Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΜΕ 108-61

Βαριά ήττα στα Ηλύσια…

* ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2009 23:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:38
Μια πολύ βαριά ήττα υπέστη χθες στο κλειστό των Ηλυσίων ο Γυμναστικός/ Ολύμπια. Η νεοσύστατη λαρισινή ομάδα έχασε από τον Ηλυσιακό με σκορ 108-61 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1. Με αυτήν την ήττα τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για το σύλλογο που ήδη έχει ξεκινήσει με αρκετά μειονεκτήματα αφού «στήθηκε» λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πλέον το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι απλά να συγκεντρωθούν στο ματς της επόμενης αγωνιστικής που είναι μεγάλης σημασίας. Στο κλειστό της Νεάπολης λοιπόν ο Γ.Σ. / Ολύμπια θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού ματς οι γηπεδούχοι με καλή άμυνα και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας έχτισαν μια εντυπωσιακή διαφορά από το ξεκίνημα 20 π. (30-10, στο 9’). Από ’κεί και πέρα ο Γυμναστικός/ Ολύμπια σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να αντισταθεί ουσιαστικά.
Δεκάλεπτα: 30-14, 54-34, 83-49, 108-61
Διαιτητές: Αναστόπουλος-Αφεντουλίδης-Ψαριανός
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Στέργιος Κουφός): Κάμινγκς 6, Ιωάννου 9 (1), Αθανασούλας 17 (4), Πέτγουεϊ 13 (2), Μπουτς 21 (5), Παπανικολάου 7 (1), Καρύδας 17 (3), Χατζής 10 (2), Κασελλάκης 2, Σιούτης 6 (2), Γαλιωτός, Βιδάλης
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ/ ΟΛΥΜΠΙΑ (Βαγγέλης Κουτσοκέρας): Σάλσμπερι, Μπάτλερ 13 (1), Γκριν 12 (2), Τόντιτς 5 (1), Μάσι 16, Μπόγδανος 7 (1), Παπαχρήστος 2, Πόποβιτς 4, Τζακόπουλος 1, Παπακώστας 1, Τριχόπουλος
* Στο κλειστό των Ιλισίων βρέθηκε ο πρώην προπονητής της Ολύμπιας Λάρισας και νυν του Αμαρουσίου, Γιώργος Μπαρτζώκας.
* Υπό το φόβο να διαπεράσει η βροχή το ταβάνι του κλειστού των Ιλισίων οι υπεύθυνοι είχαν κρεμάσει από την οροφή κουβάδες. Το σκηνικό αυτό θύμισε έντονα την πρώτη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Νεάπολης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass