ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Με χαμηλούς τόνους για τη νίκη

* ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΣΠΑΝΟΣ * «ΑΝΟΙΓΜΑ» ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2009 1:44 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:51
Τη νίκη που ενδεχομένως να αλλάξει πολλά στην πορεία και τους στόχους του θα επιδιώξει ο Γυμναστικός - Ολύμπια στην έδρα της ΑΕΚ. Η λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις ανακατατάξεις που υπάρχουν στο δικέφαλο του Νότου (ετοιμάζονται να αλλάξουν προπονητή) και αν το κάνει αυτό τότε θα αρχίσει να κοιτάει πιο... ψηλά τη στιγμή μάλιστα που ακολουθούν δύο παιχνίδια στην έδρα της με Κολοσσό και Καβάλα.
Ωστόσο ο τεχνικός, Γιώργος Καλαφατάκης γνωρίζει πως για να έρθει η επιτυχία θα πρέπει να υπάρχουν χαμηλοί τόνοι και έξυπνη συμπεριφορά.
Στη Λάρισα εξάλλου έφτασε χθες ο Νίκος Σπανός. Ο 31χρονος παίκτης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και από σήμερα θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντέιβιν Γκριν αφού ένιωσε ένα τράβηγμα στον τελευταίο αγώνα με το Περιστέρι.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας εν τω μεταξύ ο Καλαφατάκης επισκέφτηκε τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Μίλησε με τους προπονητές και τα παιδιά και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για να ενημερωθεί σχετικά με τη δραστηριότητά τους. Ο κρητικός προπονητής μίλησε στα παιδιά και τους έδωσε συμβουλές για τη συνέχεια.
Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ τώρα η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται στην ΑΕΚ με τους ανθρώπους της διοίκησης να έχουν πλησιάσει ήδη τον Αργύρη Πεδουλάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία (σε καλό κλίμα) με τον τεχνικό, ο οποίος είναι θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης. Ο Πεδουλάκης έχει εργαστεί ακόμη στο Περιστέρι, στον Πανελλήνιο, στον Μακεδονικό και στον ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ ο Κώστας Φλεβαράκης έδωσε κανονικά το παρών στη χθεσινή προπόνηση(απουσίαζε από αυτή ο τραυματίας Πρόδρομος Νικολαΐδης), παρά τα όσα ακούγονται και ξεκίνησε να προετοιμάζει την ομάδα για τον παιχνίδι.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass