ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Πηλαδάκης: Έχουμε όλοι ευθύνες...

*«ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ» * ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ: ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ...»

Δημοσίευση: 11 Νοε 2009 1:55 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:43
 
Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ μετά την προχθεσινή ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 3-1 αρχίζει πλέον να θέτει ως πρώτο στόχο την παραμονή και ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης δείχνει να δικαιώνεται που στην έναρξη της περιόδου από πότε που η ομάδα ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα δήλωσε ότι πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά η κατάληψη μιας υψηλής θέσης. Με δεδομένο μάλιστα ότι η ομάδα έχε δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές τότε θα είναι για αρκετό καιρό κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού εκτός αν κάνει αγωνιστικές υπερβάσεις και κερδίσει εκτός έδρας κάποια παιχνίδια όπως αυτό της 22ας Νοεμβρίου στην Κρήτη με τον Εργοτέλη.
Η λαρισινή ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι δεν είχε καλή αγωνιστική εικόνα και αυτό που προβλημάτισε είναι ότι τα γκολ που δέχθηκε ήταν πρόωρα «Χριστουγεννιάτικα δώρα» για τους αντιπάλους της.
Δεν μπορεί μια ομάδα να δέχεται δύο γκολ από στημένες φάσεις και ένα με ανόητο πέναλτι που κάνει παίκτης της. Η ΑΕΛ αν και περιόρισε το επιθετικό παιχνίδι της αθηναϊκής ομάδας δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει σε εύκολες φάσεις που δουλεύονται στην προπόνηση.
Μάλιστα προχθές βρεθήκαμε με την ομάδα στο «OLYMPUS PLAZA» στην επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα και συναντήσαμε τους παίκτες και ρωτήσαμε τον Παναγιώτη Κατσιαρό για ποιο λόγο η ομάδα δέχεται τόσο εύκολα γκολ από κόρνερ και φάουλ. Μας είπε: «Δε ξέρω τι να πω, δουλεύουμε στις στημένες φάσεις και μάλιστα κάναμε πολύ προπόνηση τις δύο τελευταίες μέρες πριν τον αγώνα. Ούτε εμείς οι παίκτες μπορούμε να το εξηγήσουμε. Τι να κάνουμε, παίζουμε καλά σε κάποια παιχνίδια και δεν παίρνουμε βαθμούς για κάποια λάθη που γίνονται και πληρώνουμε μία ολιγωρία. Και σ΄ αυτά που δεν παίζουμε δεν έχουμε καμία τύχη. Άλλες ομάδες κάνουν δέκα λάθη και δεν δέχονται γκολ με τίποτα.
Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι οι λεπτομέρειες, εκεί κρίνονται τα παιχνίδια και επειδή οι διαφορές στο πρωτάθλημα είναι μικρές, όλα κρίνονται σε ένα λάθος. Στο αγώνα με την ΑΕΚ ο αντίπαλός μας αν εξαιρέσουμε τις στημένες φάσεις δεν έκανε παραπάνω από δύο ευκαιρίες και σε άλλα παιχνίδια έκανε τουλάχιστον πέντε με οποιοδήποτε αντίπαλο. Τι να πω...».
Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης δεν ήταν παρών στο ΟΑΚΑ και χθες σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ξεκινήσαμε την κουβέντα από το γεγονός αυτό. Μας είπε: «Τηρώ τη στάση που είναι από τότε που ανέλαβα την ομάδα, δηλαδή παραπάνω από πέντε χρόνια. Όταν δεν παίρνουν εισιτήρια οι φίλαθλοί μας δεν θα πηγαίνω και εγώ στο γήπεδο. Αυτοί που δεν θέλουν τους φιλάθλους μας δεν θέλουν και μένα».
Σχετικά με την εμφάνιση τόνισε: «Αυτό που βλέπω δεν με ικανοποιεί όπως δεν ικανοποιεί και τους φίλους της ομάδας. Και σίγουρα έχουμε όλοι ευθύνες αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι που θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας» (σ.σ. είναι η δεύτερη φορά από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ο Κ. Πηλαδάκης που μίλησε για συνολικές ευθύνες γιατί υπήρχε και η χρονιά που η ομάδα έπαιζε στη Β’ Εθνική και για να ανέβει στην Α’ έφερε την πρώτη μέρα των μεταγραφών δύο παίκτες, τον Διγκόζη και τον Κατσιαρό που είναι και ο μακροβιότερος παίκτης επί θητείας του).
Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε αν εννοεί ότι θα κάνει μεταγραφές. Και ήταν ξεκάθαρος: «Μεταγραφές πολύ καλές κάναμε και το καλοκαίρι. Είναι φυσιολογικό όμως κάποιοι παίκτες να μην έχουν ακόμα προσαρμοστεί και κάποιοι άλλοι μπορεί να μην καταφέρουν να «δέσουν» με την ομάδα. Πήραμε παίκτες που πιστεύαμε ότι θα μας βοηθήσουν με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι όλοι να έχουν σιγουριά ότι με την πρώτη ευκαιρία (σ.σ. εννοεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου) θα γίνουν όλες οι ενέργειες που πρέπει ευχάριστες και δυσάρεστες (σ.σ. ο πρόεδρος εννοεί ευχάριστες για τους φιλάθλους και δυσάρεστες για κάποιους παίκτες που θα αποχωρήσουν».
Όταν πήγαμε να εισέλθουμε στα μεταγραφικά ο πρόεδρος ήταν λακωνικός: «Θα κάνουμε μεταγραφές όχι για να πούμε ότι κάναμε αλλά για να βρούμε παίκτες καλύτερους απ’ αυτούς που έχουμε στις θέσεις που αγωνίζονται».
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ
Στο μεταξύ η ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έδειξε ότι ενώ δούλευε καλά η αριστερή πτέρυγα με το δίδυμο-έκπληξη του Μαρίνου Ουζουνίδη που αποτελούσαν ο Βενετίδης με τον Κατσιαρό στη δεξιά πλευρά υπάρχει πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση έχει δώσει σε μάνατζερ εντολές να βρουν παίκτες στις θέσεις του δεξιού μπακ, του δεξιού μεσοεπιθετικού αλλά και στόπερ. Κάποιες πληροφορίες θέλουν να αποκτά η ομάδα και επιθετικό ενώ δεν αποκλείεται και έκπληξη όπως ήταν η απόκτηση του τερματοφύλακα Βιέρα που θεωρείται επένδυση για την ομάδα.
Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάτι αξιόλογο και γίνονται προσπάθειες να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα και αν είναι δυνατόν να αποκτηθεί παίκτης την 1η Ιανουαρίου που επίσημα ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος.
ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΟΚ ΑΟΥΤ
Η ΑΕΛ δεν έχασε μόνο τους τρεις βαθμούς στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ αλλά έχασε πιθανότατα και δύο παίκτες καθώς ο Ντέλσον έπαθε θλάση στο γαστροκνήμιο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις βδομάδες ενώ ο Σίμιτς υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες αν επιβεβαιωθούν στη σημερινή αξονική τομογραφία ότι έχει κάταγμα στο μετατάρσιο.
Πάντως και οι δύο δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 22 Νοεμβρίου (το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο έχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας που παίζει αγώνες μπαράζ με την Ουκρανία στις 14 και 18 Νοεμβρίου για να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2010).
ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ
Στο μεταξύ ο Ουζουνίδης δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του και σήμερα το απόγευμα αυτοί που είχαν με την ΑΕΚ έκαναν χαλάρωμα στο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Απουσίαζαν οι δύο τραυματίες Ντέλσον και Σίμιτς. Επίσης απουσίαζαν ο Τουάμα που πήρε άδεια να πάει στο Ισραήλ για να δει τους δικούς του (θα επιστρέψει την Πέμπτη), οι διεθνείς Μπουκουβάλας και Ααράμπ με τις εθνικές Ελπίδων της Ελλάδας και του Βελγίου αντίστοιχα και ο Τριποτσέρης για προσωπικούς λόγους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass