ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Αγώνας - τιμή στον Αντόνιο Ντε Νίγκρις

Δημοσίευση: 24 Νοε 2009 1:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:47
Ο άδικος χαμός του Μεξικανού 31χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Αντόνιο Ντε Νίγκρις έχει συγκλονίσει την οικογένεια της λαρισινής ομάδας και το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα (2.30 μ.μ.) στο Αλκαζάρ θα είναι ένας αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη του ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνίστηκε για έξι μόνο παιχνίδια αλλά αγαπήθηκε απ’ όλους λόγω του ήθους που έδειξε αλλά και του πάθους που τον διέκρινε στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε.
Στο συγκεκριμένο αγώνα θα γίνουν μια σειρά από εκδηλώσεις που θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του αλλά παράλληλα αποφασίστηκαν και τα εξής:
A) Στο εξής και ως το τέλος του α’ γύρου, οπότε και συμπληρώνονται 40 μέρες από τον θάνατό του, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα αγωνίζονται φορώντας μαύρο περιβραχιόνιο και
Β) Για το ίδιο διάστημα, θα χρησιμοποιείται από την ομάδα αποκλειστικά η τρίτη από τις δηλωθείσες για φέτος εμφανίσεις της, που φέρει ως βάση στο σύνολό της (φανέλα, σορτς, κάλτσες) το μαύρο χρώμα.
Για το πλαίσιο των εκδηλώσεων δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα τίποτα αλλά σίγουρα μετά το ταξίδι αντιπροσωπείας της λαρισινής ομάδας στο Μεξικό και παρακολούθησε από κοντά τις εκδηλώσεις που έκανε η ομάδα που ανέδειξε το ταλέντο του άτυχου Αντόνιο ελπίζουμε ότι θα κάνουν και στη θεσσαλική πρωτεύουσα αντάξιες της αξίας αυτού του ποδοσφαιριστή.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Επανήλθαν σε προπονητικούς ρυθμούς χθες οι παίκτες της ΑΕΛ και έκαναν προπόνηση το Αλκαζάρ με τον Ουζουνίδη να λέει στους συνεργάτες του ότι αντιλαμβάνεται το βαρύ κλίμα αλλά υπάρχει καθήκον όλων να προσπαθήσουν να το ξεπεράσουν και να κερδίσουν το παιχνίδι με την Καβάλα που θα είναι αφιερωμένο στον άτυχο Ντε Νίγκρις.
Στη χθεσινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αμπουχατζίρα, Ρομέου και Ντέλσον (ο Σίμιτς που έχει κάνει χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του πόδι δεν μπορεί να προσέλθει ούτε να δει τις προπονήσεις). Για τους δύο πρώτους γίνεται προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο να μπορέσουν να αγωνιστούν.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση πάλι το πρωί και θα γίνει για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο Αλκαζάρ. Αύριο θα υπάρξει προπόνηση το απόγευμα.
ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Στο μεταξύ το θέμα της εξάλειψης του όρου στην ιδιωτική ασφάλιση των παικτών που κάνει η Σούπερ Λίγκα (αναδείχθηκε μετά το θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις) ότι δεν δικαιούται αποζημίωση ο ποδοσφαιριστής σε περίπτωση θανάτου αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπορούσε να υπάρχει αυτός ο όρος αν οι παίκτες έδιναν 300-400 ευρώ αλλά οι αθλητές δεν το γνώριζαν αφού δεν είχαν ούτε τα συμβόλαια της συγκεκριμένης ασφαλιστικής εταιρίας στην οποία καλούνταν να πληρώσουν και το 1/3 του ετήσιου ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Μήπως όλα γίνονται πολύ πρόχειρα;
Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
Η αντιπροσωπεία της ΑΕΛ που πήγε στο Μεξικό (ο γενικός διευθυντής διοίκησης Γιάννης Τζήμας και η υπεύθυνη μάρκετινγκ Δήμητρα Βασιλάκου) για να παραστεί στην κηδεία του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και στις εκδηλώσεις της Μοντερέι θα επιστρέψει στην Αθήνα την Τετάρτη τα ξημερώματα με πτήση από το Μοντερέι μέσω Νέας Υόρκης.
Χθες η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με την οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις ενώ το βράδυ με τη διοίκηση της Μοντερέι που έμεινε εντυπωσιασμένη από το ταξίδι μιας πολυμελούς αντιπροσωπείας στο Μεξικό για δύο ουσιαστικά μέρες δείχνοντας το πόσο εκτιμήθηκε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ως παίκτης της λαρισινής ομάδας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass