ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΑΣ

«Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς στον Τύρναβο»

* «Μακάρι ο πρωταθλητής να είναι από το νομό μας»

Δημοσίευση: 11 Νοε 2009 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:43
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά την ξεκούραση λόγω του προγραμματισμένου ρεπό που έκανε την περασμένη Κυριακή, η Π.Σ. Ελασσόνας προετοιμάζεται εντατικά για τα διαδοχικά λαρισινά ντέρμπι, με τον Τύρναβο 2005 και τον Πυργετό.
Η νεοφώτιστη ομάδα της Ελασσόνας στην Δ΄ Εθνική κατηγορία, πραγματοποιεί εξαιρετική έως τώρα πορεία και την προσπάθεια που καταβάλλεται, ενισχύουν οι φίλοι του συλλόγου, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό των παικτών, της τεχνικής ηγεσίας και των διοικούντων.
Την ερχόμενη Κυριακή η Π.Σ. Ελασσόνας θα αγωνισθεί στον Τύρναβο, όπου θέλει να δείξει με την εμφάνισή της ότι διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σύνολο, ικανό να παλεύει σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό.
Τον προσεχή αντίπαλο είδε στον Πυργετό ο τεχνικός Χρήστος Γκάτας και σε χθεσινές του δηλώσεις, επισήμανε τα εξής: «Θα είναι χωρίς αμφιβολία ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θέλω να πιστεύω ότι θα διατηρήσουμε τον ρυθμό που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λαμία και δεν θα μας επηρεάσει αγωνιστικά, το ρεπό που κάναμε.
Ευελεπιστώ ότι θα είναι μαζί μας και πολύ κόσμος, που περιμένουμε να μας βοηθήσει, όπως έκανε και στην αναμέτρηση με τη Λαμία.
Μας δίνεται δε η ευκαιρία να προσπαθήσουμε για να δείξουμε τι αξίζουμε, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που διατηρεί σχεδόν τον ίδιο βασικό κορμό τα τρία τελευταία χρόνια.
Εμείς θέλουμε να χαρούν τα παιδιά το παιχνίδι, να δείξουν τις δυνατότητες που έχουν και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους».
-Μπορούμε να θεωρήσουμε την Ελασσόνα ως ένα εκ των φαβορί, για την άνοδο;
«Καταρχήν είναι νωρίς ακόμη, αλλά από ’κει και πέρα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να μην κρυβόμαστε πίσω από τα λόγια μας.
Νομίζω ότι ο Τύρναβος, ο Πυργετός και ο Α.Ο. Καρδίτσας έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου αν και είναι ψηλά, στο μεταξύ μας παιχνίδι χάσαμε παρότι ήμασταν καλύτεροι και εκτιμώ ότι έχει μεν δυναμική, αλλά ίσως είναι δύσκολο να μπει ανάμεσα στους τρεις που ανέφερα.
Εμείς χωρίς άγχος και πίεση θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό.
Μακάρι η ομάδα που θ’ ανέβει στην Γ’ Εθνική να είναι από το νομό μας. Εύχομαι την Κυριακή να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει και απλά θα είμαστε αντίπαλοι, μόνο όσο θα διαρκέσει το ματς».
*Αγωνιστικά, το μοναδικό πρόβλημα για τον Χρήστο Γκάτα είναι ο Βασίλης Φλώρος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.
 ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ
Τα παιχνίδια της 8ης ημέρας στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 15:00, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:  
* Λιανοκλάδι-Α.Ο. Καρδίτσας: Βλιώρας Λ., Τσαμπάς Μ., Ντούρμα Σ. (Λάρισας),     Κανούλης Σ. (Θεσσαλίας)   
* Μουζάκι-Μετέωρα: (Α) Κορέστης Α., Τέγος Α., Γκαρέλης Κ. (Λάρισας), παρ.Μαβίνης Α. (Πιερίας)   
* Βελούχι-Αστέρας Ιτέας: Τσιρώνης Ε., Μπουκουβάλας Ι., Μοσχανδρέου Ε. (Αιτωλ/νίας), παρ. Γκούγκουλος Χ. (Τρικάλων)   
* Σπερχειάδα-Πύρασος: (Α) Κακάνης Ν., Γούλας Ι., Καραφέριας Θ. (Λάρισας), παρ.   
Τάπρατζης Γ.(Αιτωλ/νίας)   
* Απόλλων Λ.-Πυργετός: (Α) Ζήλος Αντ., Ζαχαρός Β., Οικονόμου Π. (Λάρισας), παρ. Σταμούλης Β. (Μακεδονίας)   
* Διμήνι-Λαμία: Μανασής Κ., Ράπτης Γ., Λάμπρος Κ.(Τρικάλων), παρ. Μπεκιάρης Β. (Λάρισας)   
* Τύρναβος 2005-Π.Σ.Ελασσόνας: (Α) Αρετόπουλος Α., Μανασής Μ., Μαργιόλης Α.(Τρικάλων), παρ.Γκούντας Ι. (Κοζάνης)   
ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ
Εξάλλου στον 3ο όμιλο, το παιχνίδι Αλεξάνδρεια-Φλώρινα που έχει αξιολογηθεί, θα το διευθύνει ο Λαρισαίος ρέφερι της Β΄Εθνικής Αντώνης Βαλιώτης, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Π. Τσακνάκη, Χ. Παπαδημητρίου, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ηλίας Χατζής από την Καρδίτσα.
Τέλος, στο παιχνίδί Πυρσός - Γρεβενών - Κοζάνη για την Γ΄ Εθνική 4ος διαιτητής θα είναι ο Τζήλος από τη Λάρισα.   
  
  
   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass