Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ

Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι…

* ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2009 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:54
Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχωράει ο Γυμναστικός - Ολύμπια Λάρισας. Σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρισας και τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής η ομάδα μπάσκετ της πόλης θα δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο στις γιορτινές αυτές ημέρες. Πριν από το ματς με την Καβάλα που είναι την επόμενη Κυριακή στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης θα μαζευτούν παιχνίδια για παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν.
Απλοί πολίτες της Λάρισας, σύλλογοι αθλητικοί (και όχι μόνο) και φυσικά οι φίλαθλοι του Γυμναστικού- Ολύμπια καλούνται πριν από το κρίσιμο αυτό παιχνίδι στις 20 Δεκεμβρίου να φέρουν έξω από το γήπεδο ό,τι παιχνίδι δεν χρειάζονται πλέον και έχουν συλλέξει με σκοπό να μοιραστεί σε οικογένειες που έχουν παιδιά αλλά δεν έχουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες διαφήμισης του συγκεκριμένου γεγονότος με σκοπό να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Μάλιστα το σλόγκαν που υπάρχει είναι το «Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι...» και γι’ αυτό οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ φωτογραφήθηκαν με έναν ξεχωριστό τρόπο στο κλειστό.
Χθες βράδυ μάλιστα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου της οποίας το πάνελ αποτελούσαν ο δήμαρχος Λάρισας, Κώστας Τζανακούλης, ο παίκτης του Γυμναστικού- Ολύμπια, Γιάννης Παπαχρήστος και η υπεύθυνη των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας (και βολεϊμπολίστρια στην ΑΕΛ φυσικά), Γλύκα Τζουβάρα.
Μιλώντας πρώτος ο κ. Τζανακούλης κάλεσε όλους τους Λαρισαίους να δώσουν βροντερό παρών με τον τρόπο τους στον αγώνα με την Καβάλα και παράλληλα να φέρουν ένα παιχνίδι που δεν χρειάζονται πλέον για να δοθεί σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. «Σε όποιον περισσεύει ένα παιχνίδι καλό θα είναι να το φέρουν στο γήπεδο» τόνισε και συνέχισε λέγοντας «τέτοιες ημέρες όλοι έχουν ανάγκη από μια κίνηση φροντίδας και αγάπης. Ας το κάνουμε λοιπόν».
Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαχρήστος υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της κίνησης αυτής και ενθάρρυνε τους πολίτες να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια. «Είναι κάτι που θα μείνει στις καρδιές κάποιων παιδιών που το έχουν ανάγκη». Στη συνέντευξη Τύπου παρών ήταν τόσο ο διοικητικός Μανώλης Λελούδας όσο και ο τιμ μάνατζερ Θοδωρής Καλογερόπουλος.
ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΛΙΕΒΑΣ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΣΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝ
Εν τω μεταξύ η ατυχία φαίνεται πως «χτύπησε» την πόρτα του Γυμναστικού - Ολύμπια για το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου. Συγκεκριμένα ο Ρολάντας Αλιέβας πονάει στη μέση του και είναι αμφίβολο αν θα μπορεί να αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι που έρχεται. Χθες δεν προπονήθηκε αλλά ο Καλαφατάκης θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή.
Ο Κρις Μάσι τώρα νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στις γάμπες του και ακολούθησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης. Το ίδιο θα ακολουθήσει σήμερα και αύριο με σκοπό να μπορεί να αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο. Όσον αφορά τώρα στον Ντέιβιν Γκριν έχει ένα τράβηγμα στο δικέφαλο. Η κατάσταση του Αμερικανού δεν είναι ξεκάθαρη και σήμερα θα φανεί αν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα με τον Κολοσσό.
Σε γενικές γραμμές τώρα όλοι θεωρούν πως το ματς που έρχεται έχει τη μορφή τελικού για τη Λάρισα. Χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη και ειδικά κόντρα σε ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με αυτή.
Για την κρισιμότητα του αγώνα ο τεχνικός, Γιώργος Καλαφατάκης μιλάει συνεχώς στους παίκτες του και σε αυτό που στέκεται είναι στη βοήθεια που θα πρέπει να δώσουν οι Έλληνες παίκτες κυρίως (κάτι που δεν έδωσαν στο ματς με την ΑΕΚ). Τέλος να αναφέρουμε πως αύριο θα υπάρξει η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Κρητικού κόουτς σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass