον προχθεσινό αγώνα, καθώς ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι στην Ελασσόνα, με το οποίο θα ολοκληρωθούν οι επίσημες υποχρεώσεις πριν τη διακοπή των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
* Διευρύνεται διαρκώς το εντυπωσιακό σερί του ΑΣ Πυργετού στην έδρα του, όπου συμπλήρωσε 47 επίσημους αγώνες αήττητους με συνολικό απολογισμό 41 νίκες και 6 ισοπαλίες. Αν μάλιστα, ληφθεί υπόψιν ότι οι τρεις πρωτοπόροι του 4ου Ομίλου αγωνίστηκαν ήδη στον Κάτω Ολύμπο, φαίνεται ότι το «κάστρο» πολύ δύσκολα θα αλωθεί και κατά την τρέχουσα περίοδο.
* Διατηρώντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την περσινή του συνεργασία με τους «βυσσινί», ο Δημήτρης Τσέτσιλας (ενωσιακός προπονητής, πλέον) βρέθηκε στον Πυργετό και είχε την ευκαιρία, μετά το παιχνίδι, να συζητήσει επί μακρόν με στελέχη της ομάδας.
* Παρόντες στον αγώνα ήταν και οι πρόεδροι των δύο ομάδων  που οδηγούν χωρίς την παραμικρή απώλεια την κούρσα στα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισας, Γιάννης Τόλιος του Οικονόμου Τσαριτσάνης, και της ΕΠΣ Πιερίας, Θανάσης Κουταλιάς της Ακαδημίας Πλαταμώνα.
Μάλιστα, με δεδομένο ότι η παράλληλη πορεία τους δεν επιτρέπει την εξαγωγή συγκριτικών συμπερασμάτων, ενδέχεται να «κλειστεί» φιλικός αγώνας μεταξύ τους με την ευκαιρία της αγωνιστικής διακοπής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass