ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ (1-1) Σ’ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής στη Χάλκη

«ΟΡΘΙΟΣ» ΣΤΑ ΤΑΜΠΑΚΙΚΑ Ο ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ-«ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ-ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

Δημοσίευση: 09 Νοε 2009 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:41
Το ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Ηρακλή Χάλκης και το Δαμασιακό δεν ανέδειξε νικητή αφού οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ανάλογο της δυναμικής των δύο αντιπάλων, πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις με τους γηπεδούχους να χάνουν στα τελευταία λεπτά σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.
Ο Λαρισαϊκός κατάφερε να φύγει από τα Ταμπάκικα με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του κερδίζοντας τους Αμπελόκηπους με 2-1, ενώ η Αναγέννηση Καλοχωρίου στηριζόμενη σ’ ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο επικράτησε του μαχητικού στην επανάληψη Μ. Αλέξανδρου Χαλκιάδων με 3-1.
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Πελασγιώτιδα αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Θύελλας με 4-2, ενώ Όλυμπος και Τοξότης έμειναν στο 0-0.
Ισοπαλία είχαμε και στη Φαλάνη (1-1) με τον Κεραυνό Παραποτάμου όμως να εκφράζει πολλά παράπονα για σκληρό παιχνίδι από πλευρά του Σμόλικα. Στην Αμυγδαλέα ο Αετός νίκησε τη Βερδικούσια με 4-1, ενώ τέλος στους Αγ. Αναργύρους ο Δευκαλίων έσωσε τα προσχήματα στις καθυστερήσεις (2-2).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σμόλικας – Παραπόταμος       1-1
Ηρακλής Χάλκης – Δαμασιακός        1-1
Θύελλα Λάρ. – Πελασγιώτιδα            2-4
Αμπελόκηποι – Λαρισαϊκός   1-2
Όλυμπος Λάρ. - Τοξότης Λάρ.          0-0
Αμυγδαλέα – Βερδικούσια     4-1
Άγ. Ανάργυροι – Δευκαλίων   2-2
Καλοχώρι – Χαλκιάδες          3-1
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Χάλκη 16-4     17
Δαμασιακός    16-10   14
Λαρισαϊκός     11-5     13
Καλοχώρι        15-16   13
Βερδικούσια    19-13   11
Όλυμπος Λ.    10-6     11
Δευκαλίων      13-8     11
Αμυγδαλέα      15-12   11
Παραπόταμος 11-17   9
Πελασγιώτιδα 8-12     7
Θύελλα           14-14   7
Σμόλικας         11-12   7
Τοξότης           8-15     6
Αμπελόκηποι 6-14     5
Χαλκιάδες       8-11     5
Άγ. Ανάργυροι            10-23   4
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Άγ. Ανάργυροι            -           Αμυγδαλέα
Βερδικούσια    -           Όλυμπος Λάρ.
Δευκαλίων      -           Καλοχώρι
Τοξότης Λάρ.- Σμόλικας
Χαλκιάδες       -           Αμπελόκηποι
Παραπόταμος -           Θύελλα Λάρ.
Λαρισαϊκός     -           Δαμασιακός
Πελασγιώτιδα -           Χάλκη
 
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:
 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ            1
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ          1
Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής Χάλκης και Δαμασιακός στο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ένα παιχνίδι που δεν αποδείχθηκε απλά και μόνο κατ’ ευφημισμό ντέρμπι, αλλά είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια συναρπαστική αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες οι οποίες πρόσφεραν θέαμα και συγκινήσεις, παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο. Οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν εντυπωσιακές φάσεις ωστόσο οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς στα τελευταία λεπτά όπου ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί κυρίως με τον Πικούλη ο οποίος θα μπορούσε να είχε γίνει ο ήρωας του αγώνα όμως ο τερματοφύλακας του Δαμασιακού, Ι. Ιωαννίδης επενέβη όποτε χρειάστηκε σωτήρια.
Αναλυιτκά:
Ο Δαμασιακός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και θα λέγαμε ότι αιφνιδίασε τον αντίπαλό του αφού μόλις στο 1ο λεπτό έχασε την πρώτη κλασική ευκαιρία με τον Γωγάκο ο οποίος από πολύ κοντά υπό πίεση δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους και στο 7’ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Μπουκουβάλα ο Κ. Λέτσιος βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ που επιχείρησε χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν τον προσανατολισμό τους βλέποντας ότι το ξεκίνημά τους δεν ήταν αυτό που έπρεπε και τελικά τη λύση έδωσε ο Πικούλης που στην πρώτη ουσιαστικά επιθετική ενέργεια της ομάδας του πήρε την μπάλα από τα αριστερά μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, ελίχθηκε πολύ ωραία και με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.
Το γκολ αυτό «έλυσε» τα πόδια των παικτών του Ηρακλή που πέρασαν στη συνέχεια στο προσκήνιο ελέγχοντας το παιχνίδι.
Στο 29’ μια παράλληλη σέντρα σουτ του Βογιατζή δεν πρόλαβε ο Καββαδίας, ενώ στο 32’ ένα εντυπωσιακό σουτ από τα 40 περίπου μέτρα του Βλάστου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δαμασιακού.
Με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του αγώνα για να ξεκινήσει η επανάληψη όπου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εκ νέου δυναμικά και κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 51’ μετά από συρτή σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Γωγάκος μόνος στο δεύτερο δοκάρι από το ένα μέτρο ως δια μαγείας δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά ο ίδιος παίκτης στο επόμενο λεπτό ως τελικός αποδέκτης μιας επιθετικής ενέργειας με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Η συνέχεια ανήκει στην ομάδα της Χάλκης που πίεσε για τη νίκη με τον Πικούλη να μετατρέπεται σε μοιραίο για την ομάδα του παίκτη χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 57’ και στο 65’ ενώ στο 83’ και στο 89’ έχασε δυο μοναδικά τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Δαμασιακού, Ι. Ιωαννίδη να πραγματοποιεί δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 90’ +1’ όταν το σουτ του Καλούση από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ κι έτσι το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Αγγελακόπουλος που είχε βοηθούς τους πολύ καλούς κ. Γ. Αναστασίου και Βασιλό (κάποια παράπονα για οφ σάιντ εκφράστηκαν εκατέρωθεν).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ηλιόπουλος, Μπάγκας, Χαρούλης, Αθανασίου, Πιπερτζής (69’ Σκλίκας), Βλάστος, Καλούσης, Μαλαβιέζος (59’ Σιούτας), Καββαδίας, Πικούλης, Βογιατζής.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Ι. Ιωαννίδης, Σαπουνάς, Κ. Λέτσιος, Γ. Λέτσιος, Ματράκης (83’ Οικονόμου), Δαλαμάγκας, Τσάλτας, Γ. Ιωαννίδης, Μπουκουβάλας, Γωγάκος, Νάκας (82’ Φτεριώτης).
 
ΘΥΕΛΛΑ ΛΑΡ.         2
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ        4
Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα της Πελασγιώτιδας αυτή τη φορά μέσα στο Θεσσαλικό η οποία συνοδεύτηκε με νίκη 4-2 επί της Θύελλας Λάρισας.
Δυναμικό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους που μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Τσιλούλη με κοντινό πλασέ στην επαναφορά της μπάλας μετά από σουτ του Ραμάι στο δοκάρι.
Στο 36’ ο Μίμης Τσακμακίδης μ’ ένα ασύλληπτο σουτ από τα 30 περίπου μέτρα «κάρφωσε» την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 53’ ο Φλέγγας ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ στο 60’ και στο 71’ ο Μητσιάκος με δύο γκολ μείωσε για τη Θύελλα σε 2-3.
Κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Φλέγγας διαμόρφωσε το τελικό 2-4 σφραγίζοντας τη δεύτερη φετινή νίκη της Πελασγιώτιδας στο πρωτάθλημα.
ΘΥΕΛΛΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκούλιος (28’ Τέλιος), Χουλιάρας, Χριστιάνας, Εμμανουήλ, Γεωγραντζάς (54’ Παπαοικονόμου), Ζάρας, Ελιζόπουλος, Ισάκου, Βακαλάς, Μητσιάκος, Γουργιώτης (61’ Χλωρός).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ: Παπαγιαννόπουλος, Τούρκου (75’ Βαβαλιάρης), Τέλιος, Τότσικας, Σαλαβέρης, Αβδουλάς, Γελαλής (70’ Αποστόλου), Ραμάι, Τσακμακίδης (70’ Τζαβαλιάς), Φλέγγας, Τσιλούλης.
 
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ            4
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ          1
Θετική εξέλιξη για τον Αετό Αμυγδαλέας είχε η χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Προοδευτική Βερδικούσιας αφού οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-1. Μια σημαντική νίκη για την ομάδα της Αμυγδαλέας που της δίνει τρεις πολύτιμους βαθμούς, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που βάσει της γενικότερης εικόνας του παιχνιδιού ίσως άξιζαν κάτι περισσότερο.
Η Βερδικούσια ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο όμως ο Αετός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Παζάρα.
Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γκόγκο ελπίζοντας στην επανάληψη σε κάτι καλύτερο.
Οι γηπεδούχοι ωστόσο είχαν διαφορετική άποψη κι έτσι στο 48’ ο Κ. Σιούτας έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1, ενώ στο 54’ ο Δ. Σιούτας ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1. Σ’ αυτή τη φάση αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το ότι δεν τηρήθηκε το φερ-πλέι.
Τη νίκη για την ομάδα του Αετού Σφράγισε στο 66’ ο Μητράκας.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ: Τέρπος, Ντάλας, Ευαγγελούλης, Μπέλιος, Μπάγκας, Σιούτας Δ., Παπαδημητρίου, Μητράκας, Παζάρας (80’ Γκαντούδης), Σκούπρας (70’ Τοσιούδης), Σιούτας Κ. (85’ Καρυωτούδης).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ: Γελαλής, Αβδουλάς, Τσέτσιλας, Ιγγλέζος, Μιχαλές, Παπαγεωργίου (67’ Δαούλας), Νανούλης (65’ Δήμκος), Γκόγκος, Μηλιώνης, Μπαρούτας, Κατίνας (67’ Μούμος).
 
ΣΜΟΛΙΚΑΣ   1
ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΣ      1
Χωρίς νικητή αλλά με δύο τραυματισμούς από την πλευρά των φιλοξενουμένων ένας εκ των οποίων αποδείχθηκε σοβαρός έληξε το παιχνίδι στη Φαλάνη. Οι άνθρωποι του Παραποτάμου εξέφρασαν πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά μερίδας ποδοσφαιριστών του Σμόλικα, με αποκορύφωμα το μαρκάρισμα που δέχθηκε στο 75’ ο Κωστούλης ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μετεφέρθη στο νοσοκομείο. Ο άλλο παίκτης των φιλοξενουμένων που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι χωρίς ευτυχώς ο τραυματισμός του να αποδειχθεί σοβαρός ήταν ο Γκουγκουλιάς στο 70’.
Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 78’ με τον Ντανίκα για να ισοφαρίσει στο 90’ +6’ ο Παραπόταμος με τον Τάχα στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση στα αντίπαλα καρέ.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ: Πίτσης Κ., Καζνακούδης, Πότσης, Γκαμπέτας, Αντωνίου, Κουκούλης, Ντάμαλης, Γραβάνης (75’ Φλουρέντζου), Κακαβίτσης (56’ Ντανίκας), Τανάιας (90’ Πίτσης Γ.).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ: Ζήκος Α., Τάχας Ν., Κράιας, Κωστούλης (75’ λ.τ. Τσιούρβας), Ζήκος Γ., Γκουγκουλιάς (70’ λ.τ. Αποστολάκης), Πάσχος, Τάχας Λ., Μπιτσαράς Τ., Δαμασιώτης, Ακριβόπουλος (60’ λ.τ. Χατζής).
 
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ       2
ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ 2
Παραλίγο να γίνει η έκπληξη στους Αγ. Αναργύρους όπου ο τοπικός Ατρόμητος έφτασε μια ανάσα από τη νίκη αλλά στις καθυστερήσεις ο Δευκαλίων κατάφερε να σώσει τα προσχήματα. Το παράδοξο για τους φιλοξενούμενους ήταν ότι προηγήθηκαν στο ημίχρονο χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες όμως στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται πιο ουσιαστικοί κάνοντας έτσι τη μεγάλη ανατροπή.
Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Παπαδόπουλος για να ισοφαρίσει στο 75’ ο Αγγλόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ στο 80’ ο Καμπανάς έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το 2-1.
Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ζιάκος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κορδογιάννης, Παπακωνσταντίνου, Γρίβας (64’ Ευαγγέλου), Αμαρλαριώτης, Τσιφλίζογλου, Παπακώστας, Μπαζάνας, Δήμου, Κοτάκος, Σαλγκάμης (67’ Καμπανάς), Αγγλόπουλος.
ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΡΑΝΙΑΣ: Μαστοροδήμος, Πετρίκης, Σκάντζος (60’ Μανώλης), Βλαχόπουλος, Ζιάκος, Παπαμιχάλης, Παναγιώτου, Μπατσίλας, Καλτέκης, Γκουζιώτης, Παπαδόπουλος (75’ λ.τ. Σαπουνάς).
 
ΚΑΛΟΧΩΡΙ   3
ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ 1
Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις η Αναγέννηση Καλοχωρίου επικράτησε του Μ. Αλέξανδρου Χαλκιάδων με 3-1.
Οι γηπεδούχοι έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη τους αφού πήραν ένα προβάδισμα δύο τερμάτων έναντι του αντιπάλου τους.
Το σκορ άνοιξε ο Παπαναστασίου στο 21’ και ακολούθησε ο Μάρκου στο 32’.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν στο 52’ με το φάουλ του Τ. Αντωνιάδη σε 2-1 όμως στις καθυστερήσεις ο Α. Λίταιανας σφράγισε τη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ι. Σαϊτης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ: Νούσιος, Σαμαράς, Σαΐτης Ι., Σαΐτης Αθ., Έξαρχος Ι, Λούγγος (76’ Μπάκος), Στατήρας, Μάρκου, Παπαναστασίου (65’ Ζησόπουλος), Λίταινας Μ. (70’ λ.τ. Μαρδάνης), Λίταινας Α.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΩΝ: Παπαϊωάννου, Κυριάκου (70’ Αποστολίδης), Αμβράσης, Σαγιαμίτ, Νιαβής, Αγγελάκης (76’ Αντωνιάδης Ν.), Νασιούλας, Βαρσάμης, Κονατσιώτης (30’ λ.τ. Λιάπης), Αντωνιάδης Τ., Μπύρος.
 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ      1
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ            2
Πολύ σημαντικό «διπλό» μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή των Αμπελοκήπων πέτυχε ο Λαρισαϊκός παρά τις πολλές απουσίες βασικών του παικτών αλλά και τις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών. Για τους γηπεδούχους ήταν απλά ένα ακόμα άτυχο παιχνίδι αφού σύμφωνα με την εικόνα που είχε η ομάδα και τις ευκαιρίες που δημιούργησε άξιζε σαφώς κάτι περισσότερο.
Δύο δοκάρια για τους Αμπελόκηπους στο 6’ με τον Ντιντή και στο 8’ με τον Μπλάνα πριν γίνει το 0-1 από τον Τοπαλίδη στο 12’.
Στο 53’ ο Παναγούλης κέρδισε πέναλτι το οποίο αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους όμως ο Ντιντής που κλήθηκε να το εκτελέσει σημάδεψε στο δοκάρι.
Στην αμέσως επόμενη φάση στο 55’ ο Κουτσιμάνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του φέρνοντας το Λαρισαϊκό ακόμα πιο κοντά στη νίκη.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 70’ με τον Ντιντή που μείωσε σε 2-1. Οι Αμπελόκηποι συνέχιζαν να ψάχνουν την ισοφάριση όμως ο τερματοφύλακας του Λαρισαϊκού, Μόσιαλος δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη της ομάδας του.
Κάποια παράπονα για τη διαιτησία των κ. Αθ. Δρυστέλλα, Γουδουλάκη, Καλαντζή εκφράστηκαν από την πλευρά του Λαρισαϊκού.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Πάνος, Μπίμπα (70’ Μπλάνας Γ.), Θωμόπουλος (50’ Τσάντος), Μπλάνας Ν., Τούλιος, Ντιντής, Μίχος (30’ Κόλα), Τριτάρης, Βύρης, Τσίλης, Παναγούλης.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Μόσιαλος, Νταής, Σελίνης, Τατίας, Γκόγκας, Κύρκος (46’ λ.τ. Κωσταντάς), Βάσσος (25’ λ.τ. Σέντζας), Γκέκας (46’ λ.τ. Κυρίτσης), Τοπαλίδης, Καρέλιας, Κουτσιμάνης.
 
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡ.      0
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡ.        0
Στο 0-0 «κόλλησαν» Όλυμπος και Τοξότης αφού οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες δεν αξιοποιήθηκαν. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και δύναμη, αφού οι δύο αντίπαλοι πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα και σε γενικές γραμμές παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χαβίλας, Αντώνης, Τραμπάκουλας, Βιλανάκης Ι., Καετάνιος, Κατσαρός, Ρουμελιώτης, Παπαγιάννης, Μάτζιος (55’ Παγγός), Σαμπάνης Α., Ζαφειρίου (70’ Μπέκος).
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αργυρόπουλος, Καραλής Στ., Σούμας, Λυκοκώστας, Κολοβός, Μπούζας, Κύρκος (70’ Καραγιάννης), Τσακνάκης (80’ Μπανιάς), Καραλής Γ., (15’ λ.τ. Καλπίας), Μάουρο, Ποπέσκου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass