ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Το Kick – boxing θα... εδρεύσει στη Λάρισα

* ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΚΟΣΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2009 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:54
Σε έδρα του kick – boxing θα μετατραπεί αυτό το Σαββατοκύριακο η πόλη της Λάρισας. Αυτό γιατί στο κλειστό του Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πάνω από εξακόσιοι αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο θα βρεθούν στη θεσσαλική πρωτεύουσα με σκοπό να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα ρινγκ αλλά και παράλληλα να διαφημίσουν το συγκεκριμένο άθλημα.
Τη διοργάνωση του πρωταθλήματος αυτού έχει αναλάβει ο λαρισινός Σύλλογος «Πολυνίκης» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία του αθλήματος και τελεί υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 6 το απόγευμα ενώ την επόμενη ημέρα, Κυριακή, θα ξεκινήσουν πάλι στις 10 και θα ολοκληρωθούν στις 8 το απόγευμα.
Οι κατηγορίες που θα υπάρχουν για τους αγωνιζόμενους θα είναι δύο. Η μία θα περιλαμβάνει τους άνδρες – εφήβους και η άλλη τους παίδες. Στην πρώτη αξίζει να τονίσουμε πως θα βρίσκονται και είκοσι Λαρισαίοι μεταξύ τους ενώ στη δεύτερη άλλοι πέντε.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Χθες εξάλλου στο πλαίσιο της ενημέρωσης σχετικά με τον αγώνα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Σε αυτήν παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιάννης Οικονόμου, ο ιδιοκτήτης του Αθλητικού Συλλόγου «Πολυνίκης» Γιάννης Κοτρούτσιος, ο υπεύθυνους Τύπου του δημαρχείου Άρης Γαλάτος και ο αντιπρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας Θανάσης Κοντοθανάσης.
Μιλώντας αρχικά ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως τέτοιοι αγώνες γίνονται για πρώτη φορά στη Λάρισα και είναι μια σημαντική ευκαιρία ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 να ασχοληθούμε με μεγαλύτερη αγάπη με τον αθλητισμό. Μάλιστα εξέφρασε την πίστη του πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Γαλάτος που τόνισε πως το kick boxing αρχίζει να έχει άνθηση και αναφέρθηκε στα θετικά στοιχεία του αθλήματος. Τέλος ο κ. Κοτρούτσιος ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς υπογραμμίζοντας πως χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν ο αγώνας αυτός.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass