ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

Το βίντεο του αγώνα με την Α.Ε.Κ.

* ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΜΕ ΝΤΑΜΠΙΖΑ, ΚΑΤΣΙΑΡΟ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2009 1:36 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:43
Τα λάθη που έγιναν στον αγώνα με την Α.Ε.Κ., ανέλυσε χθες στους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, στο βίντεο του αγώνα, το οποίο είδαν οι «βυσσινί», πριν ξεκινήσει η πρωινή προπόνηση.
Το γεγονός ότι τα δυο γκολ της «Ένωσης» σημειώθηκαν από στημένες φάσεις και το τρίτο με πέναλτι, δικαιολογημένα προβλημάτισε τον προπονητή, ο οποίος και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Δυστυχώς στα 5-10 δευτερόλεπτα συγκέντρωσης που απαιτούνται στα στημένα, εμείς δεν τα έχουμε. Και όταν δέχεσαι τόσο εύκολα γκολ, είναι λογικό να έρχεται η απογοήτευση. Κάνουμε εύκολα δώρα στους αντιπάλους».
Και χθες ο κ. Ουζουνίδης ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του ότι είναι κρίμα, ενώ προσπαθούν πάρα πολύ στις προπονήσεις, στα παιχνίδια η ομάδα να δέχεται κατ’ αυτόν τον τρόπο γκολ και να μην έχει την ανάλογη συγκομιδή βαθμών.
Αδικούν έτσι τους εαυτούς τους γιατί οι δυνατότητές τους είναι μεγάλες και προβληματίζουν παράλληλα τους φιλάθλους, που κάνουν υπομονή, στηρίζουν συνεχώς την αγαπημένη τους ομάδα, όμως δεν βλέπουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Και είναι πλέον θέμα εγωιστικό να δείξουν μια καλύτερη εικόνα και να μετουσιώνουν μια καλή παρουσία, στην κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.
Χρειάζεται λοιπόν μεγαλύτερη ακόμη προσπάθεια όσον αφορά στην αποφυγή και τον περιορισμό των λαθών και εφόσον εντοπίζεται πρόβλημα στις στημένες φάσεις, εκεί οι αμυντικοί παίκτες κυρίως με τη βοήθεια των υπολοίπων, ας προσέξουν λίγο παραπάνω.
Λύσεις σίγουρα μπορούν να αναζητηθούν, ενώ και με τις μεταγραφές που προγραμματίζει η διοίκηση να γίνουν, αναμένουμε να δούμε μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη ΑΕΛ.
Σε κάθε περίπτωση δίνεται η δυνατότητα αυτό το διάστημα με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων μπαράζ της εθνικής με την Ουκρανία, να δουλέψουν οι παίκτες πάνω σε εκείνα τα σημεία που εντοπίζεται το πρόβλημα, γιατί όσο περνά ο καιρός και δεν παρουσιάζεται βελτίωση και οι ίδιοι αγχώνονται περισσότερο, ενώ και η ανησυχία στους φιλάθλους γίνεται μεγαλύτερη, για το πότε η ομάδα θα αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και θα παρουσιάσει μια σταθερότητα στην απόδοσή της.
ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ
Στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στα Δένδρα δεν πήρε μέρος ο Νίκος Νταμπίζας που έχει ένα μυικό σπασμό στην πλάτη και ακολούθησε θεραπεία.
Επίσης, κατά τη διάρκεια χτύπησε στον ώμο ο Παναγιώτης Κατσιαρός και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Και των δυο η κατάσταση δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Κατά τα άλλα, Ντέλσον και Σίμιτς ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης των τραυματισμών τους και δεν θα τους υπολογίζει ο προπονητής τους ,για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου (14:30).
Απόντες επίσης από τη χθεσινή προπόνηση ήταν και οι διεθνείς Μπουκουβάλας, Ααράμπ, που έχουν υποχρεώσεις στις Ελπίδων της Ελλάδας και του Βελγίου, αντίστοιχα.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια πρωινή προπόνηση, όπου θα γίνει εσωτερικό διπλό και μετά πιθανότητα θα δοθεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επανέλθουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων τη Δευτέρα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass