ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πυργετό

* ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 (15:00) * ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ-ΡΕΠΟ ΕΧΕΙ Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 07 Νοε 2009 23:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:41
Το τοπικό ντέρμπι στον 4ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον Πυργετό και στον Τύρναβο 2005(15:00), ξεχωρίζει στη σημερινή 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Όλοι οι δρόμοι… οδηγούν λοιπόν σήμερα στον Πυργετό, όπου δυο φιλόδοξες ομάδες θα δώσουν πολύ σκληρή μάχη, προκειμένου να κατακτήσουν για λογαριασμό τους το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τις διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
 Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι δεν θα αναδείξει πρωταθλητή από την 7η αγωνιστική, όμως αναμφίβολα ο νικητής-εάν υπάρξει- θα έχει σαφώς μια καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Παράλληλα σε τέτοια παιχνίδια, εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπάρχει και το γόητρο για το οποίο οι παίκτες δίνουν κάτι παραπάνω από τον εαυτό τους, για να φτάσουν στην επιτυχία.
Οι κερκίδες στο γήπεδο του Δήμου Κάτω Ολύμπου εκτιμάται ότι θα είναι ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο, καθώς σήμερα δεν αγωνίζεται η ΑΕΛ και έτσι δίνεται η δυνατότητα σε πολλούς ποδοσφαιρόφιλους να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι της Δ΄ Εθνικής, ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι εκ των φαβορί για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Δυο σωματεία που δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα, είναι νοικοκυρεμένα και βέβαια το έμψυχο υλικό απαρτίζουν έμπειροι αλλά και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που υπόσχονται να προσφέρουν πολλές όμορφες στιγμές.
Περιμένουμε η σημερινή αναμέτρηση να είναι μια γιορτή του λαρισινού ποδοσφαίρου, καθώς αντίπαλοι θα είναι οι παίκτες μόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και οποιαδήποτε ένταση εάν υπάρξει κατά τη διάρκεια, πρέπει να ξεχαστεί μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Άλλωστε αρκετοί παίκτες από τις δυο ομάδες είναι φίλοι μεταξύ τους και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά, είναι διασκέδαση και έτσι πρέπει να το βλέπουν όλοι. Πέρυσι στα δυο παιχνίδια, οι γηπεδούχοι κέρδισαν με το ίδιο σκορ (2-0).
Στη βαθμολογία Πυργετός, Τύρναβος 2005 και Ελασσόνα ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς, ενώ προπορευεται ο Α.Ο.Καρδίτσας με 13 βαθμούς και ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου με 12 βαθμούς
Τα τελευταία νέα από τους δυο αντιπάλους, έχουν ως εξής:
Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ
 Χωρίς τους τραυματίες Κώστα Μπρέλλα και Νίκο Φιλλιπούλη θα αγωνιστεί ο Πυργετός, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι ό έμπειρος αμυντικός Κώστας Μπαντάς.
Οι ποδοσφαιριστές φέρονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και όπως πέρυσι έτσι και φέτος, να δώσουν τη χαρά που περιμένουν οι φίλοι της ομάδας.
Για το παιχνίδι, ο τεχνικός του Α.Σ. Πυργετού Γιάννης Αλεξούλης, επισήμανε τα εξής: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, που έχει τη δική του ψυχολογία και ιδιαιτερότητα. Τα λόγια και οι δηλώσεις δεν αναδεικνύουν νικητές, στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι πάνω από όλα να ευχαριστηθεί ο κόσμος το παιχνίδι, γιατί αυτός είναι ο καλύτερος κριτής για όλους μας».
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Κομπλέ θα παραταχθεί ο Τύρναβος 2005, καθώς όλοι οι παίκτες τέθηκαν στην διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα μετά τη χθεσινή προπόνηση.
Σε δηλώσεις του για το ματς, ο συνεργάτης του κ. Ζιώγα ο Μιχάλης Μπίζιος, επισήμανε τα εξής: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο θα αναμετρηθούν δύο από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία και οι οποίες έχουν υψηλούς στόχους.
Πιστεύω ότι ο πιο ήρεμος και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα έχει τις πιο πολλές πιθανότητες για να επικρατήσει.
Εύχομαι να απολαύσουν οι φίλαθλοι ένα ωραίο παιχνίδι, γιατί υπάρχουν παίκτες και στους δυο με ποιότητα και οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες».
*Διαιτητές στο σημερινό ντέρμπι που έχει αξιολογηθεί θα είναι οι κ.Ι. Σωσώνης, Β.Τσαλίκης, Ι.Τσουκνίδας (Φθιώτιδας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Δ. Μουλασιώτης (Κοζάνης)
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Στην Ιτέα με τον ουραγό Αστέρα θα παίξει ο Απόλλων Λάρισας και είναι… απαγορευτικό κάθε άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη.
Δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι η ομάδα της Ιτέας ενδέχεται να μην κατέβει να αγωνιστεί, όπως έκανε και στο παιχνίδι με τον Τύρναβο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα, γιατί πληροφορίες που έχουμε κάνουν λόγο ότι θα γίνει κανονικά το παιχνίδι.
Και βέβαια οι παίκτες του Απόλλωνα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουν και να αποπροσανατολιστούν, διότι τέτοια παιχνίδια κρύβουν πολλές παγίδες.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του εκ της τεχνικής ηγεσίας Νίκου Αργυρούλη, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Χρειάζεται σοβαρότητα δεν έχουμε περιθώρια για νέες απώλειες καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.
Πρέπει να «ματώσουμε» για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να δούμε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του τραυματία Αποστόλη Νάστα, ενώ στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί για την Ιτέα, ο Νίκος Αργυρούλης με τον Γιώργο Κεραμάρη, συμπεριέλαβαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπακαρό, Μαγαζιώτη, Πολύζο, Σκάκο, Κοντοθανάση, Βαρσάμη, Μπαλαμώτη, Καρκαντά, Περήφανο, Τσέλιγκα, Αρχοντή, Καπετάνι, Εμαννουήλ, Σπυρόπουλο, Κώτσιο, Μπέη, Μπίμπα, Ιωαννίδη, Μπόντε, Καραπετσάνη, Γάκη, Γιαννακόπουλο. 
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Κέκελος Π., Σπυριδόπουλος Γ., Ντζάνης Ε. (Αιτ/νιας).
Παρατηρητής διαιτησίας ορίσθηκε ο κ. Χαϊδάς Χ. (Φθιώτιδας)
*Το ρεπό της να σημειώσουμε ότι θα κάνει σήμερα η ομάδα της Π.Σ. Ελασσόνας.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α.Ο. Καρδίτσας-Μουζάκι
Λιανοκλάδι-Βελούχι
Μετέωρα- Σπερχειάδα
Αστέρας Ιτέας-Απόλλων Λ.
Ν. Αγχίαλος-Διμήνι
Πυργετός-Τύρναβος
Λαμία- Καστράκι
* Ρεπό έχει η Ελασσόνα.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(σε 6 αγώνες)
Α.Ο. Καρδίτσας         11-3    13
Ν. Αγχίαλος   10-4    12
Τύρναβος 2005         10-5    11
Πυργετός        10-6    11
Ελασσόνα      8-4      11
Λαμία 10-6    10
Σπερχειάδα    6-7      8
Μουζάκι          4-4      8
Βελούχι           4-7      7
Μετέωρα        11-9    6
Καστράκι        3-6      5
Απόλλων Λ.   5-6      5
Α.Ε. Διμηνίου 6-17    3
Λιανοκλάδι     2-5      3
Αστέρας Ιτέας            2-14    1
* Τύρναβος 2005, Απόλλων Λάρισας, Βελούχι, Αγρότης Λιανοκλαδίου,
* Αστέρας Ιτέας και Πυργετός, έχουν κάνει το ρεπό τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass