Ο ΕΣΑΚΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Δύο αγώνες την ίδια ώρα...

* ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;

Δημοσίευση: 24 Νοε 2009 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:47
Μέχρι την περασμένη Πέμπτη ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής μεταξύ Γυμναστικού-Ολύμπια με το Περιστέρι είχε προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο 28 Νοεμβρίου αλλά την Παρασκευή η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι των δύο ομάδων την Κυριακή με πρόσχημα την τηλεοπτική μετάδοση.
Στη λαρισινή ομάδα η είδηση αυτή προκάλεσε αναστάτωση καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας που ορίστηκε για την Κυριακή δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην προσέλευση του κόσμου αλλά και στην αστυνόμευση καθώς σχεδόν την ίδια ώρα διεξάγεται το παιχνίδι ποδοσφαίρου για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα μεταξύ ΑΕΛ-Καβάλας.
Συγκεκριμένα το παιχνίδι ποδοσφαίρου θα γίνει στις 2.30 μ.μ. ενώ το παιχνίδι του μπάσκετ στις 4.00 μ.μ. και παράλληλα στερεί τη δυνατότητα από την ομάδα μπάσκετ της πόλης στην Α1 εθνική κατηγορία να αποτίσει το δικό της φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή των «βυσσινί» Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
Η ΕΡΤ που πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Γυμναστικού-Ολύμπια αποφάσισε να μεταθέσει το παιχνίδι για τις 4.30 μ.μ. αλλά η λαρισινή ομάδα πρότεινε να γίνει το παιχνίδι Σάββατο και να μετατεθεί για την Κυριακή ο αγώνας Καβάλα-ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο. Πάντως η ουσία είναι ότι ο ΕΣΑΚΕ με πρόσχημα την τηλεοπτική μετάδοση αν εμμείνει στην απόφαση αυτή δίνει ένα «χτύπημα» στο λαρισινό μπάσκετ που προσπαθεί να βρει «πυξίδα» και δημιουργείται πλέον καχυποψία για τη διοργανώτρια αρχή που από το καλοκαίρι έδειχνε εχθρική αντιμετώπιση.
Πάντως είναι πολύ δύσκολα σε περίπτωση που έρθουν φίλαθλοι των δύο ομάδων να υπάρχει αστυνόμευση των δύο αγώνων και νομίζουμε ότι ο Λαρισαίος τώρα που υπάρχει μια ομάδα στην Α1 εθνική δικαιούται να έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ αλλά και αυτής του ποδοσφαίρου.
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
Ο Γυμναστικός-Ολύμπια ήρθε σε συμφωνία με τη γνωστή αντιπροσωπεία «Σφακιανάκης» και αύριο Τετάρτη ο γενικός διευθυντής Θεσσαλίας Αντώνης Σταφυλοπάτης θα παραδώσει αυτοκίνητα στους παίκτες της λαρισινής ομάδας τα οποία θα χρησιμοποιούν για τη φετινή χρονιά.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass