ΜΕ... ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ

Ξεκούραση στον Γυμναστικό / Ολύμπια

ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΡΙΝ

Δημοσίευση: 14 Νοε 2009 1:37 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:43
Ό,τι καλύτερο ήταν για τον Γυμναστικό/Ολύμπια η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ. Η λαρισινή ομάδα παλεύει συνεχώς με το χρόνο καθώς ξεκίνησε πολύ αργότερα από τις υπόλοιπες. Έτσι το κρίσιμο παιχνίδι με το Περιστέρι πάει ακόμα πιο πίσω κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη θα έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούν.
Σήμερα, εν τω μεταξύ, φτάνει στη Λάρισα ο Ντέιβιντ Γκριν. Ο Αμερικανός θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντάστιν Σαλίσμπερι που τελικά δεν ικανοποίησε. Ο Γκριν αναμένεται να «προσγειωθεί» στην Αθήνα λίγο μετά τις 9 το πρωί και αμέσως θα έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Βέβαια θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί καθώς ο Κρητικός τεχνικός θα δώσει… ενάμισι ρεπό (θα προπονηθούν σήμερα το πρωί μόνο 11-1) σε όλους τους παίκτες και τους περιμένει ξανά στο γήπεδο από τη Δευτέρα.
Ο Γκριν (που έχει ύψος 2.01) έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με την ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς (έπαιξε 27 παιχνίδια το 2005-2006) και προσπάθησε να πάει στους Σαν Αντόνιο Σπερς το 2008, αλλά χωρίς επιτυχία. Στην Ευρώπη έπαιξε στη Γερμανία, την Ιταλία και το Βέλγιο ενώ πρόσφατα ήταν στην Ουκρανία και την Ντίνπρο Ντεπροπετρόβσκ (26 ματς με μ.ο. 33 λ., 17 π., 74,6% βολ., 48,9% δίπ., και 32,1% τρ.).
Εν τω μεταξύ, ανοιχτό παραμένει και το θέμα του τιμ μάνατζερ. Ο πιο πιθανός μέχρι στιγμής είναι ο Τέλης Περγαμηνέλης και αποτελεί μια επιλογή του δημάρχου κ. Τζανακούλη. Ήδη οι δύο άνδρες μίλησαν και συμφώνησαν, ωστόσο η ομάδα ακόμα περιμένει την τελική απόφαση του ίδιου. Αυτή θα παρθεί μετά από συνεννόηση με την οικογένειά του. Πάντως ο χρόνος πιέζει για τον Γυμναστικό/Ολύμπια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass