ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ Α’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΛΟ

Στη Σύρο για την πρόκριση ο ΝΟΛ

ΑΛΙΧΑΝΙΔΗΣ: «ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ»

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2009 1:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:51
Στην Ερμούπολη της Σύρου θα αγωνιστεί σήμερα το μεσημέρι ο ΝΟΛ. Στις 13.00 θα αντιμετωπίσει στο κολυμβητήριο του νησιού την τοπική ομώνυμη ομάδα για την πρώτη φάση του κυπέλλου υδατοσφαίρισης. Μοναδικός στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από την νίκη που θα δώσει και την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα έκπληξη της Α1 στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος που έχει καταφέρει να αναριχηθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα τεθεί αντιμέτωπη με ένα σύνολο που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία και όπως να το κάνουμε είναι αρκετά πιο αδύναμο.
Στην αποστολή του ΝΟΛ (που αναχώρησε χθες το μεσημέρι από τη Λάρισα και έφτασε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στη Σύρο) οι μόνοι παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν είναι οι Γ. Κανδιόγλου και Γκρεμήλας αφού είναι εμπύρετοι. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Μίρο Τρούμπιτς.
Μιλώντας μάλιστα για το σημερινό παιχνίδι στην «Ε» ο παίκτης – γκολ, Μίμης Αλιχανίδης ανέφερε τα εξής: «Στόχος μας είναι να καθαρίσουμε το ματς όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τη Σύρο, ωστόσο αν κάνουμε αυτά που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Ποτέ δεν ξέρεις που βρίσκονται οι παγίδες».
 Στο γύρο αυτό αξίζει να σημειώσουμε πως συμμετέχουν οι δώδεκα ομάδες της Α2, οι δύο νεοφώτιστες στην Α1, καθώς επίσης ο ένατος και ο δέκατος του περσινού πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.
Από τα άλλα ματς αυτό που ξεχωρίζει είναι του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Πειραιώτες, που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α2, θα επιδιώξουν να δείξουν μέσω αυτού του αγώνα, απέναντι σε ομάδα της Α1, ότι ο περσινός υποβιβασμός τους ήταν συγκυριακός. Τα Χανιά παίζουν στον Αλιμο με το Καλαμάκι και ο Ποσειδών Ιλισίων αντιμετωπίζει ως τυπικά γηπεδούχος τον Ηλυσιακό. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το ντέρμπι του Βόλου, μεταξύ του ΝΟΒΑ και του ΟΥΚ.
Το πρόγραμμα της Α΄ φάσης ολοκληρώνεται το Σάββατο, με το παιχνίδι του Τρίτωνα Αμαρουσίου με το Περιστέρι.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
ΣΗΜΕΡΑ
Σύρου 13.30 ΝΟ Σύρου-Λάρισα (Πολυχρονόπουλος, Στεφανάκης)
ΑΝΟ Γλυφάδας 15.00 Γλυφάδα-Κέρκυρα (Κωνσταντινίδης, Κυράνης)
Αλίμου 17.00 Καλαμάκι-Χανιά (Κουρτίδης, Αχλαδιώτης)
Πειραιά 18.00 Εθνικός-ΠΑΟΚ (Μπουδραμής, Αδαμάσογλου)
Ιλίσιο 18.00 Πισειδών Ιλ.-Ηλυσιακός (Δαμιανάκης, Κατσαρός)
Βόλου 18.00 ΝΟΒΑ-ΟΥΚ Βόλου (Αργυρός, Σπανούδης)
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/12
Αμαρουσίου 16.30 Τρίτων Αμαρ.-Περιστέρι (Χατζηαναστασίου, Πολυχρονόπουλος)
*Οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.
*Η κλήρωση των αγώνων της Β΄ φάσης, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου (13.30), στα γραφεία της ΚΟΕ. Σ΄ αυτήν θα μετάσχουν και οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 (Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Βουλιαγμένη, Χίος, Παναθηναϊκός, Παλαιό Φάληρο, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών). Οι αγώνες της Β’ φάσης είναι προγραμματισμένοι για τις 20 Ιανουαρίου 2010.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass