ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ

Λαρισινές διακρίσεις στο τουρνουά τένις Junior

Δημοσίευση: 06 Νοε 2009 1:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:40
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το 5ο βαθμολογούμενο Ενωσιακό τουρνουά τένις Junior της Ε’ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας για Αγόρια-Κορίτσια έως 12 και ως 16 ετών που διοργάνωσε ο Ο.Α. ΝΙΚΑΙΑΣ, παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ λίγος ο διαθέσιμος χρόνος οργάνωσης (ο ΟΑΝ ανέλαβε έκτακτα τη διοργάνωση στο πλαίσιο της συνεργασίας των λαρισινών σωματείων και για λογαριασμό του προγραμματισμένου από την Ε’ Ένωση διοργανωτή συλλόγου Α.Σ.Α. Λάρισας, επειδή οι νέες εγκαταστάσεις του Πυρήνα Β’ της Νεάπολης δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα).
Παρά την αλλαγή της έδρας των αγώνων και το γεγονός ότι είναι το τελευταίο τουρνουά για το 2009 δήλωσαν συμμετοχή 65 αθλητές. Η μεγάλη συμμετοχή επιβεβαιώνει την εκτίμηση αθλητών και γονέων στην άριστη φιλοξενία και στην άψογη οργάνωση αγώνων των συλλόγων στην περιοχή της Λάρισας και ότι το τένις της Λάρισας είναι πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα στην Κεντρική Ελλάδα.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν σε υψηλό επίπεδο και ο συναγωνισμός ειδικά στις μικρές κατηγορίες μεγάλος με σημαντικές ανατροπές και ήττες των φαβορί.
Στα Αγόρια 12 ξεχώρισε ο Γερούκης Βασίλειος που χρειάστηκε να σπάσει το ταμπλό 2 φορές απέναντι στα φαβορί Παρασχάκη Ν. (Νο1) και Στράκα Γ. για να νικήσει. Ο Κατσαλής Κ. του Α.Σ.Α.Λάρισας κατέλαβε την 3η θέση.
Στα Κορίτσια 12 οι αθλήτριες του Ο.Α. Νίκαιας Καραπάνου Δήμητρα και Καφφέ Ζωή (μικρές στην κατηγορία τους), εξέπληξαν με τις εμφανίσεις τους. Η πρώτη αφού χρειάστηκε να νικήσει την πολύ καλή αθλήτρια Μαρέδη Σ. (Νο 2) προχώρησε στην 4αδα και η δεύτερη έφτασε μέχρι τον τελικό νικώντας στον ημιτελικό την Ντάνιελιαντς Α. που έκανε την έκπληξη και νίκησε το Νο 1 του ταμπλό και της Ένωσης Κουτσικοπούλου Β. Και οι δύο ηττήθηκαν από τη νικήτρια του τουρνουά Αρίδη Ζωή.
Στα αγόρια 16 ο Μπαλάφας Σπύρος του Α.Σ.Α. Λάρισας μετά τον τραυματισμό του Σαμακιδη Ε. επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και έφτασε άνετα στη νίκη επικρατώντας εύκολα στον τελικό επί του Χαρίτου Η. του Ο.Α. Μαγνησίας.
Τέλος στα Κορίτσια 16 η Μιχαλοπούλου Ανθή, επικράτησε εύκολα και συνάντησε αντίσταση μόνο στον τελικό από την Μίχου Υπατία , συναθλήτριά της στον Α.Σ.Α.Λάρισας.
Τα αποτελέσματα των τελικών έχουν ως εξής:
Α12: Γερούκης Βασίλειος ( Ο.Α. Νίκαιας)- Στράκας Γεώργιος (Ο.Α.Βόλου) : 2-0 (63, 64)
Κ12: Αρίδη Ζωή (Γ.Α.Σ.Μαγνησίας) - Καφφέ Ζωή (Ο.Α. Νίκαιας) : 2-0 (61, 62)
Α16: Μπαλάφας Σπύρος (Α.Σ.Α.Λάρισας) - Χαρίτος Ηλίας (Ο.Α. Μαγνησίας) : 2-0 (62, 61)
Κ16: Μιχαλοπούλου Ανθη (Α.Σ.Α.Λάρισας) - Μίχου Υπατία (Α.Σ.Α.Λάρισας) : 2-0 (64, 64)
Από τον Ο.Α. Νίκαιας αγωνίσθηκαν επίσης και οι αθλητές : Α12- Νικολούλης Κ. & Καλδερών Ζ. Κ12-Κουτσικοπούλου Β. & Κατσιφλά Μ., Α14-Νασιόπουλος Ε., Δεληδήμος Α. και Κωτσιόπουλος Ν. και Κ16: Δαρίκα Α.(8αδα), Ραπτοπούλου Μ., Νάτσιου Ε., Καραχάλιου Α., Βακαλούλη Ε. και Μαντέλου Β.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass