ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ KICK BOXING «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

Επιτυχίες για τον «Πολυνίκη»

Δημοσίευση: 06 Νοε 2009 1:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:40
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά (Διασυλλογικό) Kick Boxing με την επωνυμία «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» που έγινε στην πόλη του Βόλου την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009. Στο τουρνουά, που είχε αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου και πρόσφερε πολύ ωραίες στιγμές στους θεατές που το παρακολούθησαν, συμμετείχαν σύλλογοι «Kick Boxing» από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κρήτη, την Ξάνθη και τη Χαλκιδική. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κατηγορία των Παίδων ηλικίας από 4 έως 12 ετών συμμετείχαν περίπου 100 μικροί αθλητές από όλους τους συλλόγους. Το γεγονός αυτό φανερώνει τη δυναμική του αθλήματος του Kick Boxing, το οποίο κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Το Kick Boxing είναι ένα άθλημα που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», γυμνάζοντας όλο το σώμα ενώ χαρίζει στους αθλητές και πνευματικά χαρίσματα όπως η υπομονή και η επιμονή.
Σε ό,τι αφορά στην παρουσία του δυναμικού συλλόγου της Λάρισας «Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ», αυτή προσδιορίστηκε για μια ακόμη φορά τόσο από τις διακρίσεις των αθλητών του αλλά και από την υποδειγματική συμπεριφορά των στελεχών και προπονητών του. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε που ο «ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ» θα έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2009 σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing και θα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων. Επίσης ο Σύλλογος θα διοργανώσει τον Μάιο του 2010, το 2ο Αχίλλειο Τουρνουά με συμμετοχές από επίλεκτους αθλητές της Ελλάδος και Τουρκίας, ενώ φυσικά θα διοργανώσει και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2010 επίσης στην πόλη της Λάρισας.
Στην κατηγορία των παίδων από τον «ΠΟΛΥΝΙΚΗ» χρυσά μετάλλια είχαμε για τους Πλιούτσια Κωνσταντίνο, Τσουμάνη Ελευθέριο, Δοκανίκη Παναγιώτη, Κατσαβό Κωνσταντίνο, Κώτσιου Χρήστο, Κοτρούτσο Δημήτρη, Μουράτη Ευριπίδη, Ρηγόπουλο Γιώργο ενώ αργυρά μετάλλια για τους Καραΐσκο Γιώργο και Τσογκάκη Άγγελο.
Στην κατηγορία των εφήφων και των ανδρών, χρυσά μετάλλια για τους Τοπάλη Θάνο, Καφέ Χρήστο, Μακρή Κωνσταντίνο, Βασιλειάδη Αλέξη, Πολυμερόπουλο Θάνο, Παπαδημητρίου Θέμη, Λέσση Στέφανο και Darwish Αράς. Αργυρό μετάλλιο για τον Σολομονίδη Μιχάλη και χάλκινα μετάλλια για τους Γκόγκο Δημήτρη, Κάραλη Βασίλη και Τζάναρα Βάγιο.
Οι προπονητές του συλλόγου κ. Γιάννης Κουτρούτσιος, κ. Λιβάνιος Αναστάσιος, κ. Γκατζώρα Βασίλης συγχαίρουν τους αθλητές τους για το αθλητικό τους ήθος και τις επιτυχίες τους, ενώ ευχαριστούν για την υποστήριξη τους Λαρισαίους επιχειρηματίες Τσουμάνη και Κυριτσάκα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass