ΑΕΛ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ

ΑΕΛ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2009 15:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:54
Στο φύλλο της Τρίτης κάναμε μια ακτινογραφία των σέντερ φορ που ενδιαφέρουν την Α.Ε.Λ., προκειμένου να εντάξει δύο εξ αυτών στην δύναμή της και σήμερα θα αποκαλύψουμε τα ονόματά τους.
Ο πρώτος και βασικός στόχος της Α.Ε.Λ. είναι ο Ουρουγουανός με κοινοτικό διαβατήριο Ρουμπέν Ολιβέιρα, που έχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου 1983 και αγωνίζεται στην Πενιαρόλ, ενώ στο παρελθόν έπαιξε στη Γιουβέντους με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής, ενώ αγωνίσθηκε ως δανεικός στην Αθλέτικο Μαδρίτης, τη Σαμπντόρια και τη Γένοβα. Τα δικαιώματά του έχει εταιρία μάνατζερ.
Ο Ρουμπέν Ολιβέιρα είναι διεθνής 18 φορές με την Εθνική Ουρουγουάης και η αξία του είναι δεδομένη.
Ο δεύτερος στόχος της λαρισινής ομάδας είναι ο Γάλλος Γιανίκ Καμανάν, που αγωνίζεται στη Σίβασπορ και έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μετίν. Ο Καμανάν έχει ύψους 1.86, επιθετικός και αγωνίζεται από τις αρχές του χρόνου στην τουρκική ομάδα, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Στη Σιβασπόρ, σε 29 παιχνίδια πέτυχε 8 γκολ, ενώ στο παρελθόν αγωνίσθηκε στην Ντιζόν της Γαλλίας, στη βελγική Οστάνδη και στις ισραηλινές Μακαμπί Χαρτζελία και Μακαμπί Τελ Αβίβ.
Ο τρίτος παίκτης που ενδιαφέρει την Α.Ε.Λ. είναι ο Αυστριακός Σάνελ Κούλιτς, που απασχόλησε και το καλοκαίρι τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας. Ο Κούλιτς είναι 32 χρονών και έχει ύψος 1.80. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Μάγκνα Νέσταντ και είναι 20 φορές διεθνής με την Εθνική Αυστρίας.
Στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Σάλτσμπουργκ, στην Μπλέιμπεργκ, στη Λιντς , στην ελβετική Σιόν, αλλά και στην Αούστρια Βιέννης, όπου σε 34 παιχνίδια πέτυχε 11 τέρματα.
Ανήκει στη Μάγκνα Νέσταντ από τον Ιανουάριο του 2008 και πέτυχε σε 23 παιχνίδια 10 τέρματα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στον αγώνα της 25ης Νοεμβρίου με αντίπαλο τη Λιντς πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του (4-1).
Έχει αναδειχθεί μία φορά πρωταθλητής Αυστρίας (το 1997 με τη Σάλτσμπουργκ) και μία φορά πρώτος σκόρερ με τη Ριέντ.
ΟΜΙΛΙΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ Νο2
Στο μεταξύ, η ομάδα κινείται μεταγραφικά, με στόχο να αποκτηθούν τουλάχιστον ένα σέντερ φορ μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να παίξει στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στις 5 Απριλίου με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο, για το οποίο μίλησε στους παίκτες λίγο πριν τη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές. Είναι η δεύτερη ομιλία που κάνει σε δύο μέρες, καθώς προχθές προηγήθηκε η ομιλία του για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. Ο Ουζουνίδης τους είπε ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι ένας αγώνας επιβίωσης, καθώς οι «βυσσινί» σε περίπτωση άτυχου αποτελέσματος θα έρθουν σε δύσκολη θέση και πρέπει να τον κερδίσει η λαρισινή ομάδα. Επίσης, ο Ουζουνίδης είπε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα ο Πανιώνιος και θέλει μεγάλη προσοχή και φαίνεται από τη βαθμολογική άνοδο και το εντυπωσιακό σερί που έχει κάνει στα τελευταία παιχνίδια.
Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση στην οποία δεν πήρε μέρος Ιγγλέσιας που έκανε θεραπεία, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μετίν με τον Ααράμπ (ο πρώτος έχει ένα τραυματισμό στο γόνατο και ο δεύτερος έχει πάθει βρογχίτιδα). Το ευχάριστο είναι ότι προπονήθηκε κανονικά ο Αμπουχατζίρα.
Σήμερα θα γίνει πάλι προπόνηση το πρωί, όπου ο Ουζουνίδης μάλλον θα κάνει και οικογενειακό διπλό.
Στη χθεσινή προπόνηση πήρε μέρος και ο 21χρονος Εσθονός Σαντέρ Πουρί, που γενικά πάει καλά, αλλά δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Περισσότερα θα φανούν στο σημερινό δίτερμα.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα θα παραμείνει ο Ισαάκ Μπεθέρα. Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου υπέστη εξάρθρωση δεξιάς κλείδας στη χθεσινή πρωινή προπόνηση και σήμερα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Γιώργο Κατσιφαράκη. Να σημειωθεί ότι ανάλογο τραυματισμό έχει υποστεί και ο Τόμας Μπέλιτς στον εφετινό αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει με μοναδικό τερματοφύλακα τον Κώστα Ανδριόλα.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από χθες διατίθενται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, με αντίπαλο την ομάδα του Πανιωνίου (Κυριακή 13/12, ώρα 2.30 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ). Η διάθεση θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1), ως και το Σάββατο, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Ανήμερα του αγώνα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 12 το μεσημέρι από τα εκδοτήρια του σταδίου.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡEΣ 6-7: 12 ευρώ
ΘΥΡΑ 10 A+B – COSMOTE: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 3 VIP: 65 ευρώ
- Εξάλλου, διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό
- Τέλος, για τη χρήση της «Παιδικής Κερκίδας – ΟΛΥΜΠΟΣ» και της Θύρας 1, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπενθυμίζεται ότι όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει κατά την αγορά του εισιτηρίου,, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της ΠΑΕ είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση. Ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague.
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
Χωρίς φιλάθλους θα αγωνιστεί ο Πανιώνος την Κυριακή στο ματς του Αλκαζάρ με τη Λάρισα . Εκπρόσωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης παρευρέθηκαν χθες στην καθιερωμένη σύσκεψη που έγινε στη Λάρισα για τα μέτρα ασφαλείας και συμφώνησαν με τους ανθρώπους της Α.Ε.Λ. σε αμοιβαία ανταλλαγή εισιτηρίων, έτσι ώστε να βρεθούν φίλαθλοι του Πανιωνίου την Κυριακή στη Λάρισα και φίλαθλοι της Λάρισας στη Νέα Σμύρνη στο Β’ γύρο.
Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η Π.Α.Ε. Πανιώνιος «...ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας κ. Τσόλκας, επιδεικνύοντας μία ακατανόητη στάση, αρνήθηκε -και μάλιστα σθεναρά- να επιτρέψει σε φιλάθλους του Πανιωνίου να βρεθούν στη Λάρισα την Κυριακή. Ο κ. Τσόλκας είπε στους έκπληκτους εκπροσώπους του Πανιωνίου ότι "Εγώ αποφασίζω και δεν δίνω εισιτήρια"».
 Στη συνέχεια η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ευχαριστεί τη διοίκηση της Α.Ε.Λ. για την άψογη στάση και τη συνεργασία της. Παράλληλα, καταγγέλλει δημόσια τον αστυνομικό διευθυντή κ. Τσόλκα για την αδιάλλακτη και ακατανόητη στάση του, με την οποία απαγορεύει σε Έλληνες πολίτες την ελεύθερη μετακίνησή τους εντός της χώρας».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass