ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ

Επιστροφή Αλιέβας...

* ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ * Η ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ....

Δημοσίευση: 11 Νοε 2009 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:43
Του Σωτ. Κέλλα
Οι αλλαγές που αποφάσισε να κάνει με τον ερχομό του ο τεχνικός Γιώργος Καλαφατάκης άρχισαν να υλοποιούνται και ήδη δύο παίκτες ο Σαλίσμπερι και ο Πόποβιτς πρέπει να θεωρούνται παρελθόν αν και θα μείνουν μετά από αίτημα των μάνατζέρ τους για μερικές μέρες ακόμη στη λαρισινή ομάδα και να προπονούνται μαζί τους.
Στο μεταξύ μετά από οκτώ μήνες επέστρεψε στη Λάρισα ο Ρολάντας Αλιέβας που είχε παίξει πέρυσι στην ΑΕΛ ΓΣ και έφυγε 9 Απριλίου για να γλιτώσει η ομάδα κάποια χρήματα, ο Αλιέβας είναι 24 χρόνων έχει ύψος 1.92 και πέρυσι σε 8 παιχνίδια πέτυχε 74 πόντους με 13/17 βολές, 23/39 δίποντα και 5/23 τρίποντα. Είχε 24 ασίστ, έκανε 7 κλεψίματα ενώ έκανε 15 λάθη.
Ο Αλιέβας βρίσκεται από χθες στη Λάρισα ενώ η ομάδα σίγουρα χρειάζεται ένα ακόμα πλέι μέικερ και ένα «πεντάρι» που ελπίζουν όλοι να αποκτηθούν σύντομα. Όμως το βασικό είναι ότι χρειάζεται διοικητικό συμβούλιο για να ξέρει ο καθένας ποιος κάνει τις μεταγραφές και ποιες είναι οι αρμοδιότητες. Ποιος έχει ευθύνες και ποιος όχι και σε ποιον τομέα.
Μπορεί η ομάδα να έκανε μία νίκη επί των Τρικάλων αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απλά έδωσε κίνητρο για όλους να ασχοληθούν περισσότερο και ελπίζουμε και για τον κόσμο να είναι περισσότερος στα επόμενα παιχνίδια καθώς στο θεσσαλικό ντέρμπι η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη.
Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Στον Γυμναστικό-Ολύμπια... συμπαρίστανται στον απεργιακό αγώνα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών που θα φέρει και σημαντικά κέρδη για τη λαρισινή ομάδα ώστε να δουλέψει ο Γιώργος Καλαφατάκης περισσότερο με τους παίκτες και να προσαρμοστεί ο Αλιέβας.
Αν γίνει η απεργία που προκήρυξε ο ΠΣΑΚ το πρωτάθλημα θα διακοπεί το Σαββατοκύριακο και θα αναβληθεί ο αγώνας του Γυμναστικού-Ολύμπια με τον Πανιώνιο στην Αθήνα.
Η ουσία είναι ότι γίνονται διορθωτικές κινήσεις που είναι προς θετική κατεύθυνση και αυτό είναι ευχάριστο αλλά πρέπει να συνεχίσουν όλοι τη δουλειά αν θέλουν η ομάδα να παραμείνει στην Α1 εθνική κατηγορία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass