ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΙΑ (15:00)

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στην Ελασσόνα

*Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2009 23:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:38
Το ντέρμπι ανάμεσα στην Π.Σ. Ελασσόνας και τη Λαμία, ξεχωρίζει στη σημερινή 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής κατηγορίας και στον 4ο όμιλο.
Στις 3 το απόγευμα λοιπόν, η Ελασσόνα θα επιδιώξει να πετύχει το…τρίποντο και να επανέλθει στις επιτυχίες, μετά την ήττα στη Νέα Αγχίαλο.
Ο Τύρναβος 2005 θα υποδεχθεί τον Αστέρα Ιτέας και λογικά ύστερα από δυο ισοπαλίες αναμένεται να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, ενώ σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Φιλιππούπολη όπου ο Απόλλωνας θέλει ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ με αντίπαλο τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.
Το ρεπό του θα κάνει ο πρωτοπόρος Πυργετός που ξεκουράζεται ενόψει του τοπικού ντέρμπι με τον Τύρναβο, στις 8 Νοεμβρίου.
Αναλυτικά τα νέα από τις τρείς λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Η Π.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Με τη φιλόδοξη ομάδα της Λαμίας θα κοντραριστεί η Π.Σ.Ελασσόνας και επιδίωξή της είναι να συνδυάσει νίκη και καλή εμφάνιση.
Ασφαλώς θα χρειαστεί να καταβάλουν υπερπροσπάθεια οι παίκτες του ελασσσονίτικου σωματείου που πρέπει να αγωνισθούν υπομονετικά και με καθαρό μυαλό, για να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν και να τις αξιοποιήσουν.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της Π.Σ.Ελασσόνας Χρήστου Γκάτα, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με ειδικό βάρος και θα χρειαστεί από την πλευρά μας να έχουμε υπομονή αλλά και επιμονή, ώστε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Όσον αφορά στους φιλάθλους σίγουρα τους θέλουμε στο πλευρό μας για να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές , προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουμε». 
*Αγωνιστικά, ο Πρακατές που υπέστη υποτροπή στο διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τέθηκε νοκ-άουτ και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Αντίθετα, ο Τιούτιος είναι καλύτερα αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα ξεκινήσει από την αρχή τον αγώνα και όσον αφορά στον Παγκαρλιώτα, είναι πανέτοιμος για να αγωνισθεί.
 *Τον αγώνα που είναι αξιολογημένος θα διευθύνουν οι κ. Ισαρης Λ., Παγκοζίδης Δ., Μπλέτσιου Χ. (Πιερίας)
Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005
Κομπλέ θα αγωνισθεί ο Τύρναβος 2005, καθώς στη διάθεση του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές και δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για να οδηγήσουν την ομάδα, σε νικηφόρο αποτέλεσμα.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου θα επιδιώξει να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας και να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από δυο διαδοχικές ισοπαλίες.
Πάντως οι παίκτες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους και να μην χαλαρώσουν επειδή βρίσκεται στην τελευταία θέση, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.
Και ο κόσμος με την παρουσία του θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι΄αυτό από τη διοίκηση καλούνται οι φίλοι του σωματείου να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο και να βοηθήσουν τους παίκτες στο έργο τους.
*Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι κ. Ταταρίδης Γ., Οικονόμου Γ., Μπέλλου Ε. (Μακεδονίας)
 Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Απόλλωνα, προκειμένου η ομάδα ν’ ανασάνει βαθμολογικά και να δει με περισσότερη αισιοδοξία, τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
«Εμείς ως διοίκηση πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτών των παιδιών και σίγουρα η δουλειά των Νίκου Αργυρούλη, Γιώργου Κεραμάρη θα έχει αποτελέσματα», επισήμανε ο πρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Καρβούνης και συνέχισε τονίζοντας τα εξής: «Όλοι μας χρειάζεται να κάνουμε υπομονή και τώρα που είναι τα δύσκολα, θέλω ενωμένοι σαν μια γροθιά να οδηγήσουμε την ομάδα και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.
Καλώ λοιπόν τους φίλους του Απόλλωνα να έρθουν σήμερα στο γήπεδο για να βοηθήσουν τα παιδιά και με ένα ζεστό χειροκρότημα, να τους ωθήσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα».
Αγωνιστικά δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα και ο Νίκος Αργυρούλης με τον Γιώργο Κεραμάρη θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται δυνατά και έχει ένα καλό σύνολο. 
*Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Σπυρόπουλος Ν., Γούδας Τ., Τσεγκελίδης Ι. (Μακεδονίας)
 
Πενθεί η οικογένεια
του Απόλλωνα Λάρισας
 Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον διοικητικό του Απόλλωνα Λάρισας Μανόλη Δασκαλόπουλο, ο οποίος έχασε χθες την κόρη του που υπεραγαπούσε.
Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έχασε και την πεθερά του (σ.σ. μητέρα του Ηλία Σελιώνη).
Πενθεί λοιπόν η οικογένεια του Απόλλωνα και σήμερα οι παίκτες της ομάδας θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν το παιχνίδι με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη της.
Διοίκηση , τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και το αθλητικό τμήμα της «Ε» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια. Κουράγιο φίλε Μανόλη.
 ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Βελούχι           -           ΑΟ Καρδίτσας
Σπερχειάδα    -           Μουζάκι
Απόλλων Λ.   -           Λιανοκλάδι
Διμήνι -           Μετέωρα
Τύρναβος       -           Αστέρας Ιτέας
Καστράκι        -           Ν. Αγχίαλος
Ελασσόνα      -           Λαμία
* Ρεπό έχει ο Πυργετός
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πυργετός        10-6    11
Α.Ο. Καρδίτσας         10-3    10
Λαμία 9-3      10
Ν. Αγχίαλος   8-4      9
Τύρναβος 2005         7-5      8
Ελασσόνα      5-3      8
Μουζάκι          4-2      8
Βελούχι           4-6      7
Καστράκι        3-4      5
Σπερχειάδα    4-7      5
Απόλλων Λ    5-6      4
Α.Ε. Διμηνίου 5-12    3
Μετέωρα        6-8      3
Λιανοκλάδι     2-5      2
Αστέρας Ιτέας            2-11    1
* Τύρναβος 2005, Απόλλων Λάρισας, Βελούχι, Αγρότης Λιανοκλαδίου και Αστέρας Ιτέας, έχουν κάνει το ρεπό τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass