ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ

Στην Επιτροπή Διεθνούς Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου ο Ζήσης Γρηγορίου

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2009 1:09 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:43
Σε μια πρώτη ένδειξη αναγνώρισης των διοικητικών του ικανοτήτων εκτός νομού ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» αναμένεται να συμπεριληφθεί στην Επιτροπή Διεθνούς Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Οι αρμοδιότητες της συγκεκριμένης επιτροπής αφορούν στο νέο καθεστώς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου όπως αυτό διαμορφώνεται μετά τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα διεθνώς στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου και προσδιορίζουν την πορεία του στο μέλλον.
Η παρουσία του κ. Γρηγορίου στην Επιτροπή Διεθνούς Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου είναι αναμφισβήτητα μία σαφή ένδειξη των καλών σχέσεων που έχουν καλλιεργηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ ΕΠΣΛ και ΕΠΟ και οπωσδήποτε αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την περαιτέρω εξέλιξη του ίδιου ως παράγοντα στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ…
Μία ακόμη επιτυχημένη διαιτησία - την τρίτη φετινή στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής - προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Αντώνης Ζήλος, ο οποίος «σφύριξε» στη Νιγρίτα προχθές τον αγώνα του Βισαλτιακού με τη Νίκη Βόλου που έληξε με νίκη των γηπεδούχων και σκορ 3-0. Τόσο η παρουσία του 32χρονου διαιτητή όσο και αυτή των Ξανθιωτών βοηθών του Συμιακού - Χατζημωυσιάδη όπως και η συμβολή του «τέταρτου» Θανάση Τζήλου ικανοποίησαν απόλυτα το εκ Θεσσαλονίκης παρατηρητή Κώστα Αρκουμάνη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η νέα ήττα της βολιώτικης ομάδας ανάγκασε τον Ουρουγουανό προπονητή της Χόρχε Μπάριος να υποβάλει την παραίτησή του, χωρίς όμως να είναι δεδομένο ότι θα γίνει δεκτή από τη διοίκηση της Νίκης.
Τον αγώνα Νέων Β΄ Εθνικής μεταξύ Αναγέννησης Καρδίτσας - Ιωνικός που θα γίνει μεθαύριο (11.00) στο γήπεδο Αγίου Δημητρίου («Αστέρα») ορίστηκε να διευθύνει ο Ενγκίν Κιγιτζής με βοηθούς τους Τηλέμαχο Σκέτο - Φώτη Σάρρο.
Τον αγώνα του 1ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών μεταξύ Βόλου 2004 - Άρη Θεσσαλονίκης θα διευθύνει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη με βοηθούς τους Βάιο Τζιμούρτο - Βάιο Τσιτσανούδη, στο γήπεδο Νεάπολης (ώρα 15.00).
Στον αγώνα του 2ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών που θα διεξαχθεί στη Βαμβακού Φαρσάλων μεταξύ Πολυδάμαντα - ΠΑΟΚ Κοζάνης διαιτητές ορίστηκαν οι Βολιώτες Χαλβατζάκος - Μωραΐτου - Νεοχωρίτη (Κυριακή, ώρα 15.00).
Τέλος, σε αγώνες Γ΄ Εθνικής που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 18/11 υπάρχει λαρισινή παρουσία σε επίπεδο παρατηρητών ήτοι:
Πυρσός Γρεβενών - Βέροια: Φραγκάκης, Πτηνόπουλος (Καβάλας), Συμιακός (Ξάνθης), 4ος: Γκράνας (Θράκης). Παρατηρητές: Νίτσας
Κοζάνη - Θερμαϊκός: Παυλίδης, Γούτας, Κελάζογλου (Χαλκιδικής) 4ος: Καραλιόλιος (Γρεβενών), Παρατηρητής: Γιαννακόπουλος.
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΕΠΣΛ
Με παρόντα τα μέλη της πλειοψηφίας (απουσίαζαν δηλαδή οι κ. Παπαγεωργίου, Κυριτσάκας) συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ το οποίο αποφάσισε τα εξής:
- Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη Λάρισας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου ο οποίος δεν ήταν γραμμένος στο Φ.Α. Η ένσταση δεν έγινε δεκτή καθώς έπρεπε να καταχωρηθεί στο Φ.Α.
-Απορρίφθηκε το αίτημα Π.Ο.Μ. Ελευθεροχωρίου για αλλαγή του αγώνα με τον ΑΟ Συκέας (15/11/09) από το πρωί στις 15.00.
-Εγκρίθηκε το αίτημα για αλλαγή έδρας του αγώνα Όλυμπος Πυθίου-ΠΑΣ Βουβάλας (15/12/09) στο γήπεδο Πυθίου αντί Κοκκινόγης.
- Θα σταλεί ενημερωτική επιστολή στα Μ.Μ.Ε για το θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων από τοπικά κανάλια με αφορμή την μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του αγώνα Πυργετού –Τυρνάβου. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ –Άρθρο 29 {1,2} θα πρέπει να υπάρχει σχετική άδεια από την ΕΠΟ για οποιαδήποτε τηλεοπτική λήψη και μετάδοση.
-Στο επόμενο συμβούλιο του Δ.Σ. θα συζητηθούν τα θέματα για τον ετήσιο χορό της ΕΠΣΝΛ (οργάνωση, βραβεύσεις, τιμητικές προσκλήσεις) που θα πραγματοποιηθεί στις 12/12/09 Σάββατο στις Βερσαλίες.
-Εγκρίθηκε το αίτημα του κ. Κανταρίνου για χορήγηση Φ.Α περιόδου 2008-2009
- Παρελήφθησαν από την ΕΠΣΛ τα παρακάτω έγγραφα από την ΕΠΟ που αφορούν τα:
-Κανονισμό Προπονητών οποίος δόθηκε στην ΕΔ για την εφαρμογή του.
ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ
Εν τω μεταξύ καλούνται για παροχή εξηγήσεων στην Επιτροπή Πρωταθλήματος την Τετάρτη 18/11/2009 τα παρακάτω σωματεία, παράγοντες και ποδοσφαιριστές:
- Ο Ελευθεριακός και οι ποδοσφαιριστές που αναγράφονται στο Φ.Α. στο παιχνίδι με τη Δάφνη Γλαύκης.
- Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο βοηθός προπονητής διότι εξύβρισε το διαιτητή του αγώνα με την Αναγέννηση Φ.
- Η Αναγέννηση Φαρσάλων καθώς φίλαθλοί της στον αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης πέταξαν μπουκάλια στον α’ βοηθό (στο 81’) ενώ κατά την αποχώρηση των διαιτητών έριξαν ξανά μπουκάλια με νερό.
- Ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων γιατί στον αγώνα με τον Δευκαλίων Κρανιάς φίλαθλοι πέταξαν πλαστικά μπουκάλια και κύπελλο με καφέ στο 76’ (προσωρινή διακοπή για 4’).
- Ο Ατρόμητος Δασοχωρίου καθώς ο προπονητής σε φυσική διακοπή του αγώνα με τον Όλυμπο Καρυάς στο 80’ εξύβρισε το διαιτητή.
- Ο Πηνειός γιατί στον αγώνα με την ΑΕ Καστρίου παράγοντας της ομάδας εξύβρισε φίλαθλο των φιλοξενουμένων.
ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΛ οι ποινές των ποδοσφαιριστών:
Α΄ ΕΡΑΣ/ΚΗ
1 Αγωνιστική: Ευθυμιάδης Χαρ. (Κίσσαβος Συκουρίου), Κοκομπέλης Αστ. (Δόξα Αργυροπουλίου), Ντούγκος Ν. (Κίσσαβος Συκουρίου), Ζαγγανάς Κ. (Αναγέννηση Φαρσάλων), Μπέλτσιος Σπ. (Δόξα Αργυροπουλίου), Αποστόλου Δημ. (Δωτιέας Αγιάς), Χρόνης Θ. (Δόξα Βλαχογιαννίου).
2 Αγωνιστικές: Δάσσιος Α. (Δόξα Βλαχογιαννίου), Κολοβός Κων. (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Τσιανάκας Β. (Αναγέννηση Φαρσάλων), Νατσιούλας Θωμάς (Αχιλλέας Φαρσάλων), Πρικάκης Α. (Οικονόμος Τσαριτσάνης)
ΕΡΑΣ. ΠΑΕ
1 Αγωνιστική: Χολέβας Χ. (Ερασ. ΑΕΛ 1964), Μπουρουτζίκας Θ. (Ερασ. ΑΕΛ 1964).
Α1΄ ΕΡΑΣ/ΚΗ
1 Αγωνιστική: Σαΐτης Ιωάν. (Αναγέννηση Καλοχωρίου)
Β΄ ΕΡΑΣ/ΚΗ
1 Αγωνιστική: Καρυπίδης Χ. (Στεφανόβουνου - Γαλανόβρυσης), Δασσιός Γ. (Ολυμπος Καρυάς), Τσάντος Κ. (Νέος Ατρομ. Σωτηρίου), Σανιδάς Ε. (Σεφανοβούνου - Γαλανόβρυσης), Καρδαμήλης Δ. (Πανιώνιος Ν. Σμύρνης), Αδάμ Ρ. (Ολυμπος Γόννων), Τσιρονίκος Δ. (Ολυμπος Γόννων).
2 Αγωνιστικές: Καμπράνης Κ. (Δόξα Υπέρειας), Ιορδανίδης Νικ. (Πανιώνιος Ν. Σμύρνης), Γκουγκουστάμος Ι. (Ατρόμητος Δασοχωρίου), Τσαπράζης Κ. (Ραψάνης), Κακαβάνης Γ. (Στεφανόβουνου - Γαλανόβρυσης)
3 Αγωνιστικές: Τσιάντος Κ. (Νέος Ατρομ. Σωτηρίου), Τριανταφύλλου Β. (Δήμου Ενιπέα), Γουγουλής Γ. (Ροδιακός), Τσαγκαρέλης Α. (Δόξα Υπέρειας).
Γ΄ ΕΡΑΣ/ΚΗ
1 Αγωνιστική: Μαχούχας Α. (Αρης Χαράς), Παλάσκας Ε. (Σταυραετός Σταυρού), Καραμπέκος Α. (Ηρακλής Ομολίου), Μπουσνάκης Δ. (Μύτικας Καλυβίων), Καδόγλου Γ. (Αστήρ Μάνδρας), Γαδιτσάκης Π. (Προοδευτική Λάρισας), Ανδρεάκης Α. (Κοιλάς Κοιλάδας)
2 Αγωνιστικές: Αρζουμανίδης Δημ. (Αστήρ Μάνδρας).
3 Αγωνιστικές: Παπαδόπουλος Α. (Ηρακλής Καλλιθέας)
4 Αγωνιστικές: Μαξακούλη Αν. (Διογένης Λάρισας), Δεληγιάννης Δ. (Ελευθεριακός), Τσιαγκάλης Γ. (Δάφνη Γλαύκης), Μπάκα Μεσ. (Διογένης Λάρισας)
5 Αγωνιστικές: Πιτσάρης Κ. (Πηνειός Λάρισας)
9 Αγωνιστικές: Παπαϊωάννου Χ. (Κοιλάς Κοιλάδας)
15 Αγωνιστικές: Τζιούρας Α. (Ελευθεριακός).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass