ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Να συνεχίσει το σερί της...

*ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ *ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ;

Δημοσίευση: 09 Νοε 2009 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:41
Η Μπιγιονσέ έδωσε χθες μια πετυχημένη συναυλία αλλά άλλαξε τον προγραμματισμό της ΑΕΛ που θα αναγκαστεί να δώσει σήμερα τον αγώνα της με την ΑΕΚ(4.45 μ.μ. NOVA) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα αντί για χθες που είχε προγραμματιστεί αρχικά.
Η λαρισινή ομάδα σίγουρα θα ήθελε να βρει την αθηναϊκή ομάδα νωρίτερα καθώς μεσολαβούσε ο αγώνας που έδωσε την περασμένη Πέμπτη με την Μπάτε Μπορίσοφ για το Γιουρόπα Λίγκ ενώ τώρα έχει μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω.
Οι «βυσσινί» θέλουν να συνεχίσουν το μικρό αήττητο σερί που έχουν δημιουργήσει καθώς μετράνε δύο συνεχόμενες νίκες με Ξάνθη και Πανθρακικό και μία ισοπαλία, αλλά το έργο αυτό είναι δύσκολο μια και ο αντίπαλός τους αυτή τη στιγμή δέχεται πίεση από τους οπαδούς για μία νίκη(ενόψει και του ενδιαφερομένου να πάρει την ομάδα Ελληνοαμερικάνου Κουζώνη) καθώς δημιουργεί μέχρι τώρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα.  
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Τουάμα και Ντε Νίγκρις ενώ πήρε στην αποστολή τον Γιαννακόπουλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.
Ο Ουζουνίδης έδειξε στην προπόνηση να καταλήγει σε ένα σχήμα που θυμίζει λίγο την περσινή νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1(με δύο αριστερά μπακ τον Κατσιαρό και τον Βενετίδη πιο μπροστά σε ρόλο χαφ) και την πρεμιέρα στην Τρίπολη με τον Αστέρα όπου αγωνίστηκαν τρία αμυντικά χαφ.
Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Μάλαρτζ, δεξιά στην άμυνα ο Μπουκουβάλας και αριστερά ο Κατσιαρός ενώ σέντερ μπακ ο Μελίσσης με τον Νταμπίζα.
Στη μεσαία γραμμή θα υπάρχουν ουσιαστικά πέντε παίκτες με τρία αμυντικά χαφ τον Ντέλσον, τον Ρομέου και τον Ιγγλέσιας(έχει δημιουργήσει παράδοση καλών παιχνιδιών με την ΑΕΚ) και αριστερά τον Βενετίδη και δεξιά τον Σίμιτς. Προωθημένος θα είναι ο Αμπουχατζίρα.
Βέβαια στις προπονήσεις δοκιμάστηκε και σχήμα με Κάσας στα πλάγια(ο Βενετίδης αριστερό μπακ και εκτός ο Κατσιαρός) ή με Γιαννακόπουλο στα δεξιά , αριστερά να παίξει ο Σίμιτς και ο Βενετίδης αριστερά μπακ με τον Κατσιαρό στον πάγκο. Οι τελευταίες εκδοχές συγκεντρώνουν λίγες πιθανότητες.
Η χθεσινή προπόνηση που ξεκίνησε με την προσφορά γλυκών από τον εορτάζοντα Μιχάλη Μπουκουβάλα περιλάμβανε ασκήσεις με στημένες φάσεις. Η αποστολή αναχώρησε χθες από τη Λάρισα στις 3 μ.μ. και αφού έκανε στάση στη Λαμία έφθασε στην Αθήνα και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Σεβιτέλ» στη Λεωφόρο Κηφισίας. 
Εκτός των προαναφερομένων παικτών στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι: Σέρεμετ, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Βλασόπουλος, Κυριακίδης, Μπαλής, Μετίν.
Η ΑΕΚ
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς από την προπόνηση της Κυριακής. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε χθες και οι Μπλάνκο, Νέμεθ, Καφές τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Σερβοέλληνα τεχνικού.
Ο Μπάγεβιτς δεν δοκίμασε ενδεκάδα καθώς στην τελευταία προπόνηση πριν από κάθε αγώνα συνηθίζεται το πρόγραμμα να είναι πιο χαλαρό. Οι Μπλάνκο, Νέμεθ και Καφές πήραν κανονικά μέρος σε όλες τις ασκήσεις με μπάλα που ακολούθησαν οι υπόλοιποι και θα ξεκινήσουν κανονικά με την ΑΕΛ.
Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Ταμαντανί Ενσαλίβα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Γρηγόρης Μάκος έκανε τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζουν οι Δημήτρης Κουτρομάνος και Γιώργος Αλεξόπουλος.
Ο Μπάγεβιτς δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-4-2 με τους Μπλάνκο-Νέμεθ στην επίθεση, τους Σκόκο, Μαντούκα στις πτέρυγες και τον Καφέ στα χαφ. Ο παρτενέρ του αρχηγού δεν είναι σίγουρος με τον Γιάχιτς να είναι ο ένας μνηστήρας. Στην άμυνα παίζονται ακόμα δύο θέσεις. Αυτή δίπλα στον Μαϊστόροβιτς και ο αριστερός μπακ με τους Καράμπελα, Χουανφράν να δίνουν τη μάχη.
Η αποστολή που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμπεριλαμβάνει τους: Σάχα, Αραμπατζή, Αραούχο, Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Καφέ, Λεονάρντο, Μαντούκα, Παυλή, Γιαχάγια, Καράμπελας, Μπλάνκο, Γκερέιρο, Νέμεθ, Γεωργέα, Σκόκο, Ταχτσίδη, Άρτσε, Γκέντσογλου, Χουανφράν, Μανωλά, Ιορντάκε.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Βασίλης Παμπορίδης του Συνδέσμου Διαιτητών Κιλκίς θα σφυρίξει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, έχοντας για βοηθούς τους Σ. Τρύφωνα (Κέρκυρας) και Α. Καρατζίκα (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λ. Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου.
ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Α' Εθνική (1995-96) 17.12.95: Λάρισα - ΑΕΚ       1-0
Α' Εθνική (1995-96) 12.5.96: ΑΕΚ - Λάρισα         1-0
Κύπελλο Ελλάδος (2000-01) 30.8.00: ΑΕΚ - Λάρισα     1-0
Κύπελλο Ελλάδος (2000-01) 9.10.00: Λάρισα - ΑΕΚ     2-2
Α' Εθνική (2005-06) 25.9.05: Λάρισα - ΑΕΚ         0-1
Α' Εθνική (2005-06) 12.2.06: ΑΕΚ - Λάρισα         1-0
Σούπερ Λιγκ (2006-07) 12.11.06: ΑΕΚ - Λάρισα             5-0
Σούπερ Λιγκ (2006-07) 11.3.07: Λάρισα - ΑΕΚ  0-1
Σούπερ Λιγκ (2007-08) 20.10.07: ΑΕΚ - Λάρισα             1-0
Σούπερ Λιγκ (2007-08) 9.2.08: Λάρισα - ΑΕΚ      1-0
Σούπερ Λιγκ (2008-09) 19.10.08: ΑΕΚ - Λάρισα              1-1
Σούπερ Λιγκ (2008-09) 8.2.09: Λάρισα - ΑΕΚ      1-1
Σούπερ Λιγκ (2008-09) 10.5.09: ΑΕΚ - Λάρισα   3-2
Σούπερ Λιγκ (2008-09) 24.5.09: Λάρισα - ΑΕΚ   0-0
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass